Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.255
Cevap
355
Favori
458.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizi 3. Dünya ülkesi görüyorlar da ondan. 2-3 ay nedir gerçekten. Tüm Avrupa ülkeleri 2-3 hafta. Yunanistan 2-4 hafta. Biz BAE ve KATAR gibi 2-3 ay.

Şerefsiz bunlar ama naparsın. Yine kötünün iyisi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kanmet kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bekleme süresi uzun ama tesla ülkelerdeki bazı araçlar için çıkarılan teşvikleri iyi kullanıyor. Avrupada bi ülkede şimdi yanlış bilgi vermeyeyim 40 bin euro altı elektriklilerde devlet 5 bin euro teşvik geri ödemesi yapıyormuş. 45 euro olan teslayı çat 40 bine çekmişler:)

Ama gerçekten 2. El değerini koruma konusunda müşterisini hiç düşünmüyorlar. 2. El de bi bizim ülkede bu kadar önemli olabilir vergilerden dolayı.

Almakta Kararsız olanları da gördüm ama %10 luk dilimin yakın bir zamanda işlevini yitireceğini düşünüyorum. En ucuz şey dolar tl şuan ülkemizde

Şuan nerdeyse ötv muaf araba veriyorlar.

• kanmet kullanıcısına yanıt

Valla onu bunu bilmiyorum, kaç kere gelip gitti türkiyeye erdoğanla konuştu. Avrupanın dibindeyiz. 3 ayda deveyi salsan gelir istanbula. Buna bi çare bulmaları lazım. Talep oldukça yüksek. Hayır onu geçtim net bi tarih bile yok. Temmuz ağustos nedir pandemide bu kadar uzamadı teslimatlar. Üstelik teslanın ilk araçları bile 7-8 ay sıra bekleniyordu ilk dönemlerde abd'de. Tesla Türkiye buna bi çare bulması lazım. Teslimatları geçtim, tesla store gibi tesla ürünlerinin satıldığı ürünler için bile bi gelişme yok. Üzülüyorum...

• ÖmerYILDIZ16 kullanıcısına yanıt
    Şimdi sipariş geçtik veya aldık laf söyletmiyoruz ama Tesla Türkiye zaten fecaat. Bize bakış açıları ciddiyetleri nereden tutsan elde kalıyor.. LR RWD getirmediler mesela bize, tüm Avrupa da çıktı. Şimdi bize SR leri satacaklar, menzil kaygısı olan ama daha fazla ödemeye hazır olanlar için de SR satışı doygunluğa ulaşınca LR getirecekler.

Aracı aldık yazıldık ama ciddi sorunlar var araçtan bağımsız ülke organizasyonu ile ilgili. Parayı aldığı insanlara ne zaman teslimat yapacak o da belli değil. Neyse ki doları çıpa ladılar da rahatız. Yoksa gelsin artık VIN lar diye duaya çıkardık:))

• Arkadaslar merhaba. Bana da dun standart fiyat uzerinden 27’sine kadar odeme talebi geldi. Ic beyaz dis beyaz. sonradan cikan bir masrafim oldugu icin sirami almak isteyen varsa verebilirim. Bari kaporam yanmasin.

• STTUZECAN S kullanıcısına yanıt
    Dis ve ic beyaz olmak uzere benim boyle bir durumum var.

• Leonardo Ryzov kullanıcısına yanıt
    Cmt 00:30 da teklifi kabul edince, ST den son ödeme tarihi nin 31 mayıs cuma olduğunu da içeren mail geldi. Size nasıl olur bilemem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende sordum temsilciye. Pazartesi onaylarsanız Cuma son ödeme günü olur diyor. Muhtemelen 15 gün erteleme isteyecem. En azından vadelide kalsın bir müddet daha diye düşünüyorum. Dolar stabil gidiyor. Umarım bir müddet daha bu şekilde devam eder.

• Şimdi müşteri temsilcisi ile telefonla görüştüm. Ödemeyi Pazartesi kabul ettiğimde 5 iş günü sonraki pazartesi günü oluyor dedi. Yani ödemeyi kabul ettiğiniz gün sayılmıyor sonraki gün itibariyle iş günü hesabı yapılıyor dedi.

• Arkadaşlar Online sipariş oluşturduktan ortalama ne kadar sonra paranın geri kalanını ödemeniz gerekiyor? Araç satmak için ne kadarlık bir zaman kalıyor bilgi verebilir misiniz?

• Adem Bolat kullanıcısına yanıt

Elbette tercih ve hesap kitap size ait ancak tek etken burada döviz degil. Togg kredi kampanyasinin bugun son gunu, uzatilacak mi belirsiz. Gece 12de yayinlanacak bir resmi gazete kararina bakar otv matrah degisikligi. Bunu ongoremedigimiz bir ortamda 15 gunde faizden gelecek 30-40k icin otv riskini ben almazdim sahsen. Bu benim dusuncem, herhangi bir tavsiye icermez 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of Monsters and Men kullanıcısına yanıt
    ÖTV matrah değişikliği durumunda, ödemeyi yapmış olsakta etkileneceğiz bu durumdan.

Ödeme yaptığımızda vergisiz fiyatı sabitleniyor aracın (doların yükselişi bizi etkilemeyecek yani),
    herhangi bir vergi değişikliği bizim sonradan kesilecek faturamıza yansıyacak diye biliyorum ben

• xsefax X kullanıcısına yanıt

Evet ancak o dediğiniz ödeme için verilen standart 5 iş günü için geçerli.

Yukarıda bahsedilen 15 gün ötelemek demek tamamen başka bir şey yani bir sonraki sevkiyatı beklemek demek, o da aracın gümrüklemesinin minimum 15 gün uzatılması nihayetinde faturanın geç kesilmesi demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 26 Mayıs 2024; 11:20:31 >
    Tamamen haklısınız. Ödeme yapıldıktan sonra fatura kesilecek. Fatura kesildikten sonra yapılacak matrah değişikliği bizi etkilemeyecek. Pazartesi onay verip sonraki Pazartesi ödememi yapacağım 😊

• xsefax X kullanıcısına yanıt
    Ödeme yaptıktan sonra fatura kesilene kadar geçecek sürede matrah değişikliği durumunda fiyat bize yansır. Fatura kesildikten sonra tamamen fiyat sabitlenmiş oluyor.

Ödeme yapıldıktan sonra faturayı ne zaman kesecekleri hakkında bi bilgi var mı? Gümrükten geçmeden araç fatura kesilemiyor diye biliyorum ama.

• Odeme icin 5 gun sure var. Peki sigortayi ne kadar surede yaptirip sisteme eklemek gerekiyor? O da mi 5 gun icinde?

Fatura kesilene kadar risk devam ediyor maalesef

Bütçe uygunsa ödemeyi yapmak lazım gerisi şans

Herkesin şansı bol olsun

Benim de müşteri temsilcisi ile görüşmem lazım ama gönderdiğim e-maile bir buçuk gündür cevap vermedi. Telefon numarası da yok bende. Nasıl ulaşabilirim bunlara.
    Siz nasıl ulaştınız merak ettim.
    Müşteri hizmetlerinin 0212 ile başlayan numarasını aradığımda da hafta içi mesai saatlerinde arayınız anonsu geliyor.

• Müşteri temsilcim dünkü mailime bugün cevap yazdı. İzinliymiş. Ama bana başka bir temsilciyi yönlendirdi. +90 212 922 15 37 Bu numaradan arayıp bilgi verdiler. Anıl Bey ile görüştüm.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.