Ambiyans aydınlatma , iç mekan döşemesi değişikliği :D Komik olmuş buna güncelleme bile denmez. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (823. sayfa)

-
-
Dün aldığım ve istanbuldan Ankaraya 3 yerde şarj edip geldiğim araç bugün şarj olmadı. Birkaç farklı hızlı şarjda denedim. Sabit turuncu ışık yanıyor ve şarj portu mandalı takılmadı diye ekranda uyarı veriyor. Servis numarasını aradığımda yabancı bir danışmana bağlandı İngilizce konuşan bana birkaç şey denetti aracı resetleme vs . Ama yine olmadı. Yarın sabah İstanbul ankamol servisi arayacağım. Ankaradan İstanbul’a çekici lazım servis karşılıyor mu? Ankara’da mobil servis varmı? Arıza şarj portunun kitleme mekanizmasında gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konfigürasyondaki araç (eğer lr ise) bana atanmıştı. Ben de alamayınca iptal etmiştim. Size hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bagajda sarj yerının arkasında bır mandal varmış onu cektınızmı .
teslanın bu kadar arac satıp tek servısle devam etmesi kabul edılemez. devletın acılen teslaya servıs konusunda baskı yapması lazım. araca bınmeye korkuyorum bır yerınden arıza verırse dıye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 1 Ekim 2023; 11:4:44 > -
Dostum AC şarja tak. Sonrasında hızlı şarjı denersin. Düzelmesi lazım. Daha öncede bir kaç kez bu sorunla karşılaşılmıştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PF hocam benim arac.. iptal edince 10.000 tl'niz yandı mı
mandalla alakası yok kilitli kalmıyor .
Yok verdiler
Model 3 tede bariz değişim olmadı zaten. Herkesin beklediği öndeki saçma görüntünün değişmesi. Avrupada böyle talep vardı model 3 güncellendi. Sıra model Y .
İade ediyorlar ancak onlarca mesajdan sonra bir ayda aldım
-
Yeni yenidir diyelim hayırlısı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_3277 -- 1 Ekim 2023; 11:46:8 >
Beyaz koltuk için kılıf kullanan var mı arkadaşlar ??
-
Geçmiş olsun selcuk_3277 nin önerisini deneyin
-
Model 3 te uygulandığı gibi ise ki öyledir muhtemelen, önemli değişiklikler şunlar olur ,,,
- havalandırmalı koltuklar ( ki terleme sorunu neredeyse her kullanıcının şikayeti )
- arka bilgi eğlence sistemi ( çocuklu ailelerin işine yarayacaktır. )
- akustik cam standart oldu. Araç daha sessiz.
- menzil artışı. Model 3 için yaklaşık 70 km menzil artışı olmuştu. Elektrikli bir araç için kayda değer bir artış.
- performansta iyileşme.
Bir kaç defa yazışmadan sonra bana eposta yazdılar önümüzdeki günlerde iade edeceğiz diye. Halbuki yurtdışı ekibi hızlı davranmış ve iadeyi hesabıma yapmıştı :) Türkiye ekibi evlere şenlik.
Türkiye tarafına sirayet ederse performance modelini bile %50 dilime indirmesi mümkün olabilir. Belki ilk etapta değil ama ötv matrah güncellemesinden sonra mümkün.
Kesinlikle katılıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X