Merhaba , Bende sipraiş vereli 1 ay oluyor yaklaşık. İnternet sitesinde hesabıma girince , gösterge panelinde bazen sipariş verdiğim arabayı görüebiliyorum.Ama çoğu zaman görünmüyor. Şu anda elimde aracı sipariş ettiğime dair hiç bir veri/ kayıt yok :) |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (293. sayfa)

-
-
geçen cuma VIN atananlar ve hafta sonu fiyatı kabul edenler için son ödeme günü cuma öğlen. eğer VIN. atanıp size müşteri temsilcisi atanmadı ise sıkıntı vardır. sakın beklemeyin. sistemden süreci ilerletin. müşteri temsilcisi aramaz ! sadece mail atar! sakın aranmayı beklemeyin!
-
%60’lık dilime girmemesi için gereken fedakarlığı yaparlar mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 milyona eqe’ler var sahibindende takip ediyorum fiyatları artmıyor, pazarlık payı da vardır. Biraz daha tesla fiyatları artar yüzde 60 ötv dilimine girerse o araçlar da değerlendirilebilir.
Tesla yanında normal ev prizi için kablo veriyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Veriyor
-
Zaten o olacak... p'ler %60 girerse pek bir cazibesi kalmayacak yinede EQEde heatpump standart değil bildiğim kadarı ile ve arkadan itiş. Tesla sipariş iptalinin artığını görürse mutlak bir ayar çeker avrupada da teknik resesyon gerçekleşti. Show must go on tesla açısından.
-
Bu kadar hızlı reaksiyon alabilirler mi acaba? Oturduk şaşkınlıkla ( aslında beklendiği haliyle ) kuru izliyoruz. Bir de KKM kamburu var, ona son verirlerse seyreyle cümbüşü.
Ben de almaktan vazgeçtiğim aracı arkadaşıma bedelsiz olarak verdim. Sizin gibiler olduğunu bilsem 5 tane sipariş verip diğer arkadaşlara da bedelsiz verirdim...
-
Aynen katılıyorum. Tesla direkt satış yapıyor. Bir cok farklı ülkede bir cok regulasyonlar var rekabet için gereken.
P ile LR arasında pek fark yok gibi bir motorun rotoru bakır diğerinde alüminyum. Uretici açısından bunun gibi minör farklar.
Yani maliyet açısından Tesla'da fark yok gibi.
Arada araci firma da yok bütün kozlar Tesla'nin elinde.
Performans olmaz LR olur LR olmaz RWD olur acrupada ne üretiyorlar onu gönderir hatta yeterince stok fazlası varsa sangay üretimini bile aktarabilir.
Matrah artisi olmaz ise bir zaman sonra reaksiyon gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 6 Haziran 2023; 17:27:39 >
Devalüasyon hızlanıyor, QuickSilver renkle ÖTV artışına sadece 250 bin lira kalıyor. Bir ayda dolar %25 artar diye düşünüyorum.
Ben satmak için almadım ki , satmak için alanlarada karşı değilim, sadece Tesla nın mantıksız bir yatırım olduğu düşüncesine katılmadığımı sebepleri ile yazdım,istersen 50 tane al dağıt bana ne.
Şuan burada da gördüğümüz gibi araba işinden çok ciddi ekmek yiyen bir kitle var. Bayi şuan gel 150 masaya koy dese umrunda olmaz alır. Çünkü 300 daha koyup satıyor. Onun için Mercedesin veya diğer bayilerin genel olarak şuanda biz çok umrunda değiliz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu nasıl bir forumdur böyle ya. Tesla kullanıcıları yada kullanıcı olacaklar için yararlı bilgiler paylaşımı yerine, sürekli aynı kişiler tarafından aynı şeylerin tekrarını içeren bir paylaşımlar yumağı olmuş artık. Aynı şeyler tekrar edildiğinde sonuç ne oluyor ki? Sıkılmıyor musunuz aynı şeyleri tekrar etmekten?
Rakip firma misyoneri onlar.
Ben geçen ay Tesla çalışanına "Aracı almaktan vazgeçersem başkasına devredebilir miyim hakkımı" diye sorduğumda, sadece başvuru yapan kişinin adına işlem yapılır, devir yok demişti. değişmiş mi? nasıl devrettiniz?
-
bana dün mail atan temsilciye bugün mail attım ararmısınız beni diye
Hemen aradı
Yaklaşık 10 dakika konuştuk. cuma öğlene kadar parayı istiyor sonrası ise gemiye bağlı dedi. bayramdan önce vereceğini söyledi. heyecanla bekliyorum
-
Bence alırlar şimdi bile buraya kaç kişi almaktan vaz geçersem kaporamı iade alabilir miyim diye yazdı ki aşağı yukarı 20bin sipariş veren kişinin bu forum % kaçına hitap eder? muhtemelen epey bir sipariş iptali maili alıyorlardır diye düşünüyorum. Tesla gördüğüm kadarı ile çok iyi damara göre şerbet veren bir firma onlar için yıl sonu satış rakamları ve karlılığın devamı hissedarları açışından en önemli husus ki Elon bu şirket ile aynı zamanda spacex, bore company, roboticks gibi firmalarıda fonluyor. Ondan dır ki show must go on... Dolar olmadık yere gider bence yinede Tesla kendini toyota corolla ile tiguan arasında bir yerde tutmaya devam eder diye düşünüyorum. Dünyada bir çok ülkede millet tesla model y ve 3 fiyatlarını corolla ile kıyaslıyor gördüğüm kadarı ile.
-
bu kablo kaç kw bilginiz varmı
-
En fazla 7.2 idi sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X