Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kızılejder

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

200KM'lik yarışa sabah saat 9-10 sularında başlamayı düşünüyorum bu demek oluyor ki sabaha yolculuk var

dikkat et iyi bir araba seç 2. olayım deme yarışı tekrar yapmak istemessin heralde

Altımda koenigsegg var kardeş 655beygir maksimum hız 386KM

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

quote:

200KM'lik yarışa sabah saat 9-10 sularında başlamayı düşünüyorum bu demek oluyor ki sabaha yolculuk var

dikkat et iyi bir araba seç 2. olayım deme yarışı tekrar yapmak istemessin heralde

Altımda koenigsegg var kardeş 655beygir maksimum hız 386KM

• quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

@SCREAM_BG
    Bi önceki sayfada da desteklenen kartlar eklendi.Nvidia'da en düşük 6600 var.
    Fx5700 ile 640x480 oynamak bile zor.

640x480 mi ?
    aglamak istiyorum

Bu mesaj açıklıyor sanırım:

quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

imkansız...kuzeniminde 2gb ram fx5700 e. kartı var ama 640*480 low ayarda bile kastı.

Zaten desteklemediği ekran kartlarından biri olarak geçiyor FX5700

• quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

@F@ruk
    Bu arada o 200 km lik yarış kaç tur?

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI)

Tur olacağını sanmıyorum 2-3 tur olsa can dayanmaz

Not:Resim @sthlm'den alıntıdır.

Ayrıca ben bu yarışı oynayamam ki seviyeyi Expert istiyormuş biz daha prodayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 7 Mart 2007; 23:02:46 >

• bu oyunu ankaradan edinen var mı arkadaşlar sadece istanbulda mı var yanii ankarada olup ta bu oyunu alan kimse yok mu forum da..

• quote:

Tur olacağını sanmıyorum 2-3 tur olsa can dayanmaz

Not:Resim @sthlm'den alıntıdır.

Ayrıca ben bu yarışı oynayamam ki seviyeyi Expert istiyormuş biz daha prodayız

Dostum haritadaki o noktalar yarışmı?

Arkadaşlar oyunu en sonunda aldım tam bir yarışa gidicem gidemiyorum ya hep kayboluyorum

Mesela yani

• Arkadaşlar oyunda benden daha ilerde olan kişiler var aranızda onlara bir sorum olacak acaba paramızla satın alamadığımız prototip araçları alanınız oldu mu? Yani bunları bir şekilde alacağız heralde benim tahminim yarış sonrası falan hediye edilir gibime geliyor. Siz ne diyeceksiniz bu konuda var mı hiç bu araçları alabilen?

Bir de benim bir kaç sayfa önce yazdığım oyunun desteklediği ve desteklemediği kartları daha düzenli hale getirdiğiniz için teşekkür ederim Ben hem ters yazmışım hem de desteklenen ve desteklenmeyen yazılarını koyu yazmadığım için yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Şimdi sorun yoktur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 7 Mart 2007; 23:19:05 >
  • @BeısNowõmenT evet hepsi yarış.

@venom800 bende onlara bakıyorum bugün araba taşıma görevinde Ford'un konsept bir modelini sürdüm[Ford Shelby GR1 Concept] baya güzeldi inşallah bu arabaları garajlarımızda görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 7 Mart 2007; 23:26:53 >
  • arkadaşlar Geforce6600 256 mb ekran kartı 1 cb ram de nasıl çalışır
  • quote:

@BeısNowõmenT evet hepsi yarış.

@venom800 bende onlara bakıyorum bugün araba taşıma görevinde Ford'un konsept bir modelini sürdüm baya güzeldi inşallah bu arabaları garajlarımızda görürüz

İnşallah kardeş inşallah Ya kesin verecekler o arabaları bize kaçarı yok yani Ben Chrysler Me Four Twelve istiyorum valla zaten oyundaki en hızlı araba onu aldığım zama koleksiyonumda ki en nadide parçayı da almış olacağım Bu arada ikinci villamı da aldım 8 araç kapasiteli yeri de güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: AIR JORDAN

arkadaşlar Geforce6600 256 mb ekran kartı 1 cb ram de nasıl çalışır

Akıcı çalışır.
  • Beyler Golf r32 ve Audi Rs4 iç mekan ve dış mekan ss leri lütfen. Zahmet olmassa
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

Orjinalden alıntı: Atrinn

Bol bol SS

Sistem imzada yazılı

1280*1024 High 4xAA HDR Açık

Kaç fps alıyorsun o sistemle oyunda

35-40 arası gidip gelior.

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

@BeısNowõmenT evet hepsi yarış.

@venom800 bende onlara bakıyorum bugün araba taşıma görevinde Ford'un konsept bir modelini sürdüm baya güzeldi inşallah bu arabaları garajlarımızda görürüz

İnşallah kardeş inşallah Ya kesin verecekler o arabaları bize kaçarı yok yani Ben Chrysler Me Four Twelve istiyorum valla zaten oyundaki en hızlı araba onu aldığım zama koleksiyonumda ki en nadide parçayı da almış olacağım Bu arada ikinci villamı da aldım 8 araç kapasiteli yeri de güzel

Bende yeni bir villa aldım takas usulü ile ucuza geldi benim evi verdim üstüne para saydım 224Bin dolara havuzlu denize sıfır 6 araba kapasiteli

• venom800 50 ve 49 sayfalara bi baksan
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

venom800 50 ve 49 sayfalara bi baksan

Dostum eğer sisteminde nasıl çalışacağı ile ilgili olan sorunu diyorsan işin zor valla. O ekran kartı ve işlemciyle (hatta ram da düşük.) oyunu low da bile oynaman çok zor görünüyor maalesef dostum.
  • Bu arada Ford Shelby gr-1 ile araç teslimi görevini yapıyorum hakikaten muhteşem bir araç kesinlikle koleksiyonuma almam lazım Sırf prototip araçlar ve eski klasik amerikanlar için 10 adet araç kapasiteli bir villa almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 8 Mart 2007; 0:10:03 >

• Driving aids (sürücü yardımları) açık oynayan var mı umarım yoktur
  • Ford Shelby gr-1 gerçekten güzelmiş.Özellikle kokpitini beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 8 Mart 2007; 0:14:22 >
  • ya beyler iyi hoşta ekran kartı listesinde 9550 256 mb la ilgili bişe yok çalıştırırmı çalıştırmazmı die ya bu oyunu neden bu kadar özelliklerini yüksek yaptılar offffff içim gidio walla frıous arkadaş demişti arkadasın makinada p4 2.4 9550 256 mb 1 gb ram da oyunu 800x600 medıum da oyunu açmıstık demişti bi sayfada açıklayıcı bi bilgi werin yaw low da bile oynamay razıyım
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.