Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Helal olsun destan yaratmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

quote:

1024x780 medium ??? eee artik bunada oynuyamassin dmeyin

Hocam 640*480 de Low ayarda hiç bişey açık değil kasıldı..Hiç ama hiç umutlanma
    hala umudum var

İçinden söylemiyosun

@umay dostum xbox 360 al tartışmasız.Tek geçerim
    intihar edicammm yaaa

• ya gerçekten almak istedim bir ara 360 bende bıkmıştım upgrade'den. Ama sonra dediğim gibi araştırdım. Yani işin açıkcası PC'de her işimizi görüyoruz. Benim çoğu zaman ekmek paramı bile çıkarıyorum. (yazı işleri ile falan) ve benim için Pc bir tutku. BUnları geçiyim.

360'ı takdir ediyorum şu an. Oyun açısından. Aslında Gates'e kızarak adam para konuşur deyip gıcıklık yaptı. Aslında Linux kullanmak lazım ama işte kötü kader.....

Bırakalım bunları ya bişey soracam oyunda tüm araba galerilerini açtım galiba. Çünkü orta kısımda 1-2 taneden başka diğerleri hep kıyı bölgelerde bu motor galerileri hala açılmadı açan varmı acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

NOT: TDU hala iniyor arkadaşlar... Bitmedi henüz

inmedi mi uzun sürmüş baya ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orjinalden alıntı: sthlm

evet ya oyun yayginlassada forumda...online bulusmalar yapsak...screenshot eklerim koenigsegg le söyle 400 civari bi hizda :)

edit: o insan ifadesi bulundugun bölgede kac tane online oyuncu oldugunu gösteriyor...yada yaristaysan kac tane arabayla yaristigini...

iyide hoca TDU servers unavailible diyor ayrıcada ben hiç görmedim online oyuncu civarda..o olayı kapamadım
    ????????????????????????????

• Valla Ben Gf 6200 ile işyerindeki makinayla 640*480 mediumda rahat oynuyorum fakat sadece oynatıyor öğleden sonra 7900 sonic im gelicek kısmetse o zaman ssler koyarım Saygılar..
  • Arkadaşlar oyunda mesela araba kargo vs taşıma görevinde iken -yarışlarda oluyormu bilmiyorum denemedim çünkü. Eğer görevi restart yapmak isterseniz default olarak P tuşuna bastığınızda (foto çekme tuşu) ekranda resume (devam et) ve restart seçenekleri çıkıyor, böylelikle görevi tekrar baştan yapabiliyorsunuz....

Benimde anlamadığım bir nokta var yoldaki araçlar ile düello yapıyoruz ama daha para kazanamadım bununla ilgili bilgisi olan varmı kaybedince revenge (intikam ) seçeneği çıkıyor ama her seferinde para vermiyor bilgi verebilecek kimse varmı bu konuda ?
  • sanırım oyunun multi kısmı da single ile aynı anda açılabilen bir seçenek zaten map ekranına geçtiğimizde sol üsste bağlı olup olmadığımı yazıyor. Bağlı ise işaret yeşil oluyor. Yine map haritasında multi olarak hangi playerların olduğunu gösteren seçenek var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

quote:

1024x780 medium ??? eee artik bunada oynuyamassin dmeyin

dostum listeye bak
    EWETT EWETT insatll basladi
    gorucaz 124 medium oynuyabilicekmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 8 Mart 2007; 10:49:18 >

• 128 mb 6600gt ile oynanabiliyor arkadaşım. gayette güzel oynuyorum betayı ben.
  • yaw bu beta yı veren pc dergisi yok mu hiçç ?? ve ya demo gibi felan veren bir pc dergisi varsa lütfen yazın.gidip alacağım çünkü full sürüm çıkasıya kadar idare etmek lasım.
    dimi ama???
  • SCREAM_BG; hocam kartın desteklemeyen bölümünde sen halen medium oynamayı düşünüyosun en başından söyledim kuzenimde de aynı karttan var hatta +2GB ram var genede 640*480 de takıla takıla low ayarlarda hiç bişey açık değil oynayamadık.

semih64; Beta kapandı hocam indirsende, bi yerden bulsanda oynayamazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 8 Mart 2007; 11:12:41 >
  • Slm arkadaşlar oyunun grafikleri gerçekten mükemmel yalnız benim anlamadığım bi nokta oyunun amacı nedir ben pek anlamadımda...şimdiden tşkr...
  • @skywalkerhan dostum ben iki adet motor galerisi açmayı başardım hatta bir tane de kawasaki ninja aldım
    Tüm araba galerini açtım mı bende bilemiyorum ama motor galerinden iki tanesi açık şu an

Yolda ki araçlarla yaptığın duellolarda ise para kazanma olayı şöyle oluyor şimdi options da game option da birseçenek vardı ismini hatırlayamadım şimdi ona giriyorsun ve orada sayıları arttırıyorsun en fazla 10 bin dolar oluyor yoldaki araçlardan birine de selektör yakınca yarışa giriyosun ama nedense her araç para vermiyor ben de anlamadım mesela altında f class bir araç olan biri para vermezken yolda yakaladığım (daha önce bana çarpmıştı ismini aldım onu arıyordum:) maserati mc12 ile yarış yaptığım zama 3000 dolarını aldım yani üst seviye araçlar da para oluyor galiba Diğerleri pek para vermiyor hatta bir gallardo ile yarış yapayım dedim adam 100 dolar veriyor hiç işim olmaz diyip çıktım

@ReKi 32. sayfada oyunun konusunu kısaca özetlemiştim bir oku istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 8 Mart 2007; 11:34:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@skywalkerhan dostum ben iki adet motor galerisi açmayı başardım hatta bir tane de kawasaki ninja aldım
    Tüm araba galerini açtım mı bende bilemiyorum ama motor galerinden iki tanesi açık şu an

Yolda ki araçlarla yaptığın duellolarda ise para kazanma olayı şöyle oluyor şimdi options da game option da birseçenek vardı ismini hatırlayamadım şimdi ona giriyorsun ve orada sayıları arttırıyorsun en fazla 10 bin dolar oluyor yoldaki araçlardan birine de selektör yakınca yarışa giriyosun ama nedense her araç para vermiyor ben de anlamadım mesela altında f class bir araç olan biri para vermezken yolda yakaladığım (daha önce bana çarpmıştı ismini aldım onu arıyordum:) maserati mc12 ile yarış yaptığım zama 3000 dolarını aldım yani üst seviye araçlar da para oluyor galiba Diğerleri pek para vermiyor hatta bir gallardo ile yarış yapayım dedim adam 100 dolar veriyor hiç işim olmaz diyip çıktım

Eyw Dostum sağol...

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@skywalkerhan dostum ben iki adet motor galerisi açmayı başardım hatta bir tane de kawasaki ninja aldım

hocam saol % kaçtasın şimdi eğer çekebilirsen harita da araç galerilerini gösteren bir resim koysan sana zamet . Birde motor sürüşleri nasıl tahmin ettiğim kadarıyla motordan düşme gibi bir olay yok eğer öyleyse çok kötü :(

Duellolar için söylediğin fonksiyonu hatırladım ama ismini bilmiyorum akşam eve gidince bakarım sonra bilgi veririm. O seçenek kapalı evet onu açıp bi deneyim bakayım :)

• @SCREAM_BG

Dostum ekdnine fazla güvenme
  • @skywalkerhan oyunda %22 deyim epey param var Araç taşıma görevlerini çok seviyorum valla Birazdan resim koyarım Motorun sürüşü ilk başta zor gelebilir ama alışılınca oldukça zevkli ve eğlenceli ayrıca motordan düşme var ama önünüzü haddinden fazla kaldırırsanız
  • çarptığın zaman bir duvara falan adam düşüyormu gerçekten eğer öyleyse süper alınca hemen bir duvara vuracam motoru bakalım neler olacak (Hep yapmak istemişidir de )
  • oyun saat 5 gibi incek bakalım çalışcakmı
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.