Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.257
Cevap
354
Favori
460.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Tesla sadece yapı kredi ile çalışıyor hocam ve garip prosedür var mesele o




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 7 Eylül 2024; 16:25:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt

    bence faraziyelerden değil gerçeklerden gidelim. önemli olan niyet değil eylemdir.

  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    tesla'nın kimle çalıştığının bir önemi yok ki. fiat da mesela bir banka ile (unuttum adını) çalışıyordu, ben başka bir bankadan almıştım krediyi. sen krediyi istediğin yerden alırsın, o ödemeyi yapar firmaya.

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Dediğim gibi Tesla kredisi garip bir prosedür ile işliyor sadece yapı krediden alabiliyorsunuz,


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok. Bunu yapamazlar, tekelciliğe girer. İstediğin yerden alırsın kredini. Yine de inandırıcı olması için tesla’nın web sitesinden kopyaladım:

    “Evet, ipotek karşılığında kredi çekmeniz gerekiyorsa istediğiniz başka bir banka ile finanse etmeyi seçebilirsiniz. Araç Şasi Numaranız (VIN) belli olduğunda, bankanız ile onay işlemine devam edebileceksiniz”

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Günaydın forumdaşlar, SR için 150 ve üstü km hızlarda DÜZ yolda pek güvenli hissetmiyorum sanki savrulmalar yapıyor gibi ama buna rağmen VİRAJLARDA tam tersine daha sağlam oturuyor. Tabiki hem menzil açısından hem de güvenlik açısından bu süratler doğru değil. Sizlerin tecrübesi nasıl. Neredeyse 10000 km oldu bende

  • zevkurt Z kullanıcısına yanıt

    Günaydın,


    Benim neredeyse 4 ay olacak. Gerçekten çok memnunum. Ancak dediğiniz süratlerde bazen çekme yapıyor. Bir rot balansa baktırmam gerek. Bunun dışında uzun yolda sadece otopilot ile kulanıyorum. Bakalım kış dönemi nasıl olacak? En büyük merakım o.

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Durum pratikte bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğiniz bankadan standart araç kredisi alabilirsiniz, Tesla sadece Yapı Kredi ile çalışıyor. Diğer bankalardan kredi alamazsınız gibi bir durum yok.

  • Merhabalar Uygulamada kayıt belgesinde başka bir aracın başak birinin kayıt belgesi mevcut bu durumu yaşayan var mı ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sorun olmaması gerekiyor ama yine de müşteri hizmetlerini arayın ya da sizlerle iletişime geçen mail üzerindeki müşteri hizmetinizle görüşün.

  • Teslimat 11 Eylül yani 2 gün sonra ama hala plaka yok, normal mi bu durum?

  • Neyse geldi mesajı yazdıktan kısa bir süre sonra... Hem de 881 ile bitiyor  

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Hiç kimse saf veya enayi değil. Kendini bir diğerinden daha zeki sanmak ta akıllı işi değil. Alıcı kendi hesabını yapar, işine geliyorsa alır, yoksa bekler. Ben SR quicksilver siparişi vermiştim. Erken ödemeyi teslimattan 45 gün önce yaptım. O gün sitelerde araştırdım. Haziranda teslim almış, 1000-2000 km. yapmış aynı renk temiz SR var mı diye. Quicksilver LR ler 2.500 civarındaydı. Bütçeme uymadı, Almadım. SR bulsaydım 1750-1800 e kesin alırdım. O zaman birkaç tane QS SR vardı. İlk yüklemeler hep beyazdı maalesef. Ben hiç kasmam. hepi topu bir araba. sıfır veya 2. el.. çok farketmez. 2-3 sene bindikten sonra değiştirmek için bakınmaya başlıyorum nasıl olsa.

  • Fiyat sabitleme teklifi geldi ama şu an kabul etmeyip, 1 ay sonra fiyat sabitleme talep edebiliyor muyuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CENTAURO C kullanıcısına yanıt

    bazı insanlar saftır, bazıları da enayidir, bazıları da bazılarından daha zekidir, daha uzundur, daha kısadır, vs... vs... . bu hayatın gerçeği. inkar etmek onu yok etmez.


    bir kısım dh forum zevatının 2. el aracı sıfır fiyatına almayı enayilik saymaması dünyadaki genel geçeri değiştirmez. bak alırdım falan diyorsun sen de. son tahlilde ne yapardın bilmiyoruz. ben sıfır parasını verdiysem sıfır almayı tercih ederim. beklemekte sıkıntı yok.


    ben parayı çok kolay kazanmıyorum. çok kolay kazananlar farklı düşünüp farklı hareket edebilir., bak bu da enayilik sayılmaz. paran çoktur umursamazsın.


    neyse herkesin fikri diyelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 9 Eylül 2024; 19:15:31 >
  • Merhaba arkadaşlar. Tarayıcıdan amazon prime açılıyor mu diye konuşulmuştu geçenlerde. Evet arkadaşlar açılıyor.
    Tarayıcıda bilgisayardaki ayarların aynısını yapabiliyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 9 Eylül 2024; 23:59:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 180 km olmuş araba. Şimdi %100 şarj ettim menzil 393km görünüyor. 400 üstünü görebiliyor musunuz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • se12g1 S kullanıcısına yanıt

    Selamlar,

    Ne yazik ki sistem Epa verilerine gore calisiyor. 393 max gorebileceginiz km.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • se12g1 S kullanıcısına yanıt
    Ekranda göremezsiniz ama 393km üzerinde yol yapabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.