Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @MaTaDoR dostum neyse ki virüs falan çıkmadı ya en azından oyun çıkmış Dediğim gibi şu aralar gördüğünüz her full TDU yazısı sahte veya trojan dir büyük ihtimalle.

@forious kardeşim sorma ya bu atari nin yaptığı iş değil hakikaten. Şu anda Test Drive 4 kurulu makinamda Aldım Dodge Viper Gts i geziniyorum valla Kokpit kamerası da var TDU çıkana kadar bir şekilde oyalanacağız ne yapalım

• Arkadaşlar sanırım herkesde moraller sıfır artık gönderecek ss de kalmadı topic in yüzüne bakan yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: scratchfirebird

Arkadaşlar sanırım herkesde moraller sıfır artık gönderecek ss de kalmadı topic in yüzüne bakan yok...

Aynen öyle dostum Youtube daki bütün videolar da izlendi hatta bir kaç defa Artık izleyecek bir şey de kalmadı ben de TDU yabancı forumuna bakıyorum ne yapayım

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Arkadaşlar sanırım herkesde moraller sıfır artık gönderecek ss de kalmadı topic in yüzüne bakan yok...

Aynen öyle dostum Youtube daki bütün videolar da izlendi hatta bir kaç defa Artık izleyecek bir şey de kalmadı ben de TDU yabancı forumuna bakıyorum ne yapayım

@venom800 ne olacak bizim bu halimiz bari bi demo çıksada onu oynasak ...

Bu arada benim imzamda öylece kalmış gariban yazık Atari görsünde utansın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scratchfirebird -- 13 Şubat 2007; 23:55:04 >

• Demoya razıyız artık oyunsuzluktan sistem çürüdü be
  • @scratchfirebird hakikaten senin imzayı şimdi farkediyorum Sen onu değiştir ama 2 mart falan yazma üç nokta koy en iyisi, ne zaman çıkacağı hiç belli olmaz valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 14 Şubat 2007; 0:06:49 >
  • quote:

@scratchfirebird hakikaten senin imzayı şimdi farkediyorum Sen onu değiştir ama 2 mart falan yazma üç nokta koy en iyisi, ne zaman çıkacağı hiç belli olmaz valla

Evet arkadaşlar yeni imzam hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum...

• güzel çok anlamlı
  • desenize yalan oldu TDU
  • quote:

quote:

@scratchfirebird hakikaten senin imzayı şimdi farkediyorum Sen onu değiştir ama 2 mart falan yazma üç nokta koy en iyisi, ne zaman çıkacağı hiç belli olmaz valla

Evet arkadaşlar yeni imzam hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum...

İmza süper olmuş Bunu aynen bu şekilde atari ye yollamak lazım Neyse son haklarını kullandılar, oyun 2 mart ta yine ertelenirse artık topikcek bir şeyler düşünücez atari ye ne yapsak diye

• Bekle bekle nereye kadar yaa

• şimdiye bitirmiştik oyunu yaaa
  • Bi forumda çıkış tarihi 6 ekim yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodger

Bi forumda çıkış tarihi 6 ekim yazıyor

Evet o tarihte çıkacaktı ama ertelendi. Tabi xbox360 a ekim ayında çıktı oyun ama pc için bu ikinci erteleme oluyor inşallah bu sefer söyledikleri tarihte çıkaracaklar oyunu
  • 2 Mart'ta kesinlikle piyasada olacaktır merak etmeyin.
  • çıkmadan inanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

2 Mart'ta kesinlikle piyasada olacaktır merak etmeyin.

İnşallah
  • çıkmassa o atariye ben ................................................................................................................... diyerektennnn bizim eve davet ederim..
  • artık çıkmazsa xbox alacam valla yeter yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodger

çıkmadan inanmam

walla imzamda da belirtiğim gibi Atari'den herşey beklenir bence... çıktığı gün inanırım bende..
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.