Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (968. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 43 Misafir (8 Mobil) - 46 Masaüstü9 Mobil
5 sn
47.429
Cevap
1.250
Favori
3.117.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

+1 TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bu araçta park ederken sensör olmadığı için yanaşırken klasik sensör ötmesi veya kamerada cisimleri algılaması gibi bir durum var mı bmwlerde olduğu gibi? yoksa sadece gözümüz kameradan ne görüyorsa o mu?

• tunatek kullanıcısına yanıt

2 mübalağ oldu ama 5 - 6 yı geçmiyordur. Eskiden İstanbul Kayışdağı'nda ACT şubesi vardı. A3 Sedan ( Beyaz ) her ay oraya götürürdüm ( içi hep bendedir ) , sonra orası kapandı. Kozyatağı ACT'de yıkama kompresörü ile orjinal paspasımı yırtınca farklı bir kaç yer daha denedim. Daha sonra ağzında sigara iş yapanları gördükçe lanet geldi. Araç rengi ne olursa olsun kendim yıkayabilene kadar bekliyor. Tesla'yı beyaz alırken sattığım araç da kırmızıydı. O da zor bir renk sayılır, hiç yıkatmadım dışarıda. Kendi A4'ümü ( Beyaz ) de yıkatmadım. Sinir olmaktansa camları silip silip kullanıyorum TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• MüteahhitMimar kullanıcısına yanıt

Ses ve ayrıca grafik görsel destek mevcut.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Temmuzdan beri hiç yıkatmadım sadece kendim yıkadım.Ayda bir yazlığa gidiyorum orada kolayca hallediyorum.Karcher in miniği var Bim den almıştım 2 sene önce,gayet güzelce görüyor işimi.350₺ ya araba yıkatmam abi elektrink bedava neredeyse,100 km gider gelir kendim yıkarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şöyle rahat bir alanım olsa cilasını filan da kendim yaparım. Şu anda 12 daireli bir binada aracın durumuna göre 8 ila 12 kova su taşıyarak kendim hallediyorum. Bazen şehirdışında benzincide denk geliyor, alıyorum 3 jeton görüyorum işimi. En azından kafam ve içim rahat. Bugünün parasıyla 3 milyona yakın para ödediğimiz alnımızın terine ağzında sigara laubali hareketle yaklaşıp bir de üzerine dediğiniz gibi ₺350 - ₺400 isteyenlere para verecek sinir yapısı bende kalmadı. Aracımı servise bıraktığımda dahi yıkatmadan teslim alırım senelerdir.

• Ali® kullanıcısına yanıt

bende henüz son güncellemeyi yüklemedim ama sanırım bununla ilgisi yok. Dedıgınız gıbı bugun düne göre

daha düzgün çalıştı. İlk defa dağa çıktım araçla karda vs seviyeyi güzel ayarladı.

bu FSD betayı bende aktif yaptım sözde ama bir etkisini göremedim normal oto pilotta devam.

umarım summon,navigasyonda oto pilot şehir içi dışı ful aktif olurda bende ozaman dusunurum almayı FSDi

Ah be o minicik alan ne kadar önemli büyük şehirde keşke olsa dediğin herşey çok çok doğru.Hayırlısı diyelim.

Çok haklısınız. Benim ekranı çizdiler içini temizlerken. Allahtan jelatiin vardı da minimum hasar oldu. Araç Yıkama sektörünün kalitesi gerçekten kötü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hobimdir ayda 2 kez yıkatma yaptırırım, 2. Yıkatmanın üstüne birde ben yıkarım, koltuk silme-ön cam iç silme- dreksiyon silme ve sprey parlatıcı ile dışını gezerim. Kendimce hijyende sağlamış oluyorum. Aracımla aramda bir bağ oluşuyor.
    Tek seferde hepsini kendim yapmaya üşeniyorum ama artık yorucu geliyor. Köpüklü havalı makinemde var karcher. Ve o ufak kendime ait alanımda var kusura bakmayın 😊 imrendiiriyim biraz Adana da böyle imkanların olabiliyor.

• eylül teslimden beri yıkatmadım. yıkamacılar hem uyduruk yıkıyor, hem de sakındığım aracı vermek istemiyorum.

araç beyaz. izmirdeki kuvvetli yağış yıkadı arabayı TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

şarjlı yıkama tabancası aldım. köpük alamadım daha. ve kullanıcak bir alan da bulamadım. bakalım köpük alınca (snow foam) bir alan bulup deneyeceğim. 19lt damacana su yeter gibi.

• İlk kar deneyimimiz
    Kartepe de 2 adet dc e sarj var
    Lastikler pirelli sotto zero 3 elect
    Hiç bir olumsuzluk yaşamadım yol yutus ve lastikler gayet iyiydi

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• arkadaşlar şöyle bir sorunum var.

telefonumdan araca yol tarifi ya da konum gönderemiyorum. samsung galaxy z fold 5 kullanıyorum. telefondaki tesla app e bütün izinler açık görünüyor. telefonda google haritaların da bütün izinleri açık.

google haritalardaki konumu paylaş dediğim zaman "hata aracınızla içerik paylaşılırken bir sorun oluştu. lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" diye bir uyarı alıyorum. yabancı forumlara da baktım biraz tesla app i kaldırın tekrar kurun yazmışlar. yaptım olmadı

telefonu kapatıp açın demişler onu da denedim olmadı. aracımın sürümü 2023.32.100. herhangi bir güncelleme de görünmüyor.

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

• halfdentist kullanıcısına yanıt
    Google maps’i ingilizce yapınca düzeliyor.

• Arkadaşlar bugün servisteydim. 15 aralık itibariyle tuzla servis hizmete başlıyormuş. Aslında çalışmaya başlamış randevu sistemine girmemiş daha. Bazı araçları arayanları orayada yönlendirdikleri oldu. Eğer acil işi olan varsa Tuzla içinde randevu talebinde bulunabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: nobre19

Arkadaşlar bugün servisteydim. 15 aralık itibariyle tuzla servis hizmete başlıyormuş. Aslında çalışmaya başlamış randevu sistemine girmemiş daha. Bazı araçları arayanları orayada yönlendirdikleri oldu. Eğer acil işi olan varsa Tuzla içinde randevu talebinde bulunabilir
    Güzel haber…

• Muğlada yaşıyorum ekran birleşiminde cok trim sesi vardı.İlk hızlanmada 30 km hıza kadar sürekli cızırtı vardı frenlerde.Yolum istanbula düştü servise uğradım sesleri kestiler. Yolda bütün sesler tekrar başladı :)

• İyi akşamlar
    Tesla yedek anahtar kartı nasıl temin ederim fiyatı hakkında bilgisi olan yazabilirmi lütfen

• ozansway O kullanıcısına yanıt

Dc kaç kw hızındaydı ve size kaç olarak yansıttı. Kar havasında dolum hızı nasıldı acaba, birde tabancayı silseydiniz TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• 
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.