< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (101. sayfa)

-
-
26 nisanda sipariş oluşturdum. Henüz bana mail vs gelmedi. Forumda gördüğüm kadarıyla mayısta sipariş oluşturanlara dahi fiyat sabitleme maili gelmiş. Düşünceleriniz nedir arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mt niz ile ilgili olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biraz önce yaptığım görüşmede 26 mayıs tarihli başvurum için muhtemel teslimat tarihi olarak ağustos 3 ya da 4. haftayı söylediler.
Kur artışını pek muhtemel görmediğim için ön ödeme yapmayı şimdilik düşünmüyorum, çünkü yapsak da vergi değişimlerinden etkilenmemiz kaçınılmaz.
tum lastikler 44 psi bir sorun yok.
Lastiklerin basınçları aynı olabilir ancak balans ayarı yaptırdınız mı hiç? Dediğiniz problem yani 100-120 civarında titreme balans ayarının bozukluğundan olur. Özellikle ön lastiklere baktırın bence. Süspansiyon yumuşaması için de basınçları biraz indirin, 44 psi bana göre yüksek. Yollardaki kasis ve çukurları daha az hissedersiniz.quote:
Orijinalden alıntı: onurgucukoglu
tum lastikler 44 psi bir sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt38 -- 11 Temmuz 2024; 23:6:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
problem 150 160 civarinda oluyor. kesin lastik balans problemi. istanbul a donunce baktiracagim. bence suspansiyonlar gayet guzel. daha once 5 sene 520 kullandim. tesla cok daha konforlu geldi bana ve yol tutusu konusunda arkadan cekis bir arabaya gore tam ayarinda. virajlarda hem hafif savruluyor ama bmw gibi dagilmiyor.
Arkadaşlar merhaba.
Aşağıdaki twiti gördünüz mü, yorumunuz nedir ?
Batarya %0 olunca aslında gizli bir kapasite mi var ? Ve biz bunu kullanabilir miyiz ?
x (formerly twitter)
x.comhttps://x.com/TeslaOwnersTRKY/status/1811465803281084476?t=hcqk7HhD4H9zfDf10b-THQ&s=19
27 nisanda sipariş eden birileri fiyat teklifi almış.
şimdi son 27 nisanda mıyız?
-
Bazı hız aralıklarında sallama hafif var, lastik balansında bozukluk olabilir. 1000km yi geçinceye kadar araç rodajda sayılır. Lastiklerin başansı bu süre zarfında düzelebilir de kötüleşebilir de. Çok fazla değil ama bende de var. Genelde 120-130 üzerinde hafif sallama var. Bizim araçlarda titreşim yapan bir içten yanma motor olmadığından , şaft şanzıman olmadığından daha çok hissediyoruz.
Tparts'dan aldığım Uberturbine V2'leri takmaktan vazgeçtim ilgilenen olursa PM atabilir.
-
19' jantlılarda rastlanabilen bir durum ancak yetkili servis çok kısa bir zaman dilimi içerisinde ücretsiz olarak bakıyordu bu duruma. 500km miydi 15gün müydü tam hatırlayamıyorum. Serviste kontrol ettirmeyi düşünürseniz arayı fazla açmadan servis talebi oluşturun mutlaka.
-
Umarım +Haziran da dahil olur diyerek temenniyi uzatalım :D
-
26 nisan mavi renk siparişim için henüz teklif almadım.
Vin ataması yapıldı mı?
23 Nisan siparisim, teklif var israr (VIN) yok
-
Vın ataması da yok malesef, böyle giderse 3 ay sonunda atama yapılcak heralde.
Keşke :( Muhtemel 10 mayis civarına kadar gelebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X