Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.255
Cevap
357
Favori
456.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 Nisan siparişlerine vın atamaları yapılmış bugün. Var mı bizden teklif gelen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adem Bolat kullanıcısına yanıt

23 Nisan 20:45 siparisim, VIN yok

• Vin bugun geldi. 21 nisan siparis . Ilk teklifi kabul etmemistim erteleme istemistim. Cuma gunu ertelemeyi iptal ettim bugun yeni VIN geldi

• VIN geldikten su kadar gun sonra teslimat tarihi gibisinden bir tespit yok ama degil mi?

• Xedos. kullanıcısına yanıt
    Tahmini teslimat yaziyor hocam 26 haziran 30 haziran arasi

• 15 günlük ertelemeye tatil günleri dahil mi ? Ben de ayın 4 ünde erteleme istedim, 15 gün sonrasına erteledik dediler ama hangi güne denk geliyor emin olamadım. Benim mi aramam lazım ertelemeyi kaldırmak için ? Ben 2 araca girmiştim , aracımı satamayınca 2.yi erteledim eşime alacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSkeletor -- 18 Haziran 2024; 11:56:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 Nisan 12:00 siparişim için az önce plaka atması ve fatura kesimi yapıldı.

• orkunevran O kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Herkeste bir korku, vergi değişecek. Kur artacak. Siz kurtardınız. Darısı başımıza.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayirli olsun. Teslim tarih ve adresiniz neydi?

Plaka ne çıktı hocam harf olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hüseyin Yoldaş Öztürkyoutube
    3`ü 1 Arada | Tesla SR & LR & Performance
    https://www.youtube.com/watch?si=8dgqduU_rrc2V-Mn&v=EDVxHgjZDno&feature=youtu.be

LR ile karşılaştırma, merak edenler için.

• Selamlar,

Bayram öncesi ben de sonunda siparişimi verdim. Şimdi heyecanlı bekleyişim başladı fakat aracı hayırlısıyla teslim alınca koruma maksatlı yapacaklarım konusunda kafam karıştı.

Tüm aracı ppf kaplama için 90.000 TL gibi fiyatlardan bahsediliyor. Muhtemelen 3 sene sonra satacağım, 2 milyonun altında bir araç için gereksiz bir masraf gibi görünüyor ama bir yandan aracın bahsedilen zayıf noktalarını korusam mı diyorum? Arka tamponun bagaja düz gelmesi, lastiklerin yanlara taş sıçratması ve en büyük korkulu rüyam cam tavanın çatlaması gibi şeyler okuyorum.

Kaputa ppf, geri kalanına seramik kaplama ve tavan cam filmi mantıklı mı sizce? Bir de Spigen'in çamurluklarından almayı düşünüyorum:

https://www.spigen.com.tr/urun/spigen-tesla-model-y-uyumlu-weatherbloc-camurluk-to301-black

Cam filminin tavan için pek bir koruyuculuğu olmayacaktır. Çok sık rastlanan bir durum olduğundan değil fakat aylarca yedek parça bekleme sürelerinden bahsedildiği için endişelendiğim bir konu oldu daha çok.

• LordSkeletor kullanıcısına yanıt
    15 takvim gunu. Yanlis hesaplamiyorsam 20’sinde acilir hesap.

• illiustr kullanıcısına yanıt
    O bende de bu tarihler gorunuyor ama inandirici gelmedi. Belki de mumkundur Ankara icin; Ankara benim adresim.

• daerongrey D kullanıcısına yanıt

Gunaydin,

Acikcasi siyah renk haricinde komple ppf kaplamayi hic gerek duymuyorum. Hem fiyatlari cok abarttilar hem de diger renklerde sadece on bolume yapilacak kaplamalar fazlasiyla yeterli olacaktir. Ben gecen sene siyah renk aldigimda inanin ilk zamanlarda cok sorun yasadim. Surekli cizilme parmak izleri vs.. Sonra butun araci kaplattim. Buna ragmen hic memnun kalmadim. Siz hangi rengi sectiniz bilmiyorum ancak siyah ise bakmasi gercekten zor. Durdugu yerde tozlanan bir renk. Benim tavsiyem sadece Kaput, tampon, farlar ve camurluk kaplanabilir. Kalan yerler seramik. Hatta daha ekonomik olsun derseniz sadece kaput ve farlara ppf kalan her yer seramik. Bu firmalara 1tl fazla vermeyin. Soyguna donmus durumda. Surada araci kac yil kullanacagimiz belli degil. Yani bir sey olacagi varsa da kismet. 100k’yi ppf icin vermek benim gozumde artik tamamen parayi sokaga atmakla ayni sey. Ben sadece farlar ve kaputa yaptiracagim. Bazen eski zamanlari dusunuyorum. Ne seramik ne de ppf vardi. Araci keyiflice kullanirdik. Spigen camurluklari mantikli. Onlari ben de

dusunuyorum. Karar sizin. TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... 

• berkolo88 kullanıcısına yanıt

Gerçekten fiyatlar böyleyse en konu düşünmek lazım. Açıkçası benim ilk aracım 2013 model polo siyahtı, ona rağmen taş izi vs pek olmadı. Ama dediğiniz gibi hemen kirleniyordu ve en ufak yanlışta kılcal çizikler oluyordu.

2016'da kırmızı Astra aldım, aracın ön tarafında ve farlarda ciddi taş izleri var. Kapılarda ise otoparkta millet kapıyı vurup vurup boyayı kaldırıyor. Aşırı hassas bir boyası var.

Bu sebeplerden dolayı Teslayi beyaz sipariş verdim ama onda da boya kalkıyor sonuçta. Yeni nesil araçlarda sanırım boyalar eskisi gibi değil, kağıt gibi kalkıyor. Ya da Opel'ler çok dandik.

En azından kaput, ön tampon ve farlara ppf yaptırmak lazım. Seramik kapıları koruyabilirse onu yaptırırım geri kalan yerlerini. Ama açıkçası fiyat uygun olursa komple de kaplatabilirim, Max bütçe 50bin camlar dahil düşünüyorum. Ben eskiden karşıydım aslında ama şimdi ciddi ciddi düşünüyorum, maksat aracı bir sonrakine tertemiz satmak değil, taş izi olunca rahatsız oluyorum, sürekli de otobanda surecegim için mecbur yaptıracağım gibi. Tabi araç bir gelebilirse ve alabilirsek... TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... 

• 18 Haziran Sali gunu ogleden sonra Istanbul'dan Ankara'ya giderken yolda 3 TIR Tesla ile karsilastik. Ankara'ya dogru yolculuk yapiyorlardi. Muhtemelen Ankara'dan yapilacak teslimatlar.

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...

• joseph27 kullanıcısına yanıt

Selamlar,

20 induction jantlı bir versiyonda var. Şahane. TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... 

• Fotolari - biraz da zorla - esime cektirdigim icin kusura bakmayin lutfen, guzel bir perspektiften cekilmesi dogru olurdu ama bir anda fren yapip aceleyle cektirdim.

• joseph27 kullanıcısına yanıt
    Elinize saglik gayet guzel. Hos bir mesaj oldu benim gibi Ankara teslimler icin.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.