Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (669. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: balesanist , akinkeskin55 , tayfundursun
3 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (4 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
49.665
Cevap
1.322
Favori
3.279.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önsipariş 10.000 tl yi öderken kimin adı yazıyorsa aracı ondan başkası alamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doların düşüşü anlık birşeydi nitekim bgn yükselişe geçti tekrardan . bence ne kadar beklenirse o kadar zarar . eğerki tlniz sağlamda ise sıranız geldiğinde almanız her zaman daha iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dün bir soru sormuştum ama cvp alamadım . aktif arabayı kullanan arkadaşlar cvp verirse sevinirim . atacı ilk açtığımda önden ses yapıyor bataryadan ugultulu bu normal mi. benim kullandıgım diğer elektrikli araç hiç ses yapmıyor aracı açtığımda . batarya da problem olabilir mi

• tunatek kullanıcısına yanıt
    Bana ısı pompası sesi gibi geldi, klimayı kapatıp denemek lazım. Eğer o değilse pil ısıtma sesi olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uvural kullanıcısına yanıt
    pimpirik olduk iyice forumda sürekli arızalardan bahsedilince :))

Tiz bir ses mi? Arabayı çalıştırıp yola çıktığımda tiz bir ses geliyor ama rahatsızlık verici düzeyde değil.
    Tesla'nın web sitesinde seslere ilişkin kısma baktınız mı? Normal sesleri orada yazmışlar. Linki aşağıya bırakıyorum.
    https://service.tesla.com/docs/Public/diy/modely/tr_tr/GUID-AA58ED67-9C93-4EE6-8B19-9FDABE018787.html

• munadi M kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler

• munadi M kullanıcısına yanıt
    şu an bildiğim kadarı ile turkcell sim var araçlar da . yazılım güncellemelerini wifi bağlamadan direk üzerindeki sim kart ile yapılabiliyormu şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: tunatek

şu an bildiğim kadarı ile turkcell sim var araçlar da . yazılım güncellemelerini wifi bağlamadan direk üzerindeki sim kart ile yapılabiliyormu şu an
    Önemli güncellemeleri Tesla gönderebilir mobilden diyor kitapçıkta.

Onun dışında Wi-Fi.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Ancak bir kaç işlem saati gitti. Bu şartlarda aracım gelse beklemezdim. Reel faiz enflasyonu yakalamadıkça, mevduat faizi de baskılanmaktan vazgeçilmedikçe kalıcı bir düşüş olmayacak gibi. Düşüş istendiğini de zannetmiyorum zaten ihracatçıların lehine olmayacağı için. Alınmış alınmıştır gerçeği ülkemizin gerçeği olmaya devam eder.

• jay jay justified kullanıcısına yanıt

Bu ülkede hala tl hesap yapıyorsanız finansal okuryazarlık yok demektir. Ben tesla mylr 19 u 1974k ya aldım ve 1634k iken almadığıma çok sevindim. Çünkü 1634k tl iken 84k usd yapıyordu. Bana teklif geldiğinde haziran ppksı vardı ve dolar 25,80 e fırladı bu sayede tesla için ayırdığım 84k usd nin sadece 77,5k usdsini bozarak 1974k tlyi ödedim 6500 usd (165k tl) cebimde kaldı. Size göre ben teslayı ben 340bin tl zararla aldım ama bana göre(gerçeği) 165bin tl karla aldım. Şu an benim aracım dolar bazlı hala aynı fiyatta fakat üst paketler %60 ötvye girdiği için dolar bazında da bir miktar yükselişi oldu.

Başka araçlarla kıyaslamaya gelirsek, bu aracın emsali piyasada yok gerçi ama sınıf, konfor ve performans hissiyatına göre kıyaslama yaparsak (clionun bile %80 ötvli alınabildiği ortamda) kesinlikle hala gayet uygun ve avantajlı durumda olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Resmen sınıf atlatan ve teknolojisiyle bağımlılık yaratan bir cihaz, uzun yolda yaptım her işimi görüyor daha da fosile dönüp bakmam artık, dizel qashqai hala duruyor, yüzüne dahi bakmak istemiyorum artık satılsın tosbağa da kurtulayım iyice yük oldu

Hayır. Wifi şart diye biliyorum. Bir güncelleme yaptım. O da wifi ile. Güncellemeyi iyi programlamak gerekiyor. Çünkü o esnada aracı kullanmak ya da güncellemeyi iptal etmek mümkün olmuyor.

• Mrb! Nbr? M kullanıcısına yanıt
    6 Nis MYP 21Nis Araç tahsis edildi bilginize

• Arabayı Tesla şarja takıyorum 10 kW ile başlıyor

sonra 6’ya düşüyor

arabada uyarı veriyor neden olabilir ?

çözümü nedir ?

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Ne gibi bir uyarı

• %80'den sonra şarj hızının düşmesi normal.

• cihanair kullanıcısına yanıt

3 Fazdan birinde sıkıntı olabilir.

Tesisatdaki fazlardan biri arızaya geçiyor olabilir.

En bast kontrol şekli.

Saatten.

3 fazında giriş ve çıkışına baktırmak olacaktır.

Ben de ilk taktırdığımda 6kw alabiliyordum.Elektrikçi kontrol ettiğnde süzme saatte sıkıntı varmış.1 faz çalışmıyormuş.

Düzeltince 10kw alabildim.

• Merhaba arababının arkasında ufak bir sürtme var.

Rotuş için otomol Tesla ham beyaz boya kullanarak rötuş yapmış.

Tesla'nın beyazı sedefli olduğu için çirkin duruyor.

Çözüm önerisi olan var mıdır.

Sedefli boya için rötuş?

• YET99 kullanıcısına yanıt

Atarım birazdan hocam

güç azaldı gibi birşey yazıyor

• oaston kullanıcısına yanıt
    Neyi nereye ayırıyorsunuz hocam? Ben aktif otomobil kullanan biriyim ve aracımı satıp parayı kenarda tutma şansım yok. 4 nisan akşamı verdiğim siparişte teslimatın ne zaman yapılacağı bile belli değilken "x ayırdım, y tuttum, ppk, faiz" gibi şeylerle finansal okuryazarlık dersi mi veriyorsunuz? Kenarda bekleyen doları olmayan ne yapıyor? Var mı bir finansal mucizeniz? Benim aracım içten yanmalı olduğu için aynı zaman zarfında aynı oranda zam yemedi, nasıl kompanse ediyoruz aradaki farkı? Yastığınızın altındaki dolarlardan biraz bize de verseydiniz işimiz görülürdü belki.

Clio dediğiniz araç içten yanmalı ve başka bir ÖTV düzenlemesine tabi. %10 dilimle pazara girmiş araçla Clio kıyaslamak da başak bir okuryazarlık mucizesi herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 667668669670671
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.