Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nekadar tanıdığım hacker warsa hepsine hedef olarak atari firmasını gösteririm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Herkesi gafil avladılar zaten ya Kim tahmin edebilirdi ki tam çıkacağı gün bir daha erteleneceğini.. Nasıl sinirim bozuldu anlatamam yani kendinizi öyle bir ayarlıyorsunuz ki bir de bakıyorsunuz çatt oyun bir daha erteleniyor Zaten ekim de çıkacaktı hadi neyse dedik zar zor şimdi bir de mart diyorlar.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelus26

BOMBALARIM...
    Nekadar tanıdığım hacker warsa hepsine hedef olarak atari firmasını gösteririm..

Ben cevap vermek istemiyorum bu soruya O an ki ruh halime bağlı valla..

• Oyun çıkış tarıhleri bölümünden çıkardığına göre TDU pc ye gelmiyor.
    Atari firmasını essefle kınıyorum.
    Ayıp bişey boşuna mı heveslendik o kadar

Pinky şaka ise
    ki inşallah öyledir gerçi 1 nisanada daha var ama

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

ATARI oyunu iptal etse ne yapardınız arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum.

• <---Bunların hepsi Atari'ye bence bütün bekleyenlerin gözünden düşüyorlar... Bide üstüne oyun hatalı çıkarsa bombalarlar walla...
    Bu arada eğer ruslar gerçekten çalmışlarsa bence ordan indirenler tekrar bi yere upload etmiştir. bulabilirseniz haber verin Arkadaşlar...

• quote:

x360 alırım
  • Ya beyler zaten artık oyunun pc ye çıkmama gibi bir ihtimali yok. Önsiparişler başlamış durumda Oyun çıkacak o kesin ama sınırlarımızı zorluyorlar işte
  • puff demek bi 15 gün daha bekleyeceğiz yaa
  • ölme eşeğim ölmebekle babam beklebari 15 günün sonunda bi daha ertelenmese
  • 24 Nisan 2006; 11:40:34'de açılmış konu, 1 sene sonra oyun çıkıyo..
  • Üstüne 1 bardak su içip nfs ye devam ederdim.
    quote:

• yuh be bu kadarda büyüttünüz oyunu
  • arkadaşlar sanırım full oyun birilerinin eline geçmiş çünkü belli başlı yerlerde linkler var ama hemen silinmişler yüklenen yerler hemen silmez bunu okuyan herkes sağlam linkleri bulmaya çalışsın diyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scratchfirebird -- 13 Şubat 2007; 22:05:37 >
  • 10 May 2006 Gamestyle 7.0/10
    1 Sep 2006 X360 Magazine UK 9.0/10
    5 Sep 2006 Yahoo! Games 4.0/5
    7 Sep 2006 IGN 8.0/10
    7 Sep 2006 IC-Games 87.0/100
    8 Sep 2006 Eurogamer 8.0/10

Oyunun aldığı puanlara bakın arkadaşlar En kötü 10 üzerinden 7 verilmiş Bizi ne kadar iyi bir araba yarışının beklediğini görüyoruz bu notlara da bakarak

@EstrEmO büyütülmüyecek bir oyun değil ki karşımızda ki oyun Şöyle bir bak bakalım pc oyunları geçmişine böyle bir araba yarışı gelmiş mi? Hakikaten türe getireceği bir çok yenilik var TDU in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 13 Şubat 2007; 22:05:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: scratchfirebird

arkadaşlar sanırım full oyun birilerinin eline geçmiş çünkü belli başlı yerlerde linkler var ama hemen silinmişler yüklenen yerler hemen silmez bunu okuyan herkes sağlam linkleri bulmaya çalışsın diyorum....

Ya o biraz riskli dostum. Şimdi o linklerin sahte olma olasılığı çok yüksek. Bu oyun neredeyse Gta kadar beklenen bir oyun o nedenle sağda solda full sürüm gibi linkler bulmanız normal. Bunun doğru olma ihtimali bence çok az o nedenle dikkatli olun, indirdiğiniz dosyayı virüs taramasından geçirin ne olur ne olmaz Bir tanesinde trojan olduğu okudum bir kişi indirmeye kalkmış ama makinasına trojan bulaşmış aman dikkat.

• Arkadaslar bu arada betayi oyniyamiyorsaniz bilgisayarin takvimini geriye alin
    1. Set your date in Windows to January 30, 2007
    2. Reboot (very important, won't work without it)
    3. Create a new useraccount in Windows with admin rights
    4. Log off your regular account
    5. Log on with the new account you just created
    6. Run the game!
  • oyun güzel biliyorumda esprileriniz yıktı beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

oyun güzel biliyorumda esprileriniz yıktı beni

• venom800 dostum dodge viper'ın 15 daha bekleticek seni
  • Denemek amacıyla Emule'den en çok kaynağı olan Test Drive Limited Full versiyonunu çektim. Oyunu açtım, Heroes Might and Magic diye bir oyun çıktı. Sövdüm, kapadım.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.