Aranızda yer varsa ve kabul ederseniz bende gelebilirim, Hawai'de turlarız hatunlarlaAma pek hamachiyi kullanmayı bilmiyorum ona göre
Yaa su programı kullanmayı biri tam olarak anlatabilirmi acabaa yada bir yerde anlatılmıssaa soylesenizz alıntı yapsanızz yadaa çok makbüle geçer Tabiki TDU hamanchiyi kullana bilirmiyiz yoksa orjınalmii gerekecek acabaa bakalımm
quote:
Orjinalden alıntı: spawn12
Yaa su programı kullanmayı biri tam olarak anlatabilirmi acabaa yada bir yerde anlatılmıssaa soylesenizz alıntı yapsanızz yadaa çok makbüle geçer Tabiki TDU hamanchiyi kullana bilirmiyiz yoksa orjınalmii gerekecek acabaa bakalımm
Arkadaşım TDU nun formatı biraz daha farklı bu nedenle sanırım hamachiden TDU da hawaii sokaklarında gezemeyiz Carbon gibi olursa online oynayacağız olmadı bi şekilde orjinal alırız hele bi oyun çıksın gerekirse hamachi yide anlatırız...
beyler online için farklı fikirleri olan varmı düşünün beyler vakit geçsin bari
Ben orjinalini alcam.Çünkü bu oyun hak ediyor.Alacak durumları olan arkadaşlarımında alcağını tahmin ediyorum.
Arkadaşlar bulabilirsem bende orjinal almaya çalışacağım ama bir sınırı var tabi ki...
Ben sadece yabancılara günlerini göstermek için bile alırım.Dünya görsün TÜRK pilotları nasıl oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: MaTaDoR
Oyun gerçekten istediğimiz gibi çıkar ve uykusuz geceler yaşatırsa, hem online kapışarak gavurları tokatlamak hem de bu oyunu yapanların hakkını vermek adına orjinalini alır mıyız?
Cevap: Ben alırım.
CYCLOMOTEUR Kralsın be arkadaşımMaTaDoR Bencede bu oyunu yapanların hakkını vermek lazım kim bilir ne kadar çalışmışlardır bunu yapmak için helal olsun adamlara süper birşey çıkarmşlar ben orjinalini alcam zatenha bu arada oyunda mikrofon özelliği varmış sanırım çünkü bir sitede oyunu tanıtırken aynen şunu yazmıştı yanınızda bir gurup geçtiğinde onların konuşmalarını duyabilirsiniz
Yok irtibatımız kopmaz bizim arkadaşımbence senin seçimin süperbenimde iki tane var biri skyline diğeride koenigseggnasıl ama güzel seçim demi
Çıksa da oynasak keşke sizle online , anahtarınızı alıyım
quote:
Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR
Ben orjinalini alcam.Çünkü bu oyun hak ediyor.Alacak durumları olan arkadaşlarımında alcağını tahmin ediyorum.
+1
bu arada çıktığı zaman hemen orjinalini Türkiye'den sipariş edebilceğimis bi kanal warmı acaba..
Ya beyler orj oyunmu alayım yoksa direksiyon setimi alayım.Bide sizinle multi. oynıyamamak var aslında netten korsan olduğu için filan oyun sorun çıkarırmı bilmem.
quote:
Orjinalden alıntı: O.z.X
Ya beyler orj oyunmu alayım yoksa direksiyon setimi alayım.Bide sizinle multi. oynıyamamak var aslında netten korsan olduğu için filan oyun sorun çıkarırmı bilmem.
kardeş bence oyun çıkana kadar bekle eğer orjinal olmayanla online oynayabilirsek gidip direksiyon alırsın... yok oynayamazsak gider orjinal oyunu alır paşa paşa oynarsın...
quote:
Orjinalden alıntı: scratchfirebird
quote:
Orjinalden alıntı: O.z.X
kardeş bence oyun çıkana kadar bekle eğer orjinal olmayanla online oynayabilirsek gidip direksiyon alırsın... yok oynayamazsak gider orjinal oyunu alır paşa paşa oynarsın...
işte buAma grafikler güzel ama yinede bu kadar çok şey beklemeyin oyundan
Bu oyunun diresionsuz tadı çıkmas bea..
quote:
Orjinalden alıntı: angelus26
bencede ama O.z.X için söylüyorum eğer online oynayamıyacaksa napsın direksiyonu.... benimde orjinal almam kesin değil mesela direksiyonda var ama ... bilmiyorum katılırmısın...
ikide bir msj atıyorum kusura bakmayın...
quote:
bu arada çıktığı zaman hemen orjinalini Türkiye'den sipariş edebilceğimis bi kanal warmı acaba..
Valla dostum oyun Türkiye'ye nisandan evvel gelmez. Oyunu aral getirecek inşallah çok kazık bir fiyat koymazlar
quote:
quote:
bencede ama O.z.X için söylüyorum eğer online oynayamıyacaksa napsın direksiyonu.... benimde orjinal almam kesin değil mesela direksiyonda var ama ... bilmiyorum katılırmısın...
Heyecanından olsa gerek
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
Heyecanından olsa gerek
heralde walla nerdeyse forumdan hiç çıkmıyom herşeye cevap veriomuşum gibi hissettim birden....
Neyse TDU için herşeye değer tabi ATARI bi hata daha yapmazsa...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
Heyecanından olsa gerek
heralde walla nerdeyse forumdan hiç çıkmıyom herşeye cevap veriomuşum gibi hissettim birden....
Neyse TDU için herşeye değer tabi ATARI bi hata daha yapmazsa...
Ön yargılı olmıcam çıksında görelim
quote:
quote:
Ewet doğru sölüyosun..Yaw nisan çok geç inşallah 3 martda hemen piyasaya düşerde oynamaya başlarıs..Korsanıda geç düşerse yandık..Artık tahamülüm kalmadı arkadaşlarr..
scratchfirebird sana hak weriyorum çünkü şu oyunu gördükten sonra yerimde duramaz oldum.. Hiçbi oyuna bukadar sempati duymadım Şimdiden oyunla aramızda özel bi bağ oluştu wallaa...