< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Etli yanak lastik var ayrıca havalandırma menfezi standart ve juniperda plastik üstüne kumaş kaplıyken legacy de ise direk ahşap kullanılmış yani o ahşabın ses yapmaması için kumaş kaplanması lazım. Alcantara kumaş düşünüyorum açıkçası < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 16 Eylül 2026; 18:56:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam P ile LR Dual arasındaki 15-20 beygirin lafı mı olur Allah aşkına! 😄 Kırmızı kaliper ve 21" jant takıntınız yoksa LR Dual günlük hayatta hem konfor, hem menzil, hem de lastik masrafı açısından daha iyi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 16 Eylül 2026; 19:37:57 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Fırtınalı bir piyasa bekliyor umarım o zamana kadar alırsın. 5 gün önce pazar günü piazza avmdeydim aracın sileceğinde bir not gördüm önce çok korktum arabaya vurup not mu bırakmışlar diye ama İbrahim adında biri gsm numarasını bırakmış altına satmayı düşünürseniz görüşelim ciddi alıcıyım diye eklemiş. Oturup kameraları izledim zaten kayıt almış, 3 kişilik bir aile ,eşi olduğunu düşündüğüm kişi çantasından kağıt kalem çıkartıp veriyor sonra bir kaç sıra arkadaki corolla olduğunu düşündüğüm bir araca binip gidiyorlar Yani talep yükseliyor diye yorumluyorum ama şaşırdım ilk defa böyle bir şey görünce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Talepin yüksek olması normal. Bugün işe gelirken gördüm mazot istanbul anadolu yakasında 99,98 TL olmuş. Bizim işyerinde biri var 1000 km menzil olmadan elektrikli alınmazcılardan. Dün bana 2. el tesla alırken nelere dikkati edeyim diye soruyordu. |
|
Yakıt 100 tl oldu içten yanmalı alınmaz demiyor ama kimse sessizce geçişi yapıyorlar gerçekler derinde gelir kimsenin bağırmasına gerek kalmadan... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis26 -- 17 Eylül 2026; 9:47:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben bu lastik mevzusunu tam çözemedim. İçinde sünger var diyorlar hangi lastiklerde mevcut nasıl öğrenebiliriz? Önceki aracımda çok memnun kaldığım için Blizzak alma niyetim var. Misal linkteki uygun mudur yada nasıl anlayacağız hangi lastiği alacağımızı? |
|
Tesla şu an ne kadar Standart yığsaydı hepsini satmıştı. Doğru zamanda doğru adette araç getirmiyorlar. Tesla Standart satamıyor değil getirmiyor ki satsın Bu güvenlik ve teknoloji her vatandaşımızın hakkı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 17 Eylül 2026; 11:30:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
benim korkum , elektriklideki bu büyük avantajı uzun sürdürmezler. Memlekette hiçbir zaman vatandaş adına avantajlı bir olay uzun sürmüyor. Şarj fiyatları artabilir ya da ötv artışı ile aracı ilk alırken tahsil ederler bu farkı |
|
|
|
Ev araç demek çok daha az parça ihtiyacı ve petrol talebi düşüsü demek. Vergi en baştan beri avantajdı bu yeni farkettikleri bir şey değil. Buyursunlar cari açık orada Ötv kaybı bir şekilde yerine gelir çünkü TL ama cari açık senin basamadığın bir para. Bir de şu var elektrik evin çatısında bile üretilebilir bir enerji eskiden bir dizel motor farkına servet veriliyordu bundan çok daha azına elektrik üretilebiliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis26 -- 17 Eylül 2026; 13:1:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|