Şimdi Ara

Tesla Türkiye’den Premium bağlantı ücretine büyük zam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türk halkının, yüskek satış rekorları kırarak yüzünü gülümsettiği teslanın, bunun karşılığında bu müşterilerine reva gördüğü bu hareket hiç de şaşırtmadı.. Sonuna kadar hakediyorsunız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 12 Ağustos 2025; 19:35:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tesla alanlarda akıl yok bence. Bakın Kadirov denen çakma çeçen başkanın cybertruck aracını uzaktan kapattı bu adam!

Yani bir gün olurda abd Türkiye arasında ciddi bir sıkıntı olduğunda hepinizin tesla araçları kapatılacak belkide uzaktan patlatılabilecek.

Bu araçlar bildiğin yürüyen cep telefonu herkesin herşeyini kaydediyor. Yerli olmayanlara asla bulaşmayın.

Hiçbirşeye hiçbir şekilde tepki göstermeyerek tüm dünyada " dünyanın en tepkisiz milleti " olarak tanınan bu millet, daha kendi yerli mallarına tepki veya boykot koyamazken, teslaya en ufak bir tepki veya boykot bile yapamaz..

Tepki için elonun türk milletinin hassas noktalarına tokanması, bir laf atması yetişir...

• Sen telefonda kullanma aynı tehlike ondada var. Abd den uçakta almayalım o zaman risk var.Bilgisayar kullanma yazılımla hallederler. Bırak korkunun ecele faydası yok.

• bizimkilerde hala tesla diye kendini yırtar.

• Nevfel kullanıcısına yanıt

Madem tesla almayan biri olarak bu kadar akıllı olduğunuzu düşünüyorsunuz, söyleyin bakalım yerli malı diye satılan aracımızın hangi parçaları ithal ? bunlara uzaktan erişim imkanları % kaç, erişme imkanları yoksa da bunu neye dayanarak söyleyebiliyorsunuz ?

Sanki savaş çıksa Evinde elektrik olacak da araç şarj edebileceksin yada dışarıdan yakıt alabileceksin..

Arkadaşlar vergi dediğiniz şey 1 e 3 neredeyse elektrikli de daha düşük eyvallah.
    Ama ben olsam yav bu adamlar 1 araba alıyor bizden bizim verdigimiz para kadar da vergi veriyor sesi çıkmıyor alıyor bu arabayı derken 350 TL ye laf edeceğinizi düşünememis.
    Konu psikolojiniz bence.
    Mesala 350 almak yerine arabayı 50 bin zamla satsa sizlanan eden olur ama devam edilir kimse 50 bin için Tesla almaktan vazgeçmez adam sana o özellikleri de ücretsiz verir 15 yıl peşin almış olur ve.
    Burda bu kadar insan toplanıp konuşmaz.
    Bunu destekledigim için böyle söylemiyorum yanlış anlaşılmasın bu ülkede ekmeğe 50 kuruş zam gelse bütün haberler bunu anlatır çünkü suçluyu hep dışarda arayan insnalariz bu hale nasıl geldik diye bakmalı çözüm orada olur suçlayıp itiraz etmenin kimseye bir faydası olduğunu görmedim.

• Birileri çok erkek gibi yorum cevaplayip engelliyor ya gülmemek elde değil🤣
    Anlaşılan herkes belesci bu ülkede.
    Bu ülkede elektrikli alanların ben dahil yüzde doksanı zaten vergi dilimi değişecek fiyatları artacak hemde full araba vs diye almıştır.
    Kimse kimseyi yemesin.
    Sorsan abi az yakıyor falan demekten ileri bilgisi olmayan da atlasin konuya ne güzel.
    Neyse velhasıl kelam kimse zam istemez bende kullanıcının ve o parayı ödedim bir çok arkadaşıma da 150 lira lan bedava diye aldırdım.
    Hiç kimse de zamlansin istemez.
    Buna insan gibi itiraz edecekseniz edelim hep beraber ama bazı şeylerden vazgeçmeyip o lüksü satın alıp kullanırken burada aglayacaksan çocuk gibi sat kardeşim arabanı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Okuduğunu anlamayanlar yada anlamak istemeyip 350 TL nin ufaklığından bahsedenler 2 gün sonra hesaplarından sessiz sedasız 350$ yada 3500$ çekildiğinde ne yaparlar acaba .. Tabi tesla araçları varsa :)

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.