Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (517. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
918.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Daha Önce Oyunda Araçların Fiyatlarını Düşüren İlacı bulmuş ve Kurmuştum Ama Maalesef Silmişim Bilmeden...

PM'den Bana Link Verebilecek Arkadaş Varmı Araç Fiyatlarını Düşürmek İçin İlacı Nereden Bulabilirim...

Şimdiden Teşekkürler....
  • arkadaşlar bir yildir oyunun orijinalını arıyorum ama bi türlü bulamıyorum .
    yardımcı olurmusunuz nerden bulabilirim?
  • @Cocker dostum tabiki sende haklısın ben TDU 2 hiç gelmesin demiyorum aksine TDU daki hataların giderilmiş bir versiyonu olarak 2. oyunun çıkması dört gözle bekliyorum ve TDU 2 da olmasını istediklerim hemen hemen senin istediklerinle aynı Hava koşullarının değişmesi benim için önemli bir unsur zaten hep söylemişimdir TDU daki en büyük eksikliklerden biri bence yağmur yağmamasıdır. Hava kararıyor sanki yağmur yağacak diyorsunuz ama sonra hemen güneş açıyor olmaz ki yahu Tropik bir ada da yarışıyoruz ve yağmur göremiyoruz bence bu büyük bir eksiklik umarım 2. oyunda bunu telafi ederler. Onun dışında ufak tefek isteklerim var tabi ama en çok hava koşullarının değişken olması temennimdir.

@iluvatar35 AF etkisini oyunun içinden ayarlayamıyoruz bunun için ekran kartının kontrol paneline girmen lazım. Oradan AF yi keyfine göre belirleyebilirsinz sistemin kaldırıyorsa 16X yapman oyunun harika görünmesini sağlayacaktır

@StreloK pm nizi kontrol ediniz.

@amo oyunu Mavishop'tan satın alabilirsiniz.

• 300 le giderken kavşaktan dönmek için 100 metre önce frene basmayı seviyorum. Herhalde hiç bıkmayacağım bu oyundan

Orijinali 28 ytl oldu ha almak lazım bir tane aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

venom800
    işlemciyi değiştirmeyi düşündüm ama anakarta takacağım işlemci de kısa bir süre sonra bankete düşecek. yani şu anki iyi işlemcilerden değil de uzun zamandır piyasada olan, eskimeye başlamış core2duo takmam gerek. 1sene sonra çıkacak oyunları da o oynatmayacak. ben de hem anakart hem işlemci değiştireyim de bari biraz daha uzun bir süre yolda tutsun diye değiştirmek için biraz bekleyeyim diyorum duygusal açıdan

acaba yeni çıkacak nfs yi oynacak mı benim sistem?

Araya girmek gibi oldu ama şunu söylemek isterim; işlemciyi iyi bir overclock ile TDU'daki donmalardan da kurtarabilirsin. İşlemcin Pentium D'nin 9xx serisi ise çok iyi overclock olur ama bir o kadar da ısınabilir. Soğutmak sorun olabilir, eğer sorun yoksa zaten bu her açıdan iyi olur.

1- pentium d 9xx serisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
    2- soğutmak sorun olur demişsiniz ama zaten TDU oynarken işlemci fanı son gürültü ile çalışıyor, fan yetişemeyince donma yapıyor heralde :)
    overclock yapsam nasıl yapacağım? çok fark eder mi?

Masaüstünde Bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp Özellikler'e tıklarsan açılacak ilk sekmede (Genel) sağ alt köşede bilgisayarının özellikleri yazar; ne kadar RAM'e sahip olduğu, işlemci ailesi ve türü vs. gibi. Eğer çok ısınıyorsa overclock yapmanı zaten önermem ancak sıcaklıkları kontrol ettikten sonra overclock yapmaya karar verirsen BIOS içerisinden FSB'yi yükselterek overclock yapılabilir. Ancak yine de forumun overclock kısımlarına bakmanı tavsiye ederim; bilmeyen birisi için daha riskli bu işlem bence.

• beyler oyunu yeni yükledim ama pek hoşuma gitmedi.... ama sırf ismi için oynanır test drive serisi, herhangi bi yaması falan var mı tavsiye edebileceğiniz?
  • venom800 teşekkürler

bikaç ss ekleyelim bari

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

arabadan da anlaşılacağı gibi oyunun başındayım ama fena sardı. oynadıkça nfs de oyunmuymuş diyip duruyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: dredd

beyler oyunu yeni yükledim ama pek hoşuma gitmedi.... ama sırf ismi için oynanır test drive serisi, herhangi bi yaması falan var mı tavsiye edebileceğiniz?

Oyunun geçen sene çıkan 1.66a yaması mevcut ve bir de mega araç paketi adında içinde 44 adet yeni araç bulunan bir yaması var bunları yükleyebilirsiniz. Oyunu beğenmeme nedeniniz kontrollerin gerçekci olması ise bu yamaları kurduktan sonra da değişen bir şey olmayaktır ama daha fazla araç ilginizi çekecekse yüklemenizi öneririm.

@iluvatar35 AF yi açmışsın görüntüler gayet iyi görünüyor yanlız kontrast fazla yüksek gibi görünüyor istersen biraz düşür tabi özellikle yükselttiysen bir şey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 22 Kasım 2008; 15:38:07 >

• arkadaşlar bu oyun bende var ve tdu2 çıkacak si tdu cıktı diyorsunuz :D
  • @iluvatar35: Ne arabalar var var ya O kontrast insanın gözünü bozar valla ancak çok temiz ve net bir görüntüsü var.
  • ss ler süper arkadaşım, tekrar yükleyesim geldi valla görünce

nvidia kontrol panelinde af nasıl ayarlanıyo acaba ?

edit: buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honey Sweety -- 22 Kasım 2008; 16:02:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Honey Sweety

ss ler süper arkadaşım, tekrar yükleyesim geldi valla görünce

nvidia kontrol panelinde af nasıl ayarlanıyo acaba ?

edit: buldum

Valla Nvidia kullanmıyorum ama şöyle bir siteden ekran görüntüsü buldum. Belki faydası dokunur.

http://mainescenery.proboards24.com/index.cgi?board=gold&action=display&thread=4627

• siz bakmayın ss lere oyunda daha da parlak

valla hdr açınca baya bi parlıyo oyun, kapayınca da zevki kalmıyo. video ayarlarında brightness ı baya bi düşürmeme rağmen böyle. daha da düşürcez hatta 0 yapacaz demekki
  • quote:

Orjinalden alıntı: iluvatar35

siz bakmayın ss lere oyunda daha da parlak

valla hdr açınca baya bi parlıyo oyun, kapayınca da zevki kalmıyo. video ayarlarında brightness ı baya bi düşürmeme rağmen böyle. daha da düşürcez hatta 0 yapacaz demekki

Ben dediğin kadar bir parlaklık ile karşılaşmadım oyunda. Parlaklık ayarı neredeyse ortalarda ve monitörden de oyun için olan parlaklık ayarını seçiyorum buna rağmen HDR rahatsız etmiyor. En azından NFS Undercover kadar rahatsız edici değil.

• dayanamayıp tekrardan girdim oyuna girince de bir sürprizle karşılaştım. hiç bir grafik ayarını değiştirmedim ama oyundaki görüntüler tamamen farklıydı. o aşırı parlaklık gitmiş hatta oyun birazcıkta fazla kararmıştı. sonra dur şu ayarları kurcalayayım dedim. hdr yi açıp kapayınca eski parlak görünümüne döndü. tekrar kapadım açtım bu sefer normale döndü. bikaç kere tekrarladım, her seferinde farklı sonuçlar verdi. en sonunda da değişmemeye başladı ve bu şekilde kaldı

bu yaşadıklarım bir problem midir onu da çözemedim açıkçası benzer problemler yaşayanlar oldu mu geçmişte, merak ettim şahsen. tabi 172 sayfayı da teker teker okumak zor . bilgisi olan, yardım edebilcek olan varsa sevinirim. (1.66A isimli patch kurulu)

• Arkadaşlar oyunda dönüşlerim çok kötü bir türlü dönemiyorum tosluyorum ne yapmayalım [klasvye kullanıyorum]
    birde fps nasıl yükseltebilirim tüm ayarlar low ama 20lerde
    p4 3.0
    512 mb ram
    asus AX550 256 mb ekran kartı
  • @iluvatar35: Senin dediğin problemi şimdi anladım. Benim de her girişimde oyun aşırı parlar, ancak Options'tan çözünürlüğü değiştirip önceki çözünürlüğe getirdiğimde parlaklık kalmıyor, normalleşiyor. Ben AF için ATI CCC'den AF ayarıyla oynamıştım sanırım ondan böyle bir şey yapıyor.

@project2007: Ben de klavye il sürüş yardımları kapalı olarak oynuyorum sorun olmuyor. Alışmak ile ilgili bence. Sistemin TDU için çok yetersiz. Zaten bellek ve ekran kartı ile TDU o sistemde feci kasılacaktır. TDU aynı zamanda çift çekirdek optimizasyonu ile geldiği için işlemcin de oldukça zorlanacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

@iluvatar35: Senin dediğin problemi şimdi anladım. Benim de her girişimde oyun aşırı parlar, ancak Options'tan çözünürlüğü değiştirip önceki çözünürlüğe getirdiğimde parlaklık kalmıyor, normalleşiyor. Ben AF için ATI CCC'den AF ayarıyla oynamıştım sanırım ondan böyle bir şey yapıyor.

aynen bende ccc den ayarladım ondan sonra çıktı o parlak görüntüler. neyse gülü seven dikenine katlanır hesabı bu şekil oynamaya devam edecez
  • Cocker yanıt için teşekkürler yanlız oyun kasmıyor lowda iyi oynuyorum sanırım kontrolleri halletmem gerekli zaten pc eskidi Ekran kartı ve ram takviyesi gerekecek
  • Megapack araç paketi çıkmıştı

Bulamadım nereden indirebilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 515516517518519
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.