Şimdi Ara

tess gerritsen cerrah serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cerrah serisindeki bir örneğin siliniş kitabını alıp tek başına okuyabilir miyim?yani cerrahı veya çırağı okumadan hikaye birbiriyle mi bağlı?

• Ben tek Cerrah'ı aldım ,okudum ve yetti bana.Diğer serilerini almayı düşünmüyorum,zira üzerimde bir etki bırakmadı...
  • Çırağı alıp tek başına okuyamazsın öncesinde Cerrah'ı alıp okuman lazım birbirinin devamı ama diğer kitaplarda böyle birşey yok.Ha göndermeler falan çok kitaplar arasında yani bence sırayla okunmasında fayda var ama eline silinişi alıp okumaya başlasan olayı anlamama gibi bir durumun olmaz yabancılık çekmezsin.
  • tamam arkadaşlar silinişi alayım zaten bir tane okuduğum zaman yeter fazla korku tehlikeli ben artık evren kitaplarına sardım
  • Kahrakterler ortak olduğu için kronolojik okumakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Kahrakterler ortak olduğu için kronolojik okumakta fayda var.

hocam kitaplar yüzüklerin efendisindeki gibi birbirine bağlı mı ilerliyor.
  • Karakter aynı olaylar farklı. Ben Cerrah'tan sonra Ruh Koleksiyoncusu'nu okumuştum herhangi bir sorun çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Christopher Nolan Büyüsü
    5 yıl önce açıldı
    Labirent kitap serisi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

quote:

Kahrakterler ortak olduğu için kronolojik okumakta fayda var.

hocam kitaplar yüzüklerin efendisindeki gibi birbirine bağlı mı ilerliyor.

Cerrah ve Çırak'taki ilinti yoğun olsa da diğerlerinde karakter ortaklığı var. Mesela a romanında x karakteri hamileyken b romanında doğum yapıyor vs.
  • Bağımsız romanları da güzeldir Tess Gerritsen'ın mesela şuan D&R'da günün fırsatlarında Asla Arkana Bakma var ona da göz atabilirsin.
  • çok teşekkürler arkadaşlar kan gölü ve asla arkana bakma adlı romanları almayı düşünüyorum sizce iyi midir bu iki roman
  • quote:

çok teşekkürler arkadaşlar kan gölü ve asla arkana bakma adlı romanları almayı düşünüyorum sizce iyi midir bu iki roman

Kan Gölü romanını herkes beğeniyor ama Tess Gerritsen'den okuduğum ilk eser olsaydı muhtemelen son eser olurdu.
  • quote:

quote:

çok teşekkürler arkadaşlar kan gölü ve asla arkana bakma adlı romanları almayı düşünüyorum sizce iyi midir bu iki roman

Kan Gölü romanını herkes beğeniyor ama Tess Gerritsen'den okuduğum ilk eser olsaydı muhtemelen son eser olurdu.

peki hocam bağımsız eserlerinden hangisini tercih etmeliyim
  • quote:

quote:

quote:

Kardeşim dediğim gibi Kan Gölü eserini beğenen çok, ben beğenmedim diye kötü olmaz fekat ben Tess Gerritsen'den bir şey bulamadım o kitapta. O yerine Tami Hoag - Ölümden Daha Derin kitabı benzer konu ilgi çekici anlatımla okunabilir. . Kemik Bahçesi'ni okumuştum güzeldi ama ben Rizzoli&Isles serisini ayrı severim. Son aylarda epey bağımsız kitabı çıktı heyhat okuyamadım. O yüzden okuyan arkadaşlar daha doğru bilgi vereceklerdir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim dediğim gibi Kan Gölü eserini beğenen çok, ben beğenmedim diye kötü olmaz fekat ben Tess Gerritsen'den bir şey bulamadım o kitapta. O yerine Tami Hoag - Ölümden Daha Derin kitabı benzer konu ilgi çekici anlatımla okunabilir. . Kemik Bahçesi'ni okumuştum güzeldi ama ben Rizzoli&Isles serisini ayrı severim. Son aylarda epey bağımsız kitabı çıktı heyhat okuyamadım. O yüzden okuyan arkadaşlar daha doğru bilgi vereceklerdir.

teşekkürler hocam ben biraz araştırayım.

• Bıçak Sırtı da bağımsızlardan güzel bir kitabıdır Tess Gerritsen'ın ona da göz at.Bir de Gece Nöbeti var sonu oldu bittiye getirilmiş bana vasat geldi.
  • Gece Nöbeti , Asla Arkana Bakma , Bıçak Sırtı. Bunlar bağımsız kitaplar. Sıralaması da Bıçak Sırtı --> Gece Nöbeti --> Asla Arkana Bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Ben tek Cerrah'ı aldım ,okudum ve yetti bana.Diğer serilerini almayı düşünmüyorum,zira üzerimde bir etki bırakmadı...

aynısı bendede oldu kime sorsam cerrah ve serisini öneriyor ama benim hiç hoşuma gitmedi yalnız değilmişim demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: soray12

quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Ben tek Cerrah'ı aldım ,okudum ve yetti bana.Diğer serilerini almayı düşünmüyorum,zira üzerimde bir etki bırakmadı...

aynısı bendede oldu kime sorsam cerrah ve serisini öneriyor ama benim hiç hoşuma gitmedi yalnız değilmişim demek

Bir de kitabın arka kapağına sürükleyici...kitabı okurken kapınızın kilidini bir daha kontrol edeceksiniz diye yazmışlar.Ben de forumdan ve diğer yorumlardan da gaza gelerek kitabı aldım ve kitapta yazılı bu sözü de dikkate alarak büyük beklentiler içerisinde kitaba başladım.Beklentimin büyük olmasından dolayı eser bende beklediğim etkiyi bırakamadı malesef.Bırak kapıyı kitlemeyi tüm camlarım sonuna kadar açık uyudum gecelerce.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.