Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (519. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
918.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: NayirNolamaz

quote:

Orjinalden alıntı: recaro

online olarak oynanıyormu hala bu oyun? eger cok kullanıcı varsa onlıne ıcın orj. alıyım bı tane motorla kapısması guzel olur

Istersen sana satabilirim ,keyini , orginal oyun duruyor bosbos ,sistemi de sattik ,oyun moyun yok artik

Hayırdır dostum sistemi neden sattın? Bende yarın akşam müsaitseniz toplanalım da gezelim diyecektim.

Nasip Tdu 2 ye artik hocam ,(oda cikarsa artik) nedeni kalsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 27 Kasım 2008; 3:02:13 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: The MasteR

Merhaba arkadaşlar TDU dan anlık takılmalar sonucu soğumuştum ama piyasada TDU gibi oyun yok ve yeniden bir kariyere başlayasım geldi ama tekrar anlık takılmalar olacak.Acaba bu anlık takılmalar elimdeki oyundan olabilirmi ?

Oyundaki takılmalar sisteminizin ne kadar iyi olduğu ile paralellik gösterir. TDU çift çekirdek işlemciler de çok iyi performans verir ama sizin sistem panelinize baktığım zaman zaten çift çekirdekli bir işlemci kullandığınız görüyorum geriye bir tek şey kalıyor işlemcinizin hızı. İşlemcinize bir miktar hız aşırtma yaparak oyunda aldığınız performansı arttırabilirsiniz. Tabi ekran kartına uygulayacağınız hız aşırtmada performansa olumlu bir etki yaratacaktır. Güncel ve sertifikalı sürücüler kullanmayı da unutmayınız. Sisteminiz genel olarak bakıldığında TDU ya uygun ama işte işlemcinizin mhz miktarı biraz düşük kaldığından dolayı oyun esnasında takılmalar rahatsız edici olabilir. Amd 4600 X2 işlemci, 2 Gb 667 mhz ram ve Xfx 8600 GTS XXX 256 mb ekran kartı gibi bir sisteme sahip arkadaşımda tüm ayarlar full de takılma olmadan oynanıyor TDU tabi burada işlemcinin hızı ve ekran kartının sizin ekran kartınızın bir üst modeli olmasının da getirdiği bir avantaj var ama siz de yapacağınız hız aşırtma ile TDU dan iyi bir performans alabilirsiniz

Dr. TDU

Gezelim Venom, ayıpsın. Yalnız tekrar buluşamazsak o zaman sana sorarım bak.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar TDU dan anlık takılmalar sonucu soğumuştum ama piyasada TDU gibi oyun yok ve yeniden bir kariyere başlayasım geldi ama tekrar anlık takılmalar olacak.Acaba bu anlık takılmalar elimdeki oyundan olabilirmi ?

Oyundaki takılmalar sisteminizin ne kadar iyi olduğu ile paralellik gösterir. TDU çift çekirdek işlemciler de çok iyi performans verir ama sizin sistem panelinize baktığım zaman zaten çift çekirdekli bir işlemci kullandığınız görüyorum geriye bir tek şey kalıyor işlemcinizin hızı. İşlemcinize bir miktar hız aşırtma yaparak oyunda aldığınız performansı arttırabilirsiniz. Tabi ekran kartına uygulayacağınız hız aşırtmada performansa olumlu bir etki yaratacaktır. Güncel ve sertifikalı sürücüler kullanmayı da unutmayınız. Sisteminiz genel olarak bakıldığında TDU ya uygun ama işte işlemcinizin mhz miktarı biraz düşük kaldığından dolayı oyun esnasında takılmalar rahatsız edici olabilir. Amd 4600 X2 işlemci, 2 Gb 667 mhz ram ve Xfx 8600 GTS XXX 256 mb ekran kartı gibi bir sisteme sahip arkadaşımda tüm ayarlar full de takılma olmadan oynanıyor TDU tabi burada işlemcinin hızı ve ekran kartının sizin ekran kartınızın bir üst modeli olmasının da getirdiği bir avantaj var ama siz de yapacağınız hız aşırtma ile TDU dan iyi bir performans alabilirsiniz

Bu arada şu aklınızda bulunsun sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun bu sizin oyunda hiç takılma yaşamayacağınız anlamına gelmez. Oyundan kaynaklanan takılmalar yaşabilirsiniz ara sıra(sisteminiz çok iyi olsa bile) . Bu yüzden fazlada kafaya takmayın arada sırada olan takılmaları.

• quote:

Orjinalden alıntı: NayirNolamaz

quote:

Orjinalden alıntı: recaro

online olarak oynanıyormu hala bu oyun? eger cok kullanıcı varsa onlıne ıcın orj. alıyım bı tane motorla kapısması guzel olur

Istersen sana satabilirim ,keyini , orginal oyun duruyor bosbos ,sistemi de sattik ,oyun moyun yok artik

kaça satarsın arkadaş kutulumu olucak???
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

quote:

quote:

Bu arada şu aklınızda bulunsun sisteminiz ne kadar iyi olursa olsun bu sizin oyunda hiç takılma yaşamayacağınız anlamına gelmez. Oyundan kaynaklanan takılmalar yaşabilirsiniz ara sıra(sisteminiz çok iyi olsa bile) . Bu yüzden fazlada kafaya takmayın arada sırada olan takılmaları.

Ara sıra olsa razıyım hiç takmam kafaya ama çok takılıyor 15-20 saniyede bir anlık takılmalar oluyor hele bu düz bir yoldayken ve yarıştayken hiç çekilmiyor(ama benim anlamadığım en düşük özelliklere alsamda takılıyor) acaba işlemci hızımın yanında RAM dendemi kaybediyorum diyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

quote:

quote:

Ara sıra olsa razıyım hiç takmam kafaya ama çok takılıyor 15-20 saniyede bir anlık takılmalar oluyor hele bu düz bir yoldayken ve yarıştayken hiç çekilmiyor(ama benim anlamadığım en düşük özelliklere alsamda takılıyor) acaba işlemci hızımın yanında RAM dendemi kaybediyorum diyorum.

TDU'yu ilk çıktığında 1 GB RAM ile oynamıştım ve dediğin takılmaların hepsini yaşıyordum. Zaten Windows XP'ye 1 GB bellek yeri geldiğinde yetmiyor, bir de bunu oyuna ayıracak ki sorun o zaman ortaya çıkıyor. Bence belleği en az 2 GB seviyesine çıkar. Ekran kartı ve CPU'dan kaynaklandığını sanmıyorum.

• @Cocker dostum bu akşam buluşalım o zaman Forumdan TDU yu online olarak oynadığım bir arkadaşım daha var kullanıcı adı @B_J_K@ o da gelecek üçümüz gezeriz artık
  • quote:

@Cocker dostum bu akşam buluşalım o zaman Forumdan TDU yu online olarak oynadığım bir arkadaşım daha var kullanıcı adı @B_J_K@ o da gelecek üçümüz gezeriz artık

Saat ve mekan belirleyelim ki birbirimizi bulmamız kolay olsun.
  • Bu akşam saat 21:00 da Cadillac galerisinin önünde buluşacağız gelmek isteyen tüm TDU severleri bekleriz
  • quote:

TDU o kadar abartı sistem isteyen bir oyun değil.

Benim eski laptopta 1024x768 full'de, sadece nadiren takılarak oynuyordum.
    Minimuma getirdiğimde bile o takılmalar devam ediyordu ama.

Sistem de, 256mb ATI 9700 Mobility, Centrino M 1.73 2MB Cache, 1GB 400Mhz Ram idi...

Senin sistem bundan her halukarda daha iyi...
    İşlemci hiç bir şekilde sorun değildir.
    Ekran kartı da değildir.

Lakin... 1GB ram ile, eğer sen arka planı doldurduysan, sorun yaşayabilirsin...

Arka planı doldurmak nedir, bilmeyenler için:
    Task Manager'ı açtığınızda, Process List'te Sizin User Name altında 10dan fazla program çalışıyorsa...
    Veya sağ alttaki küçük ikonlar bir sürü ise...

Bilgisayar ilk açıldığında 2dk kadar bekleyip, program falan çalıştırmadan, Task Manager'dan performance tabından RAM kullanımına bak bi.
    Eğer 500-600mb gibi bir değer görüyorsan, TDU'da kasması doğal.
    Win XP ile 150mb civarında olması gerekir çünkü normalde... (Hatta kasarak 80mb'ye indirilir o değer...).

Vista dersen zaten 1GB direk iptal... Kendisi yer 500mb...
    Hatta şu an sadece Explorer açık, 1.2gb yiyor... Bana sadece alkış tutmak kalıyor... Memory Hog King...

• kendi sistemim ile şuanda oyunu denemek istedim bugün yükledim bütün grafik ayarlarını full yapıyorum laptop bana mısın demiyor en ufak bir kasılma yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazem32 -- 28 Kasım 2008; 0:01:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

TDU o kadar abartı sistem isteyen bir oyun değil.

Benim eski laptopta 1024x768 full'de, sadece nadiren takılarak oynuyordum.
    Minimuma getirdiğimde bile o takılmalar devam ediyordu ama.

Sistem de, 256mb ATI 9700 Mobility, Centrino M 1.73 2MB Cache, 1GB 400Mhz Ram idi...

Senin sistem bundan her halukarda daha iyi...
    İşlemci hiç bir şekilde sorun değildir.
    Ekran kartı da değildir.

Lakin... 1GB ram ile, eğer sen arka planı doldurduysan, sorun yaşayabilirsin...

Arka planı doldurmak nedir, bilmeyenler için:
    Task Manager'ı açtığınızda, Process List'te Sizin User Name altında 10dan fazla program çalışıyorsa...
    Veya sağ alttaki küçük ikonlar bir sürü ise...

Bilgisayar ilk açıldığında 2dk kadar bekleyip, program falan çalıştırmadan, Task Manager'dan performance tabından RAM kullanımına bak bi.
    Eğer 500-600mb gibi bir değer görüyorsan, TDU'da kasması doğal.
    Win XP ile 150mb civarında olması gerekir çünkü normalde... (Hatta kasarak 80mb'ye indirilir o değer...).

Vista dersen zaten 1GB direk iptal... Kendisi yer 500mb...
    Hatta şu an sadece Explorer açık, 1.2gb yiyor... Bana sadece alkış tutmak kalıyor... Memory Hog King...

oyuna girerken çok dikkat ederim arkaplanı hiçbir zaman doldurmam avasttan başka hiçbirşey çalışmıyor anlaşıldı benim RAM takviye etmem gerekiyor(zaten GTA IV içinde gerekli )

• Dünkü buluşmadan geriye kalanlar...

Bunlar da Venom'ın koca otobanda yola sığamayıp aşırı hızdan zincirlerini kıran Corvette Z06'sına ait.

• oyun süper ya hardcore modda, grafikleri de eskimiyo oyunun
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

oyun süper ya hardcore modda, grafikleri de eskimiyo oyunun

Hardcore mode olmadan da süper, zaten Hardcore mode olunca eğlencenin de dibine vuruluyor, drifting acaip zevkli oluyor öyle Grafik konusunda tamamen aynı düşünüyoruz, uzun soluklu oyun yapmanın sonucu bütün bunlar.
  • TDU 2 den haber varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

TDU 2 den haber varmı?

Geçen seneki kısacık açıklamadan sonra ne olumlu ne de olumsuz bir haber çıktı TDU 2 ile ilgili. Atari'nin forumlarından da bakıyordum ama umudu kestiğimden ilgililenmez oldum. Şu an için yeni bir gelişme yok di biliyorum özetle.
  • 27 kasım perşembe günü yaptığımız geziden resimler

Dodge Viper Srt/10 : Her zaman ki gibi ben:)
    Ferrari 612 Scaglietti: Cocker

Dodge Viper Srt/10 Coupe: Ben
    Ferrari F-430 : Cocker
    Ford GT : @B_J_K@

Cocker arkadaşım yukarıdaki mesajında verdiği resmin farklı bir açıdan görebileceğiniz hali

Yanlız burada benim hiçbir suçum yok @B_J_K@ dostum o kadar sert bir şekilde çarptı ki benim aracıma sonuç olarak ilginç bir bug ortaya çıktı Bu ilk olmuyor geçen sene de aynısı başıma gelmişti tabi bir km sonra da bana gülen arkadaşım @B_J_K@ aynı duruma düşmüştü resimler hala bende duruyor hatta onları da koyayım

Yanlız ne tesadüftür ki o gün de Chevrolet Corvette Z06 kullanıyorum @B_J_K@ arkadaşımda ise Ferrari Enzo var.

Durumuma çok gülen @B_J_K@ dostumun bir kaç km sonra düştüğü durum

Gerçekten çok eğlenceli bir akşamdı umarım en kısa zamanda tekrarlarız Oyunun orjinalina sahip tüm arkadaşları bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 29 Kasım 2008; 12:43:11 >

• of fo.. online modu çok manyak ya.
    arkadaşlar bende aranıza katılmayı çok isterim, orijinalini bi bulabilsem
  • Gerçekten online çok güzel...

Arkadaşlar dayanamayıp oyunu yükledim gerçekten çok özlemişim 1280x1024-High-HDR seçili ve AA 4x te maalesef anlık takılmalarla oynuyorum ama alıştım yavaş yavaş oyunda FPS oranım 26-29 arası 31 ve 33 lere de çıktığı oluyor(FPS işinden anlamam zaten düşük olduğundamı daha iyi yüksek olduğundamı )

• 
Sayfa: önceki 517518519520521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.