< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (355. sayfa)

-
-
Ben burada fikirlerimi ve tecrübelerini paylaşmaya devam edeceğim.
Afganistan'daki gibi kendiniz ile aynı fikirlere uymadığı için linç etmek isteyebilirsiniz.
Ben ortadogu kültürünü sevmem.
Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır.
4-5 aya kalmadan benzer yorumlar artacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer gerçek kullanıcıysan bu sorulara hemen cevap yazarsın. Sorularım şunlar:
1- Tesla Y'n varsa şu ana kadar hiç yolda kaldın mı?
2- Hiç servise gitmen gerekti mi?
3- Aldığından bu yana kaç defa güncelleme aldın ve bunlara ne kadar para verdin?
4- Yaşadığın memlekette Tesla'dan memnun olanlar ne kadar?
5- Yaşadığın ülkede Tesla son bir yılda satışlarda kaçıncı sırada?
6- Karda kışta Tesla tecrüben nasıldı?
7- Kış lastiği olmadan 4×4 yeterli olur mu?
8- Perde olmadan yazın 4-5 saat araba sürersek yanarmıyız?
Cevaplarda da cevvaliyetini görelim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
arac 4 nisanda olusturdugum paketlerle o tarihteki kura göre 105 bin usd idi , şimdi güncel kurla 116000 usd . Ne ayaksın sen tesla ?
sıcak memleketlerde mersin adana antalya urfa tarzı aşırın sıcaklarda tavan ciddi anlamda kafayı özellikle kel ise kafalar ciddi yakacak :) ben kel değilim ama saçlarım sıcacıktı ben tavan perdesi aldım inşallah işe yarar.
-
2020 de 1 yıl kullandığım model 3 SR+ deneyiminden yola çıkarak:
1- Tesla Y'n varsa şu ana kadar hiç yolda kaldın mı?
ilk aracı istanbul dan alıp mersin e döneceğim zaman menzil 285 leri gösteriyordu ve ben bu menzille bolu ya rahat giderim diyordum ancak enerji uygulamasını açıp şarjın nereye kadar gideceğini kontrol etmem gerektiğini bilmediğimden, bu problemi yaşadım aksi halde Gebze tarafı 180-200 lerde seyretmezdim. bolu tüneline girmeden şarj 0 dedi ve 20 ile tünele zor girip highway ulaştım ki bildiğim duları oymuştum yetişmek için :) bu durumda kesinlikle hız kontrolünü iyi ayarlamalı ve enerji uygulamasını uzun yoldu muhakkak takip etmek lazım
2- Hiç servise gitmen gerekti mi?
servislik işi olmadı ama olmaz anlamına gelmez denizli ye giden arkadaşın başına geleni izleyince bende korkmadım değil.
3- Aldığından bu yana kaç defa güncelleme aldın ve bunlara ne kadar para verdin?
en güzel yanı zaten bu. hep güncel araba
4- Yaşadığın memlekette Tesla'dan memnun olanlar ne kadar?
gören hayran ama premium segment e binen arkadaşlarım (Audi, Mercedes, Range Volvo S90) kalite ve konforunu hiç beğenmemişti ama teknoloji ve serilik ayrı.
5- Yaşadığın ülkede Tesla son bir yılda satışlarda kaçıncı sırada?
iyi iş çıkaracak ancak Volvo nun yeni çıkacak olan EX30 aracını merakla bekliyorum. ciddi hız ve konfor ile geliyor ayrıca tasarım ve teknoloji keza üstlerde olacak. tek sıkıntısı küçük
olması.
6- Karda kışta Tesla tecrüben nasıldı?
model 3 SR+ daha doğrusu 2 çekerler çok kayar 4 çekeri henüz test etmedim ama Sinan Koç un testinde virajda kayma yapıyordu ki 21 inç jant ile. benim 19 jant daha da kayar ona göre kullanağım artık.
7- Kış lastiği olmadan 4×4 yeterli olur mu?
karda yetersiz olur ama ıslak zeminde hankook iON serisini öneririm.
8- Perde olmadan yazın 4-5 saat araba sürersek yanarmıyız?
hemde nasıl. adana Antalya urfa tarzı yerde aman derim :)
-
Hocam ayak Türkiye Cumhuriyeti nde yaşadığınız ayak. Kur farkından kaynaklı Vergi diliminiz %50 iken artık %60 lık dilime girmişsiniz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahsher -- 17 Haziran 2023; 22:36:33 >
Kellik değil de siyah iç döşeme alındı ise biraz daha fazla yaşatabilir.
Bende beyaz iç döşeme var. Siyaha karşı daha çabuk soğuyor gibi geliyor. Ya da bindigim siyah dosemeli arabada klimasinda birsey vardı.
Umarım seneye gelecek olan yeni serilerde sunroof özelliği eklenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 17 Haziran 2023; 22:47:54 >
İnsanların psikolojisi iyice bozulmuş bilgi paylaşımı amacıyla kurulmuş bir forumda insanlar kendisiyle aynı fikirde olmayanlara hakaret küfür yağdırıyor forum maçlara bağırıp küfür etmek kavga çıkarmak için giden insanlarla dolmuş. Yabancı forumları da takip ediyorum en ufak kırıcı bir üsluba rastlamadım şimdiye kadar herkes bilginin peşinde amacı bilgiye ulaşmak. Gerçekten üzüldüm bu tarz mesajları gördüğüm için değer mi birbirimizi kırmaya şu fani dünyada…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kullandığım araç dış kırmızı iç beyaz versiyondu özellikle iç beyaz aldım sıcak havalarda işe yarar diye buna rağmen üst cam sıcağı maalesef sağlam geçiriyor bu vesile ile klima daha yoğun çalışmak zorunda kalıyor ki keza üst de kafada sıcaklık hissediliyor. ancak bu iç anadolu marmara ve kuzey de böyle olmayabilir. güney bölgelerde çok net hissedilecek.
-
mercedes ile kıyaslanınca fark var. mercedes olarak c ve e kullandım çok rahat u dönüşleri alırdım ancak tesla ve Volvo daha geniş aldığından ileri geri yapmak zorunda kaldım yine de çok problem değil dönüş çapı.
-
heyecan verici hızla geliştiriyorlar
https://www.independent.co.uk/tech/electric-car-battery-life-record-b2345504.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X