< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
yarın parlak ppf yaptıracağım aracıma. cam filmleri dahil 37.5 bine anlaştık. şuana kadar bazısıs İstanbul'dan gelmiş olmak üzere 10 dan fazla Teslaya ppf kaplama yaptılar. diğer aracıma daha önce mat yaptırmıştım bu sefer parlak tercih ettim |
|
Ppf konusunda kesinlikle siyah renk ise komple kaplama yapılmalı diye düşünüyorum. Bakması çok zor. Buna Midnight Cherry'de dahil. Ben yaptırdım. Çok memnunum. Diğer renkler için bence sadace ön tampon çamurluk farlar ve kaput yeterli. Çünkü bu araç uzun yolda taşları çekiyor. Geçen arkadaşımın aracı mahvoldu. Boya o kadar ince ki taş geldiği an boyayı alıp götürüyor. Ön bölüm için kesinlikle yapılmalı. Kalan yerlerede seramik yaptırın geçin derim. Yazık çocuk çok üzüldü. Bütün ön tampon taş izi içinde. PPf de yine belki çok korumazdı ancak yinede bir etkisi olurdu. Ben kaplattığımdan beri bir kere bile dönüp bakmadım. |
|
|
SİM kart konusunda ki açıklama adam iyi yorumlamış Son dönemin en çok konuşulan konularından biri olan Tesla Bağlantı Problemi, pek çok kullanıcıyı mağdur etti. Fakat bu sorun nasıl çözüldü? Şimdi, bu soruna dair iki olası çözüm senaryosu üzerinden gideceğim ve sizlere bu problemi nasıl aştığımıza dair fikirler sunacağım.
1. Araçlara Bağlı İnternet Faturasının Ödenmemesi:
Belki de en ilginç sebeplerden biri olarak, Tesla'nın araçlara bağlı internet faturasının ödenmemiş olabileceği iddiası ortaya atıldı. Bu, özellikle bir şirketin operasyonel bir hata nedeniyle bu tür bir durumla karşılaşabileceği bir senaryo. Eğer bu gerçekten doğruysa, Tesla'nın bu tür ödemeleri otomatikleştirmesi ve ödeme süreçlerini gözden geçirmesi gerekiyor. Birçok kullanıcının bu problemle karşılaşması, bu iddianın ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor.
2. Sunucu Tabanlı Bir Aksaklık:
Bir diğer olası senaryo ise Tesla'nın merkezi sunucularında yaşanan bir aksaklık olabilir. Bu tür bir aksaklık, araçlarla sunucu arasındaki bağlantının kesilmesine yol açarak, benzer bir problemi tetikleyebilir. Eğer bu senaryo doğruysa, Tesla sunucularındaki problemi tespit edip, gerekli düzeltmeleri yaparak sorunu çözmüş olmalı.
Sonuç olarak, hangi senaryonun gerçek olduğunu tam olarak bilemiyoruz. Ancak Tesla'nın, bu tür aksaklıklara hızla müdahale ederek kullanıcı deneyimini olabildiğince sorunsuz hale getirmeye çalıştığını görmek, markaya olan güveni artırıyor. https://www.youtube.com/watch?si=SkIgJ0qGahw5RdEw&v=vxgPZsTrnE8&feature=youtu.be |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 5 Eylül 2023; 11:31:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Güzel paylaşım olmuş, bu konulara dikkat edilmeli. %5 kalana kadar gazlarım 300km yaparım diyenlere duyurulur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kasko'yu Allianz harici yaptıran oldu mu aramızda? Anadolu Sigorta çok iyi teklif veriyor ancak sigortam.net danışmanı Allianz yaptırıyoruz tüm Tesla alanlara diyor. Arada 3 kat fiyat farkı var tekliflerde. Anadolu : ₺12k , Allianz : ₺36k Trafik Sig. da bugün kestirdim. ₺6800 tuttu o da. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Otomol ile anlaşması olması yeterli benim için de. Zaten başka servis şu anda yok. Anadolu Sig. batarya kapsamıyor diyorlar fakat kaza halinde kapsıyor görünüyor. Elektrik kaynaklı olası sorunlarda da aracın garantisine girmesi gerekmez mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kaskoya 50binler falan deniyordu. benim bu sene kademe 2 olmuştu. tesla için anadolu yaklaşık ne verir? |
|