Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (29. sayfa)

4 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
51.704
Cevap
1.374
Favori
3.436.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Parça parça yazdıklarımı admin arkadaş ilk sayfaya toplarsa tekrar tekrar aynı sorular gelmemiş olur

• sleepingawake kullanıcısına yanıt

Arkadaşım uyanamadın galiba ya da okuduğunu anlamadın.

Benim oy verdiğim parti bu parti değil, siyasi ve dünya görüşüm de hiç uyuşmuyor. Ama eleştirdiğim gibi takdir de ederim. Mesela TOGG almasam da desteklediğim bir oluşum.

Ben muhalif derken 2 kiş forumda hep olumsuz yazılar yazmıştı, araba için ama şöyle böyle demişlerdi, diğerleri de burası alanların konusu demişti ona istinaden bazılarına hak verip bazı yazdıklarına yok artık desem de yazsın herkes görüşünü diye yazdım.

Sorularınıza gelirsek, ben mtv 1.3 altı içten yanmalı ile eşit olacak sanıyordum.

2. sorunun cevabı özel mesaj atacağım.

Yani şu açıklamayı yapmak bile zul benim için ama ayrışarak muhalefet yapmak hoş bir şey değil. Her şeyin fanatizmi kötüdür. Cevap hakkı doğdu yazdım, siyaseti buraya sokmayalım. Araba ile ilgili sorunuz olursa cevaplarım. kalın sağlıcakla.

• BhuRkY B kullanıcısına yanıt

Koltuk, ayna ve direksiyon araca binen kişinin telefonundan alınan profile göre otomatik ayarlanıyormuş. 2 telefon sahibi aynı anda binerse seçmek lazım demişti görevli.

Soğuk yerlerde olanlar için aracı önceden ısıtmak da güzel bir şey. Camdan Buz kazımak tarih oldu.

• Benim gerçekçi beklentim bu araçlarda ötv’nin artması mtv’nin düşmesi yönünde çünkü:

Elektrikli araçlar doğası gereği genelde daha yüksek güçte motorlarla geliyorlar, şu anki mtv tablosunda çoğu araç doğrudan en üst kademeye çıkıyor, çok anlamlı değil.

Ötv konusunda da, elektrikli araçlar bu oranlarla satılmaya başlayınca benzinlilerden epey pay alacaklardır. Bu durum vergi kaybına neden oldukça elektriklilerin de ötv’lerinin artmasını beklerim.

Kamu maliyesi açısından bakınca aracın elektrikli mi benzinli mi olmasından çok, toplam gelir havuzuna etkileri önemli.

Mtv konusunda da, azalmasa bile şöyle düşünüyorum, bu araç 150.000 tl daha pahalı satılsa benim için haala uygun fiyatlı olurdu bu değerlerle. 6 yıllık mtv farkı demek bu. Ben bu açıdan bakıcam 25bin mtv bedeline.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

MYP = Performance

MYLR = Long Range

MYLR ACB = Long Range + Acceleration Boost

Performance modeli datasında yazan 3,7 saniye herkesi yanıltıyor.

Yıldız işareti var açıklamayı okuyun, tam anlamıyla 0-100 değeri değil drag yarışlarındaki ilk hareket düştükten sonraki süredir 3,7 saniye.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025Kanae1986youtube
    #kanae1986 #tesla #modely #modelyperformance #dragy 00:00-00:30 MYP 1st Pull 0-100 00:30-00:56 MYP 2nd Pull 0-100 00:56-01:07 MYP 3rd Pull 0-100 01:07-02:12 MYP 0-100 | 0-200 | 100-200 | 80-120 02:12-02:49 MYLR 1st Pull 0-100 02:49-03:11 MYLR 2nd Pull 0-100 03:11-03:32 MYLR 3rd Pull 0-100 03:32-04:38 MYLR 0-100 | 0-200 | 100-200 | 80-120 04:38-05:08 MYLR ACCBoost 1st Pull 0-100 05:08-05:39 MYLR ACCBoost 2nd Pull 0-100 05:39-06:17 MYLR ACCBoost 3rd Pull 0-100 06:17-07:15 MYLR ACCBoost 0-100 | 0-200 | 100-200 | 80-120 07:15 Farzit Overview In dem Video werden die Fahrleistungen des Model Y Perf und der LR mit und ohne Accelerationboost /Beschleunigungsboost getestet. GPS Tool Dragy THG-Quote ich habe es über diesen Anbieter letztes Jahr versucht und es hat gut geklappt. Anbei mein Empfehlungslink, ihr bekommt die Prämie in voller Höhe und ich einen Bonus https://geld-fuer-eauto.de/ref/0F55B745A
    https://www.youtube.com/watch?v=4ojgOQznq74

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattiss -- 12 Nisan 2023; 12:31:27 >

• murattiss M kullanıcısına yanıt

Şu veriler (Long Range) benim için çok üst düzey. Halihazırda 1.4 tfsi 150 hp a4 kullanıyorum. 0-00 hızlanması 9 saniye sanırım. Bu araç bile benim için oldukça yeterli.

• murattiss M kullanıcısına yanıt

LR her seferinde sürenin yükselmesi aksine Performansın her seferinde sürenin düşmesi.

LR sanırım motor batarya ısınmasın diye düşürüyor hızlanmayı. P tam tersi ısındıkça yükseltiyor sanırım.

• nosfecagri N kullanıcısına yanıt

Peki direksiyon da otomatik ayarlanıyormu kişiye göre ? yani benim koltuk ayna ve direksiyonum otomatik olarak mı ayarlanıyor ben bindiğimde ?

• farukisin F kullanıcısına yanıt

Valla direksiyonla biz hiç oynamadık o kadar iyi şöför değiliz herhalde. Ama bana sorsan kesin ayarlanıyordur. Her şeyi otomatik.

• ÖTV daha ne kadar artacak avrupa da bu araçlara teşvik var amerika 7500 dolar vergiden iade ediyor. Millet zaten zamlardan hayat pahalılığından bıktı arabalar olmuş milyon neyin artması beklentisi yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekomeko E kullanıcısına yanıt

Lastik etkisi de gözardı etmemek lazım, Performance aracın lastikleri ısındıkca tutuş artmış da olabilir.

Benim için bu verilerde günlük hayatta en çok ilgilendirecek değer sollamalarda fark ettiren 80-120 değeridir ki o da 0,12 saniye kalıyor P ile LR+AB arasındaki fark.

• kanmet kullanıcısına yanıt

Muhalefete saldiran aqpliler oluyor, açık açık muhalifleri susturma mesaji gibi duruyor.

2 muhalif sürekli siyaset yapıyorsa, bu daha iyisini hakettimiz içindir, hakkimizi arıyordur. Vasatligi övmenin lüzumu yok.

Vergi konusunda yazacak biri varsa örnek bekliyorum.

Hala eksik bakıyorsun olaya. Dünyada elektrikliden mtv alınan örnek bir ülke varsa gosterin dedim, 1.3 örneği veriyorsun?

• Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Ben de artmasını istemiyorum tabii ki, fakat içten yanmalı motorlu araçların ötv tablosunu açın bir bakın. Bir de elektrikli araçlara bakın.

Sonra, ötv’nin devlet için bir gelir kaynağı olduğunu ve elektrikli araç satışları arttıkça bu gelirin düştüğünü düşünün.

Sonra karar verin beklentinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engynew -- 12 Nisan 2023; 13:6:28 >
  • Abi aracı sipariş ettim hakkında bilgi sahibi olayım konuyu takip edeyim diye uygulamaya üye oldum burda bile siyaset tartışacak bi mevzu buluyosunuz tebrik ederim cidden şaşkınlık içerisindeyim

• kanmet kullanıcısına yanıt

Ben daha önceki mesajınızdaki sözlerin, Tesla'ya ve elektrikli araçlara muhalefeti kast ettiğinizi düşünmüştüm. Sonraki mesajınızda da yanılmadığımı görmüş oldum. Ayrıca o kadar güzel yazmışsınız ki, yazdığınız cümlelerin bir çoğunda "düşünüyorum", "düşünmüyorum" kelimelerini kullanarak yargı belirtici olmayan, gayet nezaketli, başka düşüncelere saygı gösteren ifadeler kullanmıştınız. Seviyesi gayet güzel bir anlatımdı, bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corylus -- 12 Nisan 2023; 13:13:30 >
  • BhuRkY B kullanıcısına yanıt

Merhaba, 22kwh yaptırmanıza gerek yok. Araç en fazla 11kwh ac çekebiliyor. 11kwh yaptırırsanız maliyet etkin olabilir.

• nosfecagri N kullanıcısına yanıt

Ağzınıza sağlık beklenen bilgiler bunlar işte !

• Devlet hükümet ötv zamlayacağına çıksın vergi kaçıran esnafa sermaye sahiplerine çöksün. Piyasada adam kdv siz satış yapmayı teklif ediyor bunların tepesine çöksün yahu ötv artışı mtv artışı artık millet gidip maliye bakanlığı önünde kendini yakacak. 40 yaşında milleti emekli ediyorlar oy için !!! Bu uygulamalar olmasın sonra neymiş vergi toplanacakmış. Daha elektrikli araçlar gelemedi bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attorney58 -- 12 Nisan 2023; 13:34:33 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.