Teslimatlarda ciddi bir aksama var tesla türkiye tarafında bir çok kişi 3-4 ay bekleyerek alıyor |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (143. sayfa)

-
-
Verimden kastınız yavaşlıksa suçlu sadece tesla şarj aleti değil altyapınız da olabilir. Lakin monofaze ile 7kw hızda şarj hızı sağlıyor . Aracın AC’den kabul ettiği max hız zaten11kw.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yukarıda da bahsedilen benim de bahsettiğim teslanın mobile connector cihazı 220den aldığım için yavaş. Bundan kaynaklı verimli değil. Geceden taksam bile sabaha fullenmiyor. Alt yapı şart ama yazlığa çektirmem zor şimdilik. 220 ile saatlerce beklemeye devam
-
Aracınızı güzel günlerde huzurla kullanın hocam 🙏
Teşekkürler hocam
-
Bence de uzun bir süreç oldu bu kadarını tahmin etmiyordum. ama ilk başvurduğumda temmuz - ağustos yazıyordu tahmini teslimat için bende tam bu sürenin bitiminde almış gibi oldum.
8 Haziran siparişim için süreci yazayım.
8 Haziran tarihinde Beyaz dış, Siyah iç, 19 inch jant konfigürasyonlu (baz paket) sipariş.
Tahmini teslimat Temmuz-Ağustos.
19 Temmuz erken fiyat sabitleme onayı.
26 Temmuz ödemenin tamamlanması.
3 Ağustos Şasi Numarasının uygulamaya gelişi.
Açılan randevu aralığı: 16-20 Eylül.
Söz verilen en geç tarihten 16 gün daha geç teslim alıyorum. Sipariş oluşturacak arkadaşlar için deneyim paylaşımıdır. Satış temsilcilerinin kesin şu tarihte alırsınız sözlerine güvenip planlarınızı ona göre yapmamanızı tavsiye ederim.
-
Hocam normal prizden şarj için bunları yaptırmam şu an imkansız . Ayda yılda 3-5 günlük gidiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: amadeus99Olmaz hocam sakata gelirsiniz ısınır o. Mod 3 tip 2 gibi standartlar var düzgün bir elektrikçi ile konuşun o halletsin, kaçak akım rölesi topraklama v.b lazım,
Normal evden priz ile kullanan kullanıcılar var bildiğim kadarıyla. Neye dikkat etmem lazım 2-3 metre uzatma kablosuna ihtiyacım var onu hangi özellikte almam lazım orasını bilmiyorum.
3x2.5 mm2 kaliteli bakır kablo (HES veya Öznur marka) ve her iki ucuna kaliteli kauçuk erkek ve dişi fiş (Schneider, Bemis vb gibi kaliteli bir marka) alınacak. Elektrikçi veya kendiniz monte edeceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş cevaplamış. Antigron falan girmeye gerek yok gibi sizin durumunuzda genede elektrikçi ile bir konuşun,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesla, araçların 19 inç jantlarını siyah renge çevirmişti. Sipariş verip henüz araçların VIN numarası atanmayan tüm siparişlere, yeni fiyat teklifi ve jant konfigürasyonu onayı gönderildi.
-
Tesla 11kw ye kadar destekliyor bari dogru cihaz tavsiye et
-
Onay nasil gonderildi acaba bana gelen birsey yok su anda?
-
-
-
Teşekkür ederim cevaplarınız için aklımdaki sorunlar halloldu.
Merhaba,
Model Y için maksimum AC gücü 11kw fakat farklı Tesla araç modellerinde ve diğer markalarda her aracın maksimum AC gücü aynı değil.
Farklı model ve marka araçların maksimum AC gücünü incelemek isterseniz https://eversarj.com/pages/sarj-suresi-hesaplama bu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Bu gün Tesla Model Y bir araca sahipsiniz ileride Tesla Türkiye'de daha yüksek AC gücüne sahip farklı bir modeli satışa çıkardı. Veya evinize 22kw maksimum AC gücüne sahip bir araç aldınız farklı markaya ait. Bu durumda 11kw gücüne sahip şarj cihazınızı değiştirmeniz veya yavaş şarj edeceğinden daha uzun sürede şarj olmasını beklemeniz demektir.
Elektirikli araç şarj cihazları sürekli değiştirmeye ihtiyaç duyulmayan uzun ömürlü cihazlardır. Biz bu sebeple 22kw modelini tavsiye ediyoruz. İki model arasındaki fiyat farklı sitemize girip incelediyseniz çok az. Aynı zamanda iki cihaz arasında işleyiş olarak da fark bulunmamaktadır. Taşınabilir GO-E Gemini Flex 22 kW cihazımız ayrıca aracınızı otomatik tanır ve ihtiyacı olan kw miktarını kendisi ayarlar. Bu sayede 22kw olarak aldığınız cihaz aracınızı 22kw ile şarj etmeye çalışmaz. İhtiyacı olan 11kw miktarı aracınıza gönderir.
Kısacası GO-E cihazlarımız için 22kw modelini tercih etmeniz de 11kw modelini tercih etmeniz de sizin aracınız için aynı işlevi gösterecektir fakat 22kw modelini tercih etmeniz durumda ileriye dönük ihtiyacınızı karşılamış olacaksınız.
-
Ben eşime doğum günü hediyesi olarak Zoe almak istiyorum. Bildiğim kadarı ile Zoe 22KW, goe ile hem Tesla hem de Zoe aracımı sorunsuz şarj edebiliyorum değil mi? Bir de çeşmede yazlığıma alt yapı yaptırmam gerekecek bu konuda yardımcı oluyor musunuz?
-
Evet doğrudur, siz Zoe aracınızı taktığınız zaman GO-E Gemini Flex 22 kW cihazımız aracınızı maksimum 22kW ile şarj eder. Tesla aracınızı taktığınız zaman maksimum 11kW ile şarj eder. İstediğiniz cihaz veya telefon uygulamamız üstünden takip edip değiştirebilirsiniz bu miktarları.
Cihazımız hakkında aklınıza takılan tüm sorularınız ve alt yapı ile ilgili 0850 305 72 75 ücretsiz destek hattımızı arayabilirseniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
-
Arkadaşlar bu Gemini Black güncellemesi sadece kapaktan ibaret değil mi; yanlış mı biliyorum, jant kapakları artık siyah renk gelecek değil mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X