< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchidem -- 26 Eylül 2023; 9:38:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (797. sayfa)

-
-
Gözümüz gibi bakip hic yere o emeğimizi yokediyorlar ya dusunmesi bile kötü insan kabullenmekte zorlaniyor. Komsu olunca birsey de yapılamıyor. Cok zor durum geçmiş olsun.. kesinlikle komple ppf yaptıracağım orası kesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchidem -- 25 Eylül 2023; 21:45:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Almanya’dan getirtmek dışında çare yok şu an :)quote:
Orijinalden alıntı: sHiMAllah korusun ufak tefek çizik vs olsa midnight cherry için rötuş boyası bulabilir misin hocam onu da düşün :)
Ama içinizden hangisi geçiyorsa, hangisine daha yakın hissediyorsanız inşallah o kısmet olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eaton marka ac şarj istasyonu kurduran oldu mu? Üçay mühendislik bağlıyormuş. Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?
İnsanlar dikkatsiz, umarsız. 43 yaşındayım, 18 yaşından beri araç kullanırım, neredeyse çocukluktan beri asla yan araca kapı vurmam, dayamam. Araçta indireceğim yolcular varsa da açık alanda indirir aracı öyle park ederim. Şimdi kafaya taksam ne olacak, kavga etsem ne olacak. Allah beterinden korusun, nazarlık olsun diyerek önümüze bakıyoruz. Herkesin psikolojisi bozuk, mevzuyu yüksek sesle dile getirsek sonu kesin daha tatsız olacak. Sağlığımızı düşünüp hasbinallah diyerek kafayı çeviriyoruz mecbur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnstagramda şu ürünü gördüm: (türk instagram hesabı)
https://star.aliexpress.com/share/share.htm?platform=AE&businessType=ProductDetail&shareId=60387717814&redirectUrl=https%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fitem%2F1005005353750221.html%3FbusinessType%3DProductDetail%26srcSns%3Dsns_Copy%26spreadType%3DsocialShare%26bizType%3DProductDetail%26social_params%3D60387717814&aff_fcid=9492f9c6d6d545edbedd0fd9e934aa84-1695669172338-01860-_EGvwAFh&tt=CPS_NORMAL&aff_fsk=_EGvwAFh&aff_platform=shareComponent-detail&sk=_EGvwAFh&aff_trace_key=9492f9c6d6d545edbedd0fd9e934aa84-1695669172338-01860-_EGvwAFh&terminal_id=d756edf194e94dab84847ef749ad9b6f
22kw lık sarj cihazı.
Sadece 570 dolar.
Ürün istanbuldaki depodan gönderiliyormuş. Aras kargo ya da ptt kargo ile gönderiyor. 2 yıl garanti diyor. Türklerin olumlu yorumları var. Reklam videosunda togg u sarj etmişler :)
Hem portable hem sabit kullanılabiliyor.
Bana fiyat performans ürünü gibi geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum ufacık çizik yüzünden karakolluk olmak ta var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchidem -- 25 Eylül 2023; 22:19:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sabah arabayı otomol’e bıraktım. Siz gidin biz size uygulama üzerinden haber veririz dediler. Saat 4 gibi arabanız hazır diye mesaj geldi. Gidemedim tabi yarın sabah alacağım
Yalnız servis inanılmaz kazalı araba doluydu.
Çoğu kaza %100 hızdan kaynaklıydı çok belli
Tırın gorse altına giren Tesla bile gördüm
Arkadaşlar lütfen yavaş ya. Bakın bu araba zank diye durmuyor
Basılacak yerde basın
Herhangi bir bültende bu şekilde bir açıklama yok
bu sene olacağını sanmıyorum ben
inşallah yanılırım
İki gün evvel aracı yıkattım, ön bagajı tesadüfen açtığımda kaputun cama yakın alt tarafı ve cam yıkama su deposunun yan tarafındaki bütün ızgara su içindeydi bu gece AliExpress’ten suyu önleyici ısmarladım
Performans Qs aracımı geçen hafta ctesi teslim aldım ve ege sahiline indim.
Toplam 2440 km yol yaptım. En ufak şarj problemi yaşamadım. Yollarda dc şarjlar dolu. Gittiğim her otelde 22kw(11kw alabiliyoruz) ac şarjlar mevcuttu ve ücretsizdi.
Samsuna dönüş yolunda hız yapmaktan çekinmedim ve şarj %20’lere indiğinde 25-30dk’lık şarjlarla %80-85’lere çıkıp yola devam ettim. Böylelikle çok fazla vakit de harcamadım.
Araç uzun yolda inanılmaz keyifli. Arkanıza yapışıp sizden yol isteyen fosil yakıtlarla oynamak da çok keyifliydi😄 Burda arkadaşlar da bahsetmişlerdi ben de yaşayarak tecrübe etmiş oldum.
Cam tavan konusunda benim de eşimin de rahatsızlığı olmadı. Bence tavana film çekmeye gerek yok. 35 derecelerde çok yol gittik ve hiç bunalmadık.
Cam çatlaması konusunda çok endişeliydim. Çok şükür öyle bi durum yaşamadım ama bugün ben de sigortacı bi arkadaşımdan yeni bir vaka duydum. Bence berlin yapımı model y’lerde ön cam konusunda bir sıkıntı var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Akasyada show room da araç koyu görünüyordu ancak trafikte güneşte rastladığım aynı renkteki araç oldukça açık kırmızı renkteydi
3 gündür yabancı forumları talan ettim. Model 3 Kasım-Aralık’ta Berlin üretimi kesin gibi bakılıyor. Bilgisi olan var mı?
Araç Tr pazarına yayıldıkça kafam çok karışıyor. Özellikle servis konusunda hiçbir adım atılmaması can sıkıcı. Size ikame araç verdiler mi aracınızı bıraktığınızda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc-se7en -- 25 Eylül 2023; 23:6:21 >
2023.32.4 gelmeden bana yine eşimin aracına 2023.32.6 geldi ve yüklüyor.quote:
Orijinalden alıntı: tanriseven2023.32.4 güncellenen eşimin aracı; benim araç 2023.26.9
Kamera ve görselleştirme iyileştirmeleri gelmiş...
Benim araçta hala güncelleme yok…
Sizde durumlar nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 25 Eylül 2023; 23:11:35 >
2023.26.9 bende de. Sanırım android güncellemesi gibi kısım kısım veriyorlar.
aracın frenlemesini ben de tatmin edici bulmadım. Süratli hızlanıyor sonra durması sıkıntı olabilir.
-
Günaydın,ekran saati 5dk geri kaldı.Saate basılı tutun 5 sn kadar,düzelmezse direksiyon düğmelerinden resetleyince düzeliyor.
Mavi adaptör için nereden almayı öneriyorsunuz arkadaşlar?
yazık günah yaptrımayın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X