Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten geç çıkıyordu, bi 17 gün daha eklendi.Herneyse başa gelen çekilir.O kadar bekledik bi 17 gün daha bekleriz..
  • şimdi görüyorumki pc ye üvey evlat muamelesi yapıyor harbi bu yapımcılar. hem geç geliyor hem konsolla bir fark olmuyor oynanıştır yeniliktir vs. vs.

tee eylül ekim gibi mi ne çıkmıştı xbox360 a bu oyun.

ama tabi pc deki grafiği kralı gelse veremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Şubat 2007; 0:33:54 >
  • hıc bır konsol grafık konusunda pc yı gecemez
  • aslında belirli bir zaman geçer sonra geçilir
  • o belli sürede epey bir uzun olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

17 gün daha bekleyecez.

Ben dediydim ama
  • O kadarda bekledik Atariye
    quote:

Orjinalden alıntı: YorumcuQ

quote:

17 gün daha bekleyecez.

Ben dediydim ama

• quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

şimdi görüyorumki pc ye üvey evlat muamelesi yapıyor harbi bu yapımcılar. hem geç geliyor hem konsolla bir fark olmuyor oynanıştır yeniliktir vs. vs.

tee eylül ekim gibi mi ne çıkmıştı xbox360 a bu oyun.

ama tabi pc deki grafiği kralı gelse veremez.

Tabi ki veremez

Ekran kartı bölümüne bi girdim ben daha 7 serisi yeni çıktı diye biliyorum 8 i çıkmış bile. Adamlar köpek gibi ekran kartı yapıolar
  • arkadaşlar bir oyundan bu kadar büyük beklentilerde bulunmak yanlış bence coğu arkadaşımız belkide hayal kırıklığına uğrayacak yani kendimden biliyorum öle cok beklediğim oyunlar hiç de beklediğim gibi cıkmamıştı yani
    atari nin hala problemleri devam ediyor ki oyunu erteledi. Sanırım oyunu vistaya daha iyi optimize etmek için ertelediler.
    ama bu bir bahane değil bana göre millet need for speed serisinden o kadar sıkılmış ki demek ki bu kadar büyük beklentiler var oyundan.
    ama ben size bir oyun önereyim oynamayanlar mutlaka oynasınlar STREET RACİNG SYNDİCATE bence şu ana kadar oynadığım en iyi yarış oyunlarından birisiydi denemediyseniz mutlaka deneyin
  • Kötü haberi yeni gördüm dün nete girme imkanın yoktu da. Gerçekten berbat bir haber Ben de dahil olmak üzere çoğu arkadaşımızın da hevesi kursağında kaldı yine! Şimdi de 2 mart ı bekleyeceğiz offf
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

arkadaşlar bir oyundan bu kadar büyük beklentilerde bulunmak yanlış bence coğu arkadaşımız belkide hayal kırıklığına uğrayacak yani kendimden biliyorum öle cok beklediğim oyunlar hiç de beklediğim gibi cıkmamıştı yani
    atari nin hala problemleri devam ediyor ki oyunu erteledi. Sanırım oyunu vistaya daha iyi optimize etmek için ertelediler.
    ama bu bir bahane değil bana göre millet need for speed serisinden o kadar sıkılmış ki demek ki bu kadar büyük beklentiler var oyundan.
    ama ben size bir oyun önereyim oynamayanlar mutlaka oynasınlar STREET RACİNG SYNDİCATE bence şu ana kadar oynadığım en iyi yarış oyunlarından birisiydi denemediyseniz mutlaka deneyin

Ben kendi adıma konuşayım hayal kırıklığı yaşamam mümkün değil çünkü bu oyun zaten benim bütün beklentilerimi karşılıyor Yani ben zaten yıllar önce bu tarz şeylerin içinde olduğu (ev satın alıp garajını araba il doldurma, büyük bir şehir de özgürce dolaşma , aracın motorunu çalıştırma ve camları açma vs vs..) bir oyun hayal ediyordum bu istediklerim TDU ile gerçek oldu Oyunun xbox360 versiyonunun ne kadar iyi olduğunu herkes biliyor zaten, yani bu oyunla ilgili akılda şüphe falan kalmadı Tek sorun şu olabilir oyun çok yüksek sistem ister ve çoğu kişi akıcı bir şekilde oyunu oynayamaz veya oyun bu kadar ertelenmesine rağman hala bug doludur o nedenle oynayanı çileden çıkarır. Oyun yüksek bir sistem isteyecek aslında bu kesin. Yani bu oyunu 6600gt veya 9800pro ile akıcı oynamak mümkün olamaz zaten. En azından 7600gt veya x1650xt olmalı. Ama oyunda fazlaca bug olmamalı bu kadar ertelemeden sonra.
    Bu arada SRS yi ilk çıktığında büyük bir heyecanla almıştım nfs ye rakip olabilir belki bu oyun diye ama bu oyun bana göre tam bir nfs taklidi

• oo SRS kötü bir oyun bile olsa hatunlar için değer
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

arkadaşlar bir oyundan bu kadar büyük beklentilerde bulunmak yanlış bence coğu arkadaşımız belkide hayal kırıklığına uğrayacak yani kendimden biliyorum öle cok beklediğim oyunlar hiç de beklediğim gibi cıkmamıştı yani

SRS son yıllarda oynadığım en berbat araba yarış oyunudur. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama yine de o oyunu beğendiysen, diyecek lafım yok sana...

• quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

oo SRS kötü bir oyun bile olsa hatunlar için değer

• Hadi bakalım.Diyom ya duke neukem serisi gib olcak.Ozamanda ben bascam atariyi.Yeter lan artık çektiğimiz

• isyanlar o biçim bi sakin olun demo çıksın da demo oynasak
  • Sinirlenmeyin beyler sakin Olan oldu 2 mart a kadar beklemekten başka çaremiz yok ne yapalım. Adamların var bir bildiği ki oyunu yeniden erteliyorlar önemli olan oyunun hatasız ve çok iyi optimize edilmiş bir şekilde bize ulaşması En azından demo çıkmış olsaydı da oyunu inceleme imkanımız olurdu.
  • offff yaa ne güzel oynayacaktık 1-2 gün içinde neyse artık olan oldu geç olsun temiz olsunoyunda hatalarla karşilaşmktan sa bikaç gün daha bekleriz ne yapalım.hem belkide böyle olması daha iyi oyunu sindire sindire oynayacaz kolay kolya kopamayacaz@venom800 haklısın yaaa bi demo çıkarsalardı fena olmazdı tam sürüm gelene kadar idare ederdikhemde biraz alıştırma yapmış olurduk

• quote:

Orjinalden alıntı: sharks1990

Hadi bakalım.Diyom ya duke neukem serisi gib olcak.Ozamanda ben bascam atariyi.Yeter lan artık çektiğimiz

Öyle demeyin ya yazık FOREVER
    />

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sharks1990

Hadi bakalım.Diyom ya duke neukem serisi gib olcak.Ozamanda ben bascam atariyi.Yeter lan artık çektiğimiz

Öyle demeyin ya yazık FOREVER
    />

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.