Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (558. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
17 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
48.462
Cevap
1.295
Favori
3.200.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞeyhmusYalçın FMTFV Ş kullanıcısına yanıt

Müşteri temsilcisi ile görüşüp net bir cevap alın, iyi şanslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    Cam suyu püskürtme farkı seferlere denememe rağmen çalışmıyor. Su atılmış gibi bir kaç kez silecek çalışıyor ama su olmadan. Silecek suyu dolu onu da kontrol ediyorum. Püskürtme ağızları temiz su çıkışına engel bir durum gözükmüyor. Yaz günü pek dert değilde son baharda çözemezsem başıma bela olur. Denemem gereken farklı bir şey var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yasyol Y kullanıcısına yanıt

Selamlar,

İsterseniz hemen bir servisten randevu alip sorun bu durumu. Cunku onemli bir sey. Belki tahliye kanalina gelirken bir yerde tikanma olmus olabilir. Uzun sure basili tutunca hic mi atmiyor? Gecmis olsun. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

• Malesef basılı tutunca da su gelmiyor. Sağolun pazartesi randevu oluşturacağım

Sanirim buldum. Kapagi acip baglanti yerlerini kontrol etmek gerekiyor. Youtube aramaya ‘tesla windshield wiper fluid not working’’ yazip arayin. Cikan videolarda anlatiyorlar. Belki bu sekilde cozulur. TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

Frunk’ı açıp resimdeki hortumu kontrol edin çıkmışşa yerine takın

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

• Merhaba herkese. Bende araniza yeni katildim. Araci henuz teslim almadim. 9 nisan sabah siparis vermistim hala ses yok. Siyah ici beyaz 19 lr siparisim. Goruyorum ki beyaz ici siyah 19 geliyor hep. Teslimat tarihi olarak ekim-aralik diyordu. Sonradan tahmini teslim tarihi gostermedi. Beklemeye devam ediyorum. En son 7-8 nisan gibi tarihlerde siparis verenlerin araclarini teslim aldiklarini yada vin atandigini gordum. Beyaz lr e cevirsem mi diye dusunuyorum.

Sonradan 20 inch induction alinabiliyor mu tesladan ? Suanda jant eklersem siyah ici beyaz configde vergide ust dilime cikiyor.

Silecek butonunu nasılı tutup aracın altını kontrol edin ıslaklık varsa sistem dışarı su veriyordur ancak kılima suyu ile karıştırmayın

• cevap için sağolun bu benim de aklıma gelmişti araç altında herhangi bir ıslaklık oluşmadı ama yine de kablo çıkmış olabilir en olası senaryo bu, birazdan kontrol edeceğim.

• tunatek kullanıcısına yanıt

Trafik sigortasını yaptırman lazım. Aynı durumu bende yaşadım, önce müşteri temsilcime mail attım cevap alamayınca tesla yetkilisini aradım. Aramadan sonra hemen mail ile gerekli bilgileri gönderdiler.....

• MEHMETRABAH M kullanıcısına yanıt

Sigorta yaptırmadım ama yaptıracağım şirket üzerine olacağından en ucuz 7,000 TL çıktı.

Teslimat tahmini gelen mailde yazıyordu. Aşağıya ekliyorum.

TESLİMAT TARİHLERİ

Şu anlık teslimat tarihlerimiz araçlar ülkeye giriş yapmadığı için belli değil. Kesin teslimat aralıkları belli olduğu takdirde sizinle Tesla uygulamanız üzerinden iletişime geçip sizden bir teslimat tarihi seçmenizi ve teslimat randevunuzu oluşturmanızı isteyeceğiz.

ARACINIZ İÇİN PLANLANAN TESLİMAT: Ağustos ayı içerisindedir.

• mertshop kullanıcısına yanıt
    ben de şirket ğzerine aldım euroko sigorta %40 hasarsızlıkla trafik 3730 ödedim . trafik yaptırıcaksanız ağustosa sarkıtmayın her ay yukseliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Erdogany90 E kullanıcısına yanıt

Öncelikle tarih sırası ile VIN atanıyor gibi gözüksede eldeki araçlara göre VIN veriliyor benim ilk siparişim 6 Nisan MYP ancak hala VIN gönderilmedi

• Benim başvurum 9 nisan LR beyaz içi beyaz 27 temmuzda bana fiyat teklifi geldi.

• Erdogany90 E kullanıcısına yanıt

Bana kalsa değiştirmem siyahın bakımı zor ama çok şık duruyor

• Silecek suyu hortumları dan çıkık yok olması gerektiği gibi. Eğer ses çıkarıyorsa bir motor sesi de duyamıyorum. Alta akıntı yok. Servis kaydı açacağım

• babat34 B kullanıcısına yanıt

Doğrudur LR araçlar geçen parti çok geldi ancak benimki Quick Silver Performans, sağlıkla huzurla mutlulukla kullanın

Silecek motor sesi gelmiyorsa motor çalışmıyor demektir ancak beklerseniz araştırıp size yazayım

• 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.