Şimdi Ara

test denekleri arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında bu tür işler için genelde yurt dışında işin profesyonelleri ile anlaşılıyor ve belirli bir promosyon karşılığında deneklerden katılım talep ediliyor ama malum memlekette bütçesel nedenlerden bu işler şu anki gibi yürüyor

yaptığımız bir bilimsel araştırma için ön anket çalışması yapıyoruz. Bir nevi test grubu oluşturuyoruz. Hedef ulaşabildiğimiz kadar çeşitte internet kullanıcısına ulaşabilmek.(aslında şimdilik 250 kişi) düzenli takip ettiğimiz bir kaç noktadan duyuruya çıkınca donanım haber forumunu da atlamayalım dedik. (tabi umarım doğru yere açmışımdır konuyu ya o da ayrı mesele)

Siz sevgili forumdaşlardan bir 5-10 dakikanızı oluşturduğumuz anket için talep edeceğim. İlgisiz kalmayın hayır icraatında bulunun bilim işlerinde tuzunuz olsun :)

http://www.biranketimvar.com/lime/index.php/747872/lang-tr

• mutasyona felan uğramayız dimi
  • Yorumu okumadım ama anketi yaptım.
  • Yaptım ama keşke sonuclarıda görebilsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 SORU VAR DEMİŞ 1 SORUNUN İÇİNDE 85 TANE SORU SOKMUŞLAR SIKILDIM BIRAKTIM
  • turbo diye girdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedeni diye girdim ama her şey bilim için madem uzun uzun çözeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaptım.

• evet az biraz uzun duruyor anket :/ aslında zamanlaması ortalama 9-10 dakika.
    araştırma konusu çetrefilli olunca (tutum vs anlama ile ilgili) bir soru neredeyse 20 soru gibi görünüyor yine de ilgi gösterenlere ve katılanlara çok teşekkürler. Biraz sabır gerektiriyor anket ;)
  • Anketi yaptım. Ücretimi alabilir miyim? Sonucta zaman ayirdim ve ayirdigim zamanin degeri 1000 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet ciddi bir şekilde tamamladım. emeğiniz için ayrıca teşekkürler...
  • nebula-bunela-labune kullanıcısına yanıt
    sorun yok bu tür durumlara karşı tutarlılık testleri var ve bu tür girişler temizlenebiliyor ama epey de vakit alıyor ;)

gerçekçi zaman ayrılırsa epey memnun olurum :)
  • ankete katıldım.

yalnız, başlığı test denekleri şeklinde değil de anket yapıyorum katılır mısınız olarak yazsan daha verimli olur.
  • Ciddi bir şekilde doldurdum.

• ciddi doldurdum da bunun bilimle ne ilgisi olduğunu anlamadım
  • şöyleki

medya araştırmaları insanların bu mecra ile ne yaptıklarını araştıran bir parçaya da sahiptir. Ben mesela bu araştırma ile ortaya bir takım sonuçlar koyarım bir diğeri bu sonuçları sosyolojik olarak inceler irdeler bir diğeri psikolojik olarak bir iktisatçı pazar araştırmaları çerçevesinde olaya bakar. Bir başkası içerik üreticileri çerçevesinde sonuçları yargılar. yani mecranın gelişimini izlemek geleceğini tartışmak tespitler yapmak bir çok açıdan önem arzeder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.