Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (820. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ceysıntakılbery
1 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (10 Mobil) - 12 Masaüstü10 Mobil
5 sn
51.534
Cevap
1.376
Favori
3.425.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servis ağı ile ilgili gelişme yok mu arkadaşlar. Teslimat sayısı kaça çıkmış bilen var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar beyaz renk, 4,000 km, içi siyah Performance aracımı sıfır fiyatının bir miktar altından satacağım. İlgilenen varsa pm lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devrimç D kullanıcısına yanıt

9000 teslimat gerçekleşmiş.

• gorkemgoncu07 G kullanıcısına yanıt
    İyi günler. Şirket mi acaba şahıs mı. Nerden takip ediyorsunuz faturayı.

• ravanelli26 R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 9000 araç tek servis çok riskli bir durum bizim gibi İstanbul dışındakiler için

• Merhaba arkadaşlar, elektrikli bir araç alma arefesindeyim. Tesla y long range 19” siyah döşeme sitesinde 2.395.000 tl. Bu fiyatlara ne yazık ki alıştırdılar. Bakınca bu fiyata da fena değilmiş filan demeye başladım.
    Aracı kullanmadım, fakat araç çok soğuk duruyor, özellike arkada yolculuk yapanlar aracın rahatlığı ile ilgili yorum yapabilir mi? Araç yoruyor mu? Kullanması basit mi? Genel olarak Teslayı önerir misiniz? Teşekkürler

• onuro06 O kullanıcısına yanıt
    3 aylık kullanımıma dayanarak söylüyorum: bence fiyat-performans olarak çok çok iyi. Arkada yolculuk yapanlar da çok memnun. Geniş ve yormayan bir araba. Rejeneratif frene alışmak bir kaç saat sürebilir. Ardından çok kolay. Otopilotu fonksiyonel. Genel olarak tavsiye ederim. Ancak Tesla Türkiye ekibi çok yeni ve organizasyonel olarak dağınık bir görüntüsü var. İşimiz düşünce çok zor ulaşabiliyoruz. Zamanla düzelteceklerdir ama ilk alanlara çok taş düşürttüler sağ olsunlar. Hala servis ağını ve supercharger ağını kuramamış olmaları en büyük eksiklikleri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobre19

Ücretli sanırım bu uygulama
    Evet; Apple Watch içinde kullanabilirsiniz.

Cellular Apple Watch ile özellikle spora giderken sadece saat alıp çıkıyorum artık :)

• Beyler oto pilot u devreye nasıl alıyorduk

• Arkadaşlar bugün teslim aldım aracı, uzun uğraşlar sonunda plaka konusundaki hatalarını kabul ettiler. Yurtdışıyla falan yazışıp 200 dolar iadeyi lütfettiler sağolsunlar(!) neyse dedim kabul edip çıktım. Şimdi noterde devirle sonra geri almakla falan uğraşacağım.

Neyse olan oldu. Şimdi en son neye karar verildi forumda, en mantıklı tesisat kurulumu nedir? Tesla wall connector mü, go-e mi? 3 faz sayaç var, 15 metre kablo çekilecek sadece.

Çocuklar çok seviyorlar. Nereye park ederseniz edin 7 yaşından itibaren tüm çocuklar aaaa Teslaaa diye bakmaya geliyorlar. Fiyat olarak da Tiguan R Line mı Tesla Y mi ? Bu sorunun cevabı da aracın f/p değerlemesini beraberinde getiriyor. Araç teknolojinin soğukluğunu taşıyor gibi düşünebilirsiniz. Yüzlerce KM öteden şarjını kontrol edip klimasını, camını vs. açıp kapatabildiğiniz başka bir araç var mı? Araçta birşey unuttunuz, bir yakınınız siz şehirdışındayken gidip alabilir.

• _Wyatt_ _ kullanıcısına yanıt
    İyi geceler Sağolun

• orchidem O kullanıcısına yanıt
    Vites d’de iken kolu bir kere aşağı çekerseniz hız sabitleyiciye, iki kere aşağı çekerseniz otopilota geçer.

• munadi M kullanıcısına yanıt
    Pompa hortumunu lastikten(sübaptan) ayırırken bir miktar hava kaçıyor ve basınç düşüyor benim lastik basınç durumum anlattığım yöntemle 42psi da kalıyor

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• Teşekkürler. Dediğiniz gibi yapacağım

arkada oturanlar için de araç çok rahat tek sıkıntı arkada oturanların emniyet kemeri takmak istememesi :) ayak mesafesi tavan mesafesi çok iyi . performance kullanmadım bendeki lpng range . suspansiyon olarak da gayet memnunum . bana göre tek sıkıntı şu an için servis problemi

Araç hiç insan eli değmeden üretilmesi amaçlandığı için soğuk gelmiş olabilir. İnce bir detay, ufak da olsa bir dokunuş yok araçta her şey en basit ve kullanışlı şekilde tasarlanıp yerleştirilmiş. İç hacimi, bagajı çok geniş konfor olarak da iyi. Arka koltuk muhabbetini ekşi’de gördünüz sanırım gayet rahat koltuklar merak etmeyin. Bundan konforlu araç anca havalı süspansiyonlu, soğutmalı nappa deri koltuklu falan olmalı onların da fiyatları malum.

• Benim araçta çeki demiri olduğunu farkettim. Halbuki siparişimde çeki demiri seçmemiştim, fiyatına da yansımamıştı. Frunk'ta çeki demiri olması bunun şasiye takılabilecek yeri de olduğu anlamına geliyor mu? yoksa tesla hızla araç eşleştirmesi yaptığı bu son günlerde çeki demirini "hediye" etmiş olabilir mi?

• Aracımı bugün teslim aldım. Korna sesi çok kısık geliyor. Bir ayarımı var? Bolu tüneli kapalı olduğu için Bolu dağından Ankara ulaşabildim. Aşırı yağmur vardı.Trafik yoğun ve tehlikeliydi. Bolu dağından sonra Ankara plakalı bugün teslim alınmış bir beyaz Tesla bariyerlere vurmuştu. Çok üzüldüm. Allahtan herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Yarın Adana yönüne devam edeceğim ve Niğde otobanında neredeyse 250 km şarj istasyonu yok. Dünya para alıyorlar ve şarj istasyonu koymuyolar. Niğde şehir merkezine gireceğim mecburen.

• yavuzg Y kullanıcısına yanıt

Nasıl farkettiniz bende bakmak istiyorum. Geçici evrakta yazmıyor zaten.

• 
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.