|
Bi de benden dinleyin tıklanma abone gazlama kasmayan video değil gerçek kullanıcı, 30 senelik trafik ve çeşitli otomobil tecrübeleri ile edinilmiş objektif gözlem.
bi arabayla bir gün 8-10 saat geçirmiyorsan, kendin sürerek uzun seyahatler etmediysen, temizleyip yıkamadıysan onun ne olduğunu anlayamazsın youtube da da izlediğin videoların %95 i arabayı alıp promo ve 1 gün ödünç arabalarla luna park etkisiyle yapıldığından beğenirsen -ay çok güzel, beğenmezsen -ay çok kötü oluyo ve kağıt üstü antipartik teknik veri okumalarla geçiyo. bu yüzden youtube videolarını da izleyip sadece merakım geçsin diye bi bakarım ancak gerçek kararım kendin tecrübe ettiğimde gelir. legacy yeni juniper ve standart diye satılan boş kasalara göre far teknolojisi ses sistemi ve optimize edilmiş güncellenmiş süspansiyonları ile artıları olan bir araç. bunun haricinde hiçbir video ve yazılı inceleme sitelerinde görmediğim kendi deneyimim olarak legacy kasa ŞASE - YÜRÜYEN çok çok iyi şasesi olan bir araç, yolu yiyor, en güçsüzü 200 en güçlüsü 600 beygir için yapılmış bir şaseden bahsediyoruz 3 saniyede 100e çıkan motora da bu şeseyi koyuyolar, o yüzden kesinlikle önce bu arabanın en güzel tarafı en övülecek tarafi çok iyi yapıldığını belli eden bu hissi veren, yolda yormayan şasesidir.Daha az parçayla ürettik diye boşuna haber yapmadılar hakikaten çok iyi iş çıkarmışlar.Yürüyen süper sessiz elektronik fren sesi bile çok az geliyo, çoğu arabalarda dur kalklardaki tutan balatanın diski tutup lastiklerin tamamen durduğu anda ve dururken dönmeye başldığı anlarda ses ve şaseye geçen o titreme bunda yok.Çok ince bir olay ve seviyeyi yükselten bir durum ++ puan. Böyle kaliteli araçlar her zaman çıkmaz.Nitekim kendileri de bunu sürdüremediler. GÖRÜŞ-çevre kontrol dikizden alamadığınız arka görsel kontrolü kameralar ve yan aynalar sayesinde alıyorsunuz ve kontrol sağlıyorsunuz ön taraf zaten iyi dizayn edilmiş. oturuş direksiyon ön cam uyumu da çok iyi.Yan aynalar çok iyi. RAFİNELİK Çok rafine bir araç değil ses alıyor ama içten yanmalı bir motor olmadığı için kabin içi ses yeterli seviyede konforu bozacak seviyede değil.Geçer not veriyorum.Harika çalan müzik düşük gürültüleri önlüyor.Harman kardon kolon olduğu yönünde duyumlar aldım.B&0 ekibinde tecrübe edinmiş Hifi cıların ses sistemini yaptığı söylendi.Her ne yaptılarsa ses sistemi aracın zayıf rafineliğine destek oluyor eksiyi artıya dönüştürüyor.İçten yanmalı motor olsa böyle olmazı ama elektrik motorunda olmuş. GENEL - YAZILIM - TEKNOLOJİ Ben genelde dünyadaki yazılım işinin çok geride olduğunu düşündüğüm için herkesin övdüğü ğoo mükemmel tesla süper yazılım felan diyemeyeceğim.Uzun yıllar yazılım sektörü tecrübem var, minimum bu kadar yazılım beklerim.Mercedesin bmw nin yazılımı sorunlu teslanınki onlardan iyi diye müko olmuyo..Apple paralelinde tanıdık ekranlar var ama bu mantığa yabancıysanız zorlanabilirsiniz.Yaşlıysanız zorlanabilirsiniz.İyi olan şey eksiklere güncelleme gelmesi bu da önemli ve genel anlamda - verip sınıfta kaldı demiyorsan o zaman sınıfı geçer. model y kendi döneminde corollayı satışlarda boşuna tokatlamadı, premiumu premium markaların 1/3 üne vermek kolay bişey değil.mercedes bu sene elektrikli işine anca toparlandı. Kamp modu joe modu köprek modu hepa filtre yıllık bakım süre zorlaması olmaması model y yi ve teslayı ayırıyor.Parasının ötesinde bir otombil sunulmuş, tesla bu kadar + sı olan bir arabayı tekrar yapar mı bilemem.Şekli ilk çıktığında tartışılsa da legacy kasayı otomobil tarihindeki yerine ayırıyorum,selamlar. Performans ayrı bir konu performans hakkında görüş bakanların pistlere bakmasını tavsiye ederim.Herkesi trafik kurallarına uygun tehlikesiz sürüşe davet ediyorum.Hiçbir şey sağlığımızdan kıymetli değil bunu unutmadan taşıt sürelim. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler