+1 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (968. sayfa)

-
-
merhaba bu araçta park ederken sensör olmadığı için yanaşırken klasik sensör ötmesi veya kamerada cisimleri algılaması gibi bir durum var mı bmwlerde olduğu gibi? yoksa sadece gözümüz kameradan ne görüyorsa o mu?
-
2 mübalağ oldu ama 5 - 6 yı geçmiyordur. Eskiden İstanbul Kayışdağı'nda ACT şubesi vardı. A3 Sedan ( Beyaz ) her ay oraya götürürdüm ( içi hep bendedir ) , sonra orası kapandı. Kozyatağı ACT'de yıkama kompresörü ile orjinal paspasımı yırtınca farklı bir kaç yer daha denedim. Daha sonra ağzında sigara iş yapanları gördükçe lanet geldi. Araç rengi ne olursa olsun kendim yıkayabilene kadar bekliyor. Tesla'yı beyaz alırken sattığım araç da kırmızıydı. O da zor bir renk sayılır, hiç yıkatmadım dışarıda. Kendi A4'ümü ( Beyaz ) de yıkatmadım. Sinir olmaktansa camları silip silip kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ses ve ayrıca grafik görsel destek mevcut.
Temmuzdan beri hiç yıkatmadım sadece kendim yıkadım.Ayda bir yazlığa gidiyorum orada kolayca hallediyorum.Karcher in miniği var Bim den almıştım 2 sene önce,gayet güzelce görüyor işimi.350₺ ya araba yıkatmam abi elektrink bedava neredeyse,100 km gider gelir kendim yıkarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şöyle rahat bir alanım olsa cilasını filan da kendim yaparım. Şu anda 12 daireli bir binada aracın durumuna göre 8 ila 12 kova su taşıyarak kendim hallediyorum. Bazen şehirdışında benzincide denk geliyor, alıyorum 3 jeton görüyorum işimi. En azından kafam ve içim rahat. Bugünün parasıyla 3 milyona yakın para ödediğimiz alnımızın terine ağzında sigara laubali hareketle yaklaşıp bir de üzerine dediğiniz gibi ₺350 - ₺400 isteyenlere para verecek sinir yapısı bende kalmadı. Aracımı servise bıraktığımda dahi yıkatmadan teslim alırım senelerdir.
bende henüz son güncellemeyi yüklemedim ama sanırım bununla ilgisi yok. Dedıgınız gıbı bugun düne göre
daha düzgün çalıştı. İlk defa dağa çıktım araçla karda vs seviyeyi güzel ayarladı.
bu FSD betayı bende aktif yaptım sözde ama bir etkisini göremedim normal oto pilotta devam.
umarım summon,navigasyonda oto pilot şehir içi dışı ful aktif olurda bende ozaman dusunurum almayı FSDi
-
Ah be o minicik alan ne kadar önemli büyük şehirde keşke olsa dediğin herşey çok çok doğru.Hayırlısı diyelim.
Çok haklısınız. Benim ekranı çizdiler içini temizlerken. Allahtan jelatiin vardı da minimum hasar oldu. Araç Yıkama sektörünün kalitesi gerçekten kötü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hobimdir ayda 2 kez yıkatma yaptırırım, 2. Yıkatmanın üstüne birde ben yıkarım, koltuk silme-ön cam iç silme- dreksiyon silme ve sprey parlatıcı ile dışını gezerim. Kendimce hijyende sağlamış oluyorum. Aracımla aramda bir bağ oluşuyor.
Tek seferde hepsini kendim yapmaya üşeniyorum ama artık yorucu geliyor. Köpüklü havalı makinemde var karcher. Ve o ufak kendime ait alanımda var kusura bakmayın 😊 imrendiiriyim biraz Adana da böyle imkanların olabiliyor.
eylül teslimden beri yıkatmadım. yıkamacılar hem uyduruk yıkıyor, hem de sakındığım aracı vermek istemiyorum.
araç beyaz. izmirdeki kuvvetli yağış yıkadı arabayı
şarjlı yıkama tabancası aldım. köpük alamadım daha. ve kullanıcak bir alan da bulamadım. bakalım köpük alınca (snow foam) bir alan bulup deneyeceğim. 19lt damacana su yeter gibi.
-
-
arkadaşlar şöyle bir sorunum var.
telefonumdan araca yol tarifi ya da konum gönderemiyorum. samsung galaxy z fold 5 kullanıyorum. telefondaki tesla app e bütün izinler açık görünüyor. telefonda google haritaların da bütün izinleri açık.
google haritalardaki konumu paylaş dediğim zaman "hata aracınızla içerik paylaşılırken bir sorun oluştu. lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" diye bir uyarı alıyorum. yabancı forumlara da baktım biraz tesla app i kaldırın tekrar kurun yazmışlar. yaptım olmadı
telefonu kapatıp açın demişler onu da denedim olmadı. aracımın sürümü 2023.32.100. herhangi bir güncelleme de görünmüyor.
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler
-
Google maps’i ingilizce yapınca düzeliyor.
Arkadaşlar bugün servisteydim. 15 aralık itibariyle tuzla servis hizmete başlıyormuş. Aslında çalışmaya başlamış randevu sistemine girmemiş daha. Bazı araçları arayanları orayada yönlendirdikleri oldu. Eğer acil işi olan varsa Tuzla içinde randevu talebinde bulunabilir
Güzel haber…quote:
Orijinalden alıntı: nobre19
Arkadaşlar bugün servisteydim. 15 aralık itibariyle tuzla servis hizmete başlıyormuş. Aslında çalışmaya başlamış randevu sistemine girmemiş daha. Bazı araçları arayanları orayada yönlendirdikleri oldu. Eğer acil işi olan varsa Tuzla içinde randevu talebinde bulunabilir
Muğlada yaşıyorum ekran birleşiminde cok trim sesi vardı.İlk hızlanmada 30 km hıza kadar sürekli cızırtı vardı frenlerde.Yolum istanbula düştü servise uğradım sesleri kestiler. Yolda bütün sesler tekrar başladı :)
-
İyi akşamlar
Tesla yedek anahtar kartı nasıl temin ederim fiyatı hakkında bilgisi olan yazabilirmi lütfen
Dc kaç kw hızındaydı ve size kaç olarak yansıttı. Kar havasında dolum hızı nasıldı acaba, birde tabancayı silseydiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X