Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Teknolojist_44 , pharheke
2 Kayıtlı Üye ve 26 Misafir (10 Mobil) - 18 Masaüstü10 Mobil
5 sn
44.089
Cevap
1.151
Favori
2.879.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradaki fiyat farkı 100 bin olduğu için çok rahat Performance modeli tercih edilebilir. Sadece Jant Lastik farkı bir bile 100 bin eder. Bunun dışında motorlar P modelinde daha verimli. Süspansiyonlar ve frenler daha üstün.

• sleepingawake kullanıcısına yanıt
    O daha çok vergi alsınlar diyen andavallar hiçbir şey sahibi olamamış insanlardır.Bir arabaları olsa idi bu kadar vergi mi olur diye emin ol bizden daha fazla söverlerdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Dur şimdi kanıma girme :) Teknik dökümanlarda İki aracın pil kapasiteleri aynı görünüyor.Bu da performans modelinde tüm gücü kullanan farklı bir yazılım olduğunu gösteriyor.Ayrıca LR’e de ara bir yazılım yapmışlar (boost paket) onu da ilave satıyorlar ama performans modelinin satışları etkilenmesin diye de ara bir hız olarak 4.4 saniyeye ayarlamış uyanıklar.İkisi arasındaki fiyat farkı 160 bin TL. Ne alıyorsun bu farka :
    1. 21 inch Jant
    2. Alçaltılmış süspansiyon sistemi
    3.Daha büyük fren diskleri
    4.Spoiler
    5.Torku daha yüksek güçlü bir motor

Zaten bu fiyat farkı ancak yukarıdaki donanımları kapsar.Adamlar performans pakete ilave para bile almıyorlar desem yeridir.Ama sürüşü görece olarak LR ye göre sert olduğundan benim tercihim olmaz.Çoluk çocuk var uzun yola çıktıgımızda bir parça konfor olsun istiyorum.

• emrdmr1 kullanıcısına yanıt
    Konfor diye takılanlar 1 tane kışlık jant lastik alıp performance almalarını öneriyorum.

• yunsu Y kullanıcısına yanıt

Tork nedense performansta çok yüksek 639 tork var, long range 493'te bırakmışlar. Hatta amerika'da üretilenlerde performans paketin torku daha da düşükmüş ondan eleştiri konusu yapılmış neden berlinde üretilenlerin torku bu kadar yüksekken bizim performans düşük diye. Parası olup da ikisi arasında tercih yapmak çok zor. MTV de ikisinde aynı. üstün araç alıp aynı vergiyi ödüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attorney58 -- 14 Nisan 2023; 9:48:2 >
  • blasko77 kullanıcısına yanıt

4 jant ve 4 lastik alsan 255 45 19 jant mesela, nerden baksan 40 bin lastikler 40bin de jantlar tutsa 80-90 bin ilave ödeme olacak. 19 janta o fren diskleri sığar mı nasıl durur o da muamma

ticaret işte sanki benzinli araçlarda atıyorum 6 litre tüketiyor diye pazarlanıyor ama gerçekte 8-9 tüketir. Onun gibi düşün

Şehiriçi kullanımda 600 km menzilin üstüne çıkan videolar var. Üreticinin verisi bir ortalama, aynı içten yanmalı motorlu araç üreticilerinin verileri gibi…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar teslaya bir türlü ulaşamıyorum. Aşağıdaki numaradan başka numarası var mı ?

0 (212) 319 38 44

Acc boost yaklaşık 50 hp ve 60 nm tork kazandırıyor araca, ara hizlanmalarda iyilesiyor haliyle. Performance almanin asil amaci 0-100 degil 21” jantlar ile artan direksiyon keskinligi alcaltilmis suspansiyon ve guclu frenler olmali. 6-7 sn lik araclar bile dubaide yasamiyorsan diger araclara gore fazlasiyla hizli zaten

Yapılan testler sizin söylediklerinizin tam tersini söylüyor, en ciddi sayılabilecek fark 0-100 hızlanmada esas ara hızlanmalarda fark kalmıyor acceleration boost ile.

80-120 hızlanmada 0,12 saniye , 100-200 hızlanmada 0,83 saniye aradaki manyak tork farkı.

Herkes kendi zevki, kullanım amacı, kullanacağı şehirdeki yolların durumuna göre tercih yapacaktır. 3 çocuklu aile babası ile 25 yaşında bekar birinin bakacağı kriterler aynı olmayacaktır.

Burada yorum yaparken verilere dayalı bilgiler paylaşmak tercih yapacak veya değiştirmeyi düşünen arkadaşlar için daha doğru yönlendirici olacaktır.

Sadece jant, frenler, daha yüksek son hız ve alçak süspansiyon için bile olsa aradaki farka değer diyenlere saygı duyarım, Dual Motor yazısının altındaki kırmızı çizgi için bile tercih eden olabilir.TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Ben hep bu numaradan ulaştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans modelinde 21 ve 19 luk jantlarla yapılan bir karşılaştırma videosu.

It's Only Electricyoutube
    Tesla Model Y - 19" vs 21" wheels: The moment of truth!
    https://www.youtube.com/watch?v=FURPLcSCQ5U&feature=youtu.be

• TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025
    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025www.hurriyet.com.tr
    Tesla fiyat indirmeye devam ediyor
    https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/tesla-fiyat-indirmeye-devam-ediyor-42251182
  • ALOK A kullanıcısına yanıt

Acaba Türkiye fiyatları da bu indirimli seviyelerden mi hesaplandı açıklanırken?

Öyle değilse oluşacak kur farklarını böyle bir indirimle dengeleyebilirler tadından yenmez olur.

• murattiss M kullanıcısına yanıt
    Açıkçası benimde ümidim bu yönde.Yeni bir pazarda Tesla fiyat arttırmamak için elinden geleni yapacaktır. Sanki %10 a kadar kur şokunu absorbe edebilirler gibi. Bu da euroda 23 TL demek. Umarım öyle olur.

inceleme yapan adam

@ItsOnlyElectric

46 dakika önce

I don't feel a big difference in comfort between the 19" and 21". Noise is a bigger issue yazmış.

Yani diyor ki 19 veya 21 jant arasında konfor açısından fazla fark göremedim. Sadece 21 jantlı olanın içeriye aldığı gürültü daha fazlaydı. Yani çocuklu aileyim ben konforsuz giderim aman diye düşünmesin kimse. İç ortam sesi daha fazlaymış 21 jantın

O soruyu ben sordum da 😀

• Almanya Model Y Performance 66.000 eurodan 60.990 euro ya düşmüş. Efsane indirim.

Almanya BMW 5 serrisi fiyatı 54.600 Euro. Buna rağmen Model Y Almanya'da daha çok satıyor .

Tr Model Y Performance 1.795.000

Tr BMW 5 3,250.000 ( Bulursan )

Ya Tesla Bedava ya BMW bizi ciddi kazıklıyor .

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025
  • emrdmr1 kullanıcısına yanıt
    İkincisi !

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.