Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (462. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.791
Cevap
14
Favori
914.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kharia

    Arkadaşlar ben şu 1.45 versiyonunu oynuyorum. 1.66'ya yükseltince şu anlık takılmalarda azalma oluyor mu?


    Çok bir faydasını görmessin anlık takılmalar ile ilgili olarak. Ama trafikteki araç tepkilerinde düzelme, seste bazı iyileştirmeler ve iki adet yeni araç gibi faydaları oluyor yamanın. Anlık takılmaları en aza indirmek veya hissedilmeyecek seviyeye getirmek için illa ki pcnize upgrade yapmanız gerekiyor. Çift çekirdekli bir işlemci (Amd X2 veya İntel Core 2 Duo) 2gb ddr2 ram ve 7200rpm devir hızı olan 16mb ön belleğe sahip bir sisteme sahipseniz bu tür anlık takılmalar ya çok nadiren oluyor ya da hiç olmuyor tabi bir de iyi bir ekran kartı şart. Bu sorunlar maalesef oyunun Xbox360 dan düzgün bir biçimde port edilemeyişinden kaynaklanıyor.




  • Bilgiler için teşekkür ederim. Sistemim yeni bir bir sistem. Core 2 Duo 2,4 9600 GT 512, 2 gb ram var. HDD 16 mb önbelleğe sahip değil sadece. Ama yine de ara ara takılmalar oluyor. Tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kharia

    Bilgiler için teşekkür ederim. Sistemim yeni bir bir sistem. Core 2 Duo 2,4 9600 GT 512, 2 gb ram var. HDD 16 mb önbelleğe sahip değil sadece. Ama yine de ara ara takılmalar oluyor. Tekrar teşekkür ederim.


    Sisteminiz gayet iyiymiş Belki ekran kartınıza biraz hızaşırtma uygularsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz
  • Şu 60 araçlık paket için yeniden başlarım oyuna valla :)) Venom bu arada hiç msn de göremiyorum seni yahu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: O.z.X

    Şu 60 araçlık paket için yeniden başlarım oyuna valla :)) Venom bu arada hiç msn de göremiyorum seni yahu?


    Ya pek sık girmiyorum genelde msn e o nedenle rastlaşmıyoruzdur. Bu arada online TDU oynayacağın zaman pm den haber ver gelmeye çalışırım
  • Tamam hocam pm atarım
  • dostlar oyunda belli bi yere geldim haritadaki yarışları falan geçtim otostopşuları götürdüm.ama şimdi yapıcak bişey çıkmıyor.a sınıfı arabayla yapılcak yarışlar var ama bende a sınıfı araba alcak kadar para yok.nasıl çıkabilirim bu işin içinden
  • arkadaşlar şu oyundan ss koysanızda grafiklere falan baksak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashinsoft -- 1 Nisan 2008; 16:53:18 >
  • buyur kardes

     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)
     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)
     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)
     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)




  • saolasın kardeş grafikler güzelmiş

    indiregandi yapalım
  • arabaları bi evden bi eve nasıl taşıyoruz ?

    F leri bi evde A ları bi evde toplamak istiyorum da
    arabayı al o eve git sonra geri dönünce yine araba oraya gidiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 27 Mart 2008; 3:01:06 >
  • Dünki gezimizden bazı resimler

     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

     Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)


    Dodge Viper SRT/10: Ben
    VW W12 Coupe : @B_J_K@

    @madmaxibo dostum senin sorunuda yanıtlayayım hemen Şimdi sen de benim gibi araçlarını kategorilere göre villararın garajına koymak istiyorsun heralde o zaman şöyle yapacaksın boş villa olmamalı aski halde bir aracı başka bir villaya götürürsün ama oradan çıkarken o araç yine seninle gelir Bunu engellemek için villalarını tamamen doldur sonra herhangi bir villaya gir ve garage kısmına gel buradan alt tarafta bulunan list kısmına tıkla şu anda bütün araçlarını görüyor olmalısın araçlarının karşılarında da hangi villada olduğu yazar şimdi buradan istediğin aracı seç ve değiştirmek istediğin aracın üzerine gelip tıkla bunu yaptıktan sonra aracın yerini değiştirmiş olacaksın. Eğer villadaki garajında boşluk olursa yani 8 araç kapasiteli villa da 6 araç varsa o zaman istediğin değiş tokuşu yaparken sorun çıkabilir o nedenle garajların dolu olmalı
    Bu değişim ile istediğin aracı istediğin villaya koyabilirsin ben de bu şekilde yaptım hatta işi epey abarttım denilebilir Kaslı amerikanlar yani Muscle car diye tabir edilen canavarlar bir yerde, egzotik italyanlar bir yerde (Maserati ve Ferrari), lüks ingilizler bir yerde (Aston Martin, Jaguar), hızlı amerikanlar bir yerde (Dodge Viper, Chevrolet Corvette vs vs), prototip araçlar bir yerde vs vs... Bu şekilde devam ediyor ada da almadığım villa hala var ama onları da yeni çıkacak araç paketi için saklıyorum şimdi alsam aynı arabalar ile dolduracağım gerek yok, zaten Viper aşkına 10 araç kapasiteli bir villa aldım garajı sırf Dodge Viper dolu Renk renk çeşit çeşit Viper'lar




  • Ya acaba dodge wiper coupe nerden bulabilirim aradım bulamadım bide arabaların iç mekan renklerini nerden degistiriyoruz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BlackF!Re

    Ya acaba dodge wiper coupe nerden bulabilirim aradım bulamadım bide arabaların iç mekan renklerini nerden degistiriyoruz?


    Dodge Viper SRT/10 Coupe şu an oyuna dahil değil ama çıkacak olan mega araç paketi içinde olacak bende merakle bekliyorum Araçların içlerinin rengini aracını satın alırken değiştirebiliyorsun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: venom800


    quote:

    Orjinalden alıntı: BlackF!Re

    Ya acaba dodge wiper coupe nerden bulabilirim aradım bulamadım bide arabaların iç mekan renklerini nerden degistiriyoruz?


    Dodge Viper SRT/10 Coupe şu an oyuna dahil değil ama çıkacak olan mega araç paketi içinde olacak bende merakle bekliyorum Araçların içlerinin rengini aracını satın alırken değiştirebiliyorsun.


    hmm anladım su paket cabuk cıksa viper ın coupe hali daha bi güzel oluyor




  • Umarım 1.66a yaması gibi uzun sürmez bu paketin çıkması. Takip etmek istiyorsanızhttp://www.testdriveunlimited.com/community/index_pc.php bu sayfada pc için çıkmış indirilebilir içerik mevcut.http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=80081 buradan da mega araç paketi ile ilgili haberleri takip edebilirsiniz gerçi bu paket para ile satılacak deniyor umarım öyle olmaz olursada abartmasalar iyi olur.




  • Oyunun orjinalini almaya kara verdim ama fiyatı hakkında bilgim yok, nerde ne kadara bulurum oyunu? bir de şuan kullandığım kayıt dosyasını orj. oyunda kullanabilirmiyim.?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pcman5334

    Oyunun orjinalini almaya kara verdim ama fiyatı hakkında bilgim yok, nerde ne kadara bulurum oyunu? bir de şuan kullandığım kayıt dosyasını orj. oyunda kullanabilirmiyim.?


    http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?cPath=36_38&products_id=799 oyunu buradan alabilirsiniz. Eski save dosyanız ile orjinal oyunu aldıktan sonra online olamassınız o nedenle online moda en baştan başlamalısınız.
  • Grafikler güzel ama oyun o kadarda iyi değil...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Archelot

    Grafikler güzel ama oyun o kadarda iyi değil...


    Türünün en iyisi daha ne olsun
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.