Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Arkadaşım mademki yabancılara günlerini göstermek istiyoruz onların anlayacağı bir dil kullanmak daha iyi olur.Düşünsenize Amerikalısı Italyanı Almanı fransızı yunanı hepsinin anladığı bir dil var oda ingilizce.Şimdi biz türkçe bir isim koyduğumuzda onlara anlamsız bir isim gibi gelecek.(Tabiki bir yerden türkçe sözlük bulup bakmazlarsa).Ben bu adı koyarken özenti olsun diye değil oyunda herkesin bizi anlaması ve ona göre davranması.İsim ne kadar ingilizce olursa olsun sonundaki TURK kelimesi onlara yeterde artar bile.

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Ya beyler bence yapacağınız grubun içine ingilizce isimler sıkıştırmayın sadece bir öneri Tamamı türkçe olsa olmaz mı yani?

Eyvallah dostum seni yanlış anlamadım zaten Öyle olsun siz nasıl bir şeye karar verirseniz açıklayın burada çoğunluk kabul ederse benim için sorun yok o zaman İngilizce olsun diyorsanız öyle olsun bende o zaman isim bulmaya çalışayım şöyle ilginç güzel bir şey olsun değil mi?

• bencede ingilizce olsun..sonuç olarak en yaygın lisan..italyanlarda, fransızlarda vs vs..genelde ingilizce isim kullancaklar, anlaşılmak istiosan ingilizce kullancan..gerçi türkçe karakterler(Ç,Ü,Ş,Ğ vs..) kullanmadan türkçe bi isim bulunup başarılı olunursada gereken saygı görülür gruba karşı..Bence de "DH Team" güzel..
  • valla dışı kırmızı içi bej bi tane f430 alıcam hemen sonrada okyanus mavisi gallardo alıcam cabrio çık artık yaw
  • Bence Turk Riders Team olsun

veya Fast Turk Team

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Şubat 2007; 17:05:35 >
  • _Team TURK_ bu nasıl

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Arkadaşım mademki yabancılara günlerini göstermek istiyoruz onların anlayacağı bir dil kullanmak daha iyi olur.Düşünsenize Amerikalısı Italyanı Almanı fransızı yunanı hepsinin anladığı bir dil var oda ingilizce.Şimdi biz türkçe bir isim koyduğumuzda onlara anlamsız bir isim gibi gelecek.(Tabiki bir yerden türkçe sözlük bulup bakmazlarsa).Ben bu adı koyarken özenti olsun diye değil oyunda herkesin bizi anlaması ve ona göre davranması.İsim ne kadar ingilizce olursa olsun sonundaki TURK kelimesi onlara yeterde artar bile.

quote:

Ya beyler bence yapacağınız grubun içine ingilizce isimler sıkıştırmayın sadece bir öneri Tamamı türkçe olsa olmaz mı yani?

Eyvallah dostum seni yanlış anlamadım zaten Öyle olsun siz nasıl bir şeye karar verirseniz açıklayın burada çoğunluk kabul ederse benim için sorun yok o zaman İngilizce olsun diyorsanız öyle olsun bende o zaman isim bulmaya çalışayım şöyle ilginç güzel bir şey olsun değil mi?

• Arkadaşlar bu nasıl _fasT TURK Team_

Biliyorum biraz fazla oldu ama
  • Onaylayanlar onaylamayanlar onaylanmıştır
  • Bencede _Fast TURK Team_ güzel oldu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Valla hacı araba park halindeydi arkasına bakmadım önden gördüm. Çok karizmaydı ama.

Eyvallah yine de söylediğin için saol oralarda biraz vakit geçirmem gerek o zaman
    @spawn12 sende mi srt10 alacaksın ya? Ben senin için chrysler firepower düşünmüştüm ama..

Evet viper srt 10alacağım bendee olmazmıı hemide kırmızııı

• @spawn12 al bari seni mi kıracam yahu

@CYCLOMOTEUR gayet güzel bir isim bulmuşsun iyi bence Ama daha oyunun çıkmasına çok var bu sürede epey isim bulabiliriz
  • @spawn12 ve @venom800 üçümüzünde VİPER leri aynı renk olsun buda bizim ortak yanımız olsun
  • Herkes bir isim söylemiş bitanede benden

''DH Unlimited'' bu nasıl pekki
  • quote:

Orjinalden alıntı: brave_knight

@spawn12 ve @venom800 üçümüzünde VİPER leri aynı renk olsun buda bizim ortak yanımız olsun

Süper fikir Kırmızı Viper çetesi

• quote:

quote:

@spawn12 ve @venom800 üçümüzünde VİPER leri aynı renk olsun buda bizim ortak yanımız olsun

ozaman forumdaki herkez kırmızı viper alsın, grubun adı da "ReD ViPeR CReW" olsn

• Need For Speed DH!
  • quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

quote:

quote:

ozaman forumdaki herkez kırmızı viper alsın, grubun adı da "ReD ViPeR CReW" olsn

Güzel fikir o zaman bende f430 un yanına bide Kırmızı bir viper alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 22 Şubat 2007; 18:47:29 >

• BEYLER ÖNCELİKLE MERABA BEN CARBONUN VİDeoları izlerjken görmüştüm bu oyunu o günden beri bekliorum
    bu arada grup ismi: TurKingS
    beenirsiniz inş bide bu oyunun tr fiyatı ne olcak bilen warmı
    teşekkürler

• [FaSt TURK]SCREAM
    [FaSt TURK]BeısNowõmenT
    [FaSt TURK]venom800
    [FaSt TURK]Pinky_Demon
    ............. vs. vs vs.

MESELA BOYLE OLABILIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 22 Şubat 2007; 19:25:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

/>

[FaSt TURK]SCREAM
    [FaSt TURK]BeısNowõmenT
    [FaSt TURK]venom800
    [FaSt TURK]Pinky_Demon
    ............. vs. vs vs.

MESELA BOYLE OLABILIR

• Üretim gayet iyi arkadaşlar aynen devam @onur444 dostum hoşgeldin foruma Oyunun Türkiye fiyatını bilemiyorum ama aral getirecek onu biliyorum tahminimce 70-80 ytl gibi bir şey olur.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.