Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 21 Şubat 2007; 23:58:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scratchfirebird

quote:

Orjinalden alıntı: angelus26

Bu oyunun diresionsuz tadı çıkmas bea..

bencede ama O.z.X için söylüyorum eğer online oynayamıyacaksa napsın direksiyonu.... benimde orjinal almam kesin değil mesela direksiyonda var ama ... bilmiyorum katılırmısın...

ikide bir msj atıyorum kusura bakmayın...

Bencede tadı çıkmaz inşallah bi şekilde hem direksiyonla hemde multi. oynarız.

• Arkadaşlar isim olarak önerdiğim TEAM DH ye başka alternatif sunmak istiyen varmı bir isim bulalım kendimize
  •  Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

dostlar bir yardım eli lütfen
  • @rap_üstad

Windows'un tarihini geriye al kardeş.Bu forumda konuşuldu ama hangi tarihe alınacağını bilmiyorum gerçekten.
  • hocam beta serverlar kapandı artk oynanmıo sanrm..
  • Koenigsegg CCX 8 mi ne diyorsun.800 bg lik bir alet hiç güzel olmazmı.Bu arada skyline da çok karizmatiktir.

quote:

Orjinalden alıntı: brave_knight

quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Arkadaşım irtibatı koparmayalım.Benim favorim MC12 seninki ne?

quote:

quote:

Ben sadece yabancılara günlerini göstermek için bile alırım.Dünya görsün TÜRK pilotları nasıl oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Oyun gerçekten istediğimiz gibi çıkar ve uykusuz geceler yaşatırsa, hem online kapışarak gavurları tokatlamak hem de bu oyunu yapanların hakkını vermek adına orjinalini alır mıyız?

Cevap: Ben alırım.

CYCLOMOTEUR Kralsın be arkadaşımMaTaDoR Bencede bu oyunu yapanların hakkını vermek lazım kim bilir ne kadar çalışmışlardır bunu yapmak için helal olsun adamlara süper birşey çıkarmşlar ben orjinalini alcam zatenha bu arada oyunda mikrofon özelliği varmış sanırım çünkü bir sitede oyunu tanıtırken aynen şunu yazmıştı yanınızda bir gurup geçtiğinde onların konuşmalarını duyabilirsiniz

Yok irtibatımız kopmaz bizim arkadaşımbence senin seçimin süperbenimde iki tane var biri skyline diğeride koenigseggnasıl ama güzel seçim demi

• quote:

Orjinalden alıntı: mjordan

Arkadaşlar isim olarak önerdiğim TEAM DH ye başka alternatif sunmak istiyen varmı bir isim bulalım kendimize
    isim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Arkadaşlar isim olarak önerdiğim TEAM DH ye başka alternatif sunmak istiyen varmı bir isim bulalım kendimize
    isim

Fast and Dh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Şubat 2007; 2:31:25 >

• TeamOfTheDH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 22 Şubat 2007; 2:41:58 >
  • Gayet iyi bir seçim. Ya da _Fast and TURK_ de olabilir (özellikle Turk büyük harfle)ne dersiniz

quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

quote:

isim

Fast and Dh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 22 Şubat 2007; 3:12:13 >

• quote:

Gayet iyi bir seçim. Ya da _Fast and TURK_ de olabilir (özellikle Turk büyük harfle)ne dersiniz

quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

quote:

isim

Fast and Dh

Bencede Fast and TÜRK güzel olur yabancılara fark attığımızda kim olduğumuzu bilsinler dimiGerçi araba kullanışımızdan anlarlar yaAnlasınlar artık TÜRK LERİ kimsenin geçemiyeceğini

• yaw neti olan var olmayan var..bundan daha önemlisi kotalı olan var olmayan var...
  • Süper bir alet demi oyunun videosunu izledim 276 mph ye kadar çıktı birde bunu gerçekte test etmişler araç 288 km/h ye kadar ulaşmış göresniz yollar gözükmüyoSkyline da dediğin gibi karizma birşey ve hızlı bir araç
    quote:

Koenigsegg CCX 8 mi ne diyorsun.800 bg lik bir alet hiç güzel olmazmı.Bu arada skyline da çok karizmatiktir.

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sadece yabancılara günlerini göstermek için bile alırım.Dünya görsün TÜRK pilotları nasıl oluyor
    quote:

Oyun gerçekten istediğimiz gibi çıkar ve uykusuz geceler yaşatırsa, hem online kapışarak gavurları tokatlamak hem de bu oyunu yapanların hakkını vermek adına orjinalini alır mıyız?

CYCLOMOTEUR Kralsın be arkadaşımMaTaDoR Bencede bu oyunu yapanların hakkını vermek lazım kim bilir ne kadar çalışmışlardır bunu yapmak için helal olsun adamlara süper birşey çıkarmşlar ben orjinalini alcam zatenha bu arada oyunda mikrofon özelliği varmış sanırım çünkü bir sitede oyunu tanıtırken aynen şunu yazmıştı yanınızda bir gurup geçtiğinde onların konuşmalarını duyabilirsiniz

Yok irtibatımız kopmaz bizim arkadaşımbence senin seçimin süperbenimde iki tane var biri skyline diğeride koenigseggnasıl ama güzel seçim demi

• quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

yaw neti olan var olmayan var..bundan daha önemlisi kotalı olan var olmayan var...

Doğru söylüyorsun benimki kotalı mesela ama inşallah bir etkisi olmaz zaten etki ederse kotasıza çeviririm benim içinde bahane olmuş olur
  • quote:

Süper bir alet demi oyunun videosunu izledim 276 mph ye kadar çıktı birde bunu gerçekte test etmişler araç 288 km/h ye kadar ulaşmış göresniz yollar gözükmüyoSkyline da dediğin gibi karizma birşey ve hızlı bir araç
    quote:

Koenigsegg CCX 8 mi ne diyorsun.800 bg lik bir alet hiç güzel olmazmı.Bu arada skyline da çok karizmatiktir.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

FasT_TURK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 22 Şubat 2007; 9:26:46 >

• @SCREAM_BG
    FasT_TURK

Evet Fast_TURK Arkdaşım ben bu gurup ismini çok sevdim sencede süper değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave_knight -- 22 Şubat 2007; 9:34:40 >
  • Arkadaşlar TDU nun sitesi kullanıma açılmış galiba bir bakalım join team falan diyor buradan bakabilirsinizhttp://www.testdriveunlimited.com/
  • Bence iğrenç ''Fast_TURK''.Beğenmedim
  • Ya beyler bence yapacağınız grubun içine ingilizce isimler sıkıştırmayın sadece bir öneri Tamamı türkçe olsa olmaz mı yani?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.