< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (252. sayfa)

-
-
Teslanin kötü reputasyonlarindan ,
Tedarik süresi ve sıkıntıları, yedek parça konusu.
Tek Yetkili servislerinin olmaması paylaşımlı servis yapısı, yedek parça deposunun olmaması.
Bunlar Teslanin anlatılmayan madalyonu.
Tekerlekli iPad:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 30 Mayıs 2023; 13:36:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
21 JANT alçak şasi arabayı daha ucuza verseler yinen almam
birde tam ölüm makinesi olmuş 3,7 saniye kalsın hocam 2 tane çocuğum var sağlıkla yaşamak istiyorum
gaza gelirim basarım ben :(
-
Ben de LR olan siparişimi P yaptım, bakalım işe yarayacak mı...
-
Daha memnun kalacaksınız, LR arkadaşım aldı ben P aldım. Bikaç gün kullanınca bende P alsaymışım pişmanlığı yaşadı. Tabi herkesin kullanım şekli görüşü farklı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Berlin fabrikasında HW4.0 üretimi henüz başlamamış, ne zaman başlayacağı konusunda da tabii ki bir bildirim yapmıyorlar. Hatta Austin fabrikasında bile birkaç gün deneme üretimi yapıldıktan sonra HW3.0'e geri dönülmüş. Tek HW4.0 MY üreten fabrika şimdilik hala Freemont. Sanıyorum Tesla'nın elinde hatrı sayılır bir HW3.0 donanım stoğu var, eritene kadar bizde kur ve vergiler ne olur bilmek güç.
Biraz bekleyeyim diye düşünen arkadaşlar varsa bilgi vermek istedim...
-
Dediğiniz gibi, bu biraz göreceli bir konu fikrimce.
Şahsen ben 0-100ü kaç sn'de yaptığıyla ilgilenmiyorum.
Konfor ve aracın yerden yüksekliği benim için daha önemli.
19' ve 21' jant arasında da konfor farkı olduğu bir gerçek olduğu için tercihimi LR'den yana kullandım.
Her 2 türün de kendine göre + / - leri mevcut. P kadar yol tutuşu beklemiyorum mesela.
-
Şu videodan sonra ben LR'de kalmaya karar verdim açıkcası cesaret edemedim kısa süspansiyonun sertliğine. Videoda arkadaş bazı çukurlarda koltugumdan sağa sola itiyor diyor. Tabiki tercih ve zevk meselesi bunlar. Her an P'ye geçebilirim teslimat sırasının P'ye kaymasından dolayı. Fakat LR'de de çok yetersiz gelirse AC Boost paketi satın alırım diyorum 400hp yetersiz gelmez heralde :) Kafalar karışık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci07 -- 30 Mayıs 2023; 14:58:23 > -
Kesinlikle katılıyorum. Kullandığınız yere kadar bir sürü değişken var. Bazı arkadaşlar aracın yere çok yakın olduğu yönünde yorumlar atmışlar. LR ile P arasında ki mesafe 1 cm. Araç yere o kadar yakın değil ayrıca
Siz veya arkadaşınız her iki aracı da kullandıysa süspansiyonda belirgin fark var mı konforda? Tabi arkadaşınızın LR 19 veya 20 inch mi o da önemli.
-
Ben Lryi P yapsam istediğim konfigürasyonda kesin ocak şubata kalırım Mavi renk beyaz koltuk :) düz renklerde standart konfigrasyonda Lrden Pye geçebilirsiniz zevkler renkler
-
Arkadaşımın 19’ çünkü 2 çocuklu bir aile babası. Aman aman bi fark yaşamadığı için 2 araç arasında Performance modelini beğendi. Ancak dediğim gibi çok değişken var. Kendisinin evinin iş yerinin yolları çok düzgün 😅
Evet bu çok zor bi sipariş, teslimat tarihi uzar 🥲
Her şey belirsiz şimdi performanslar gelir bakarsınız iki hafta sonra long rangeler gelir değiştirdiğinizle kalırsınız. Paranın değerini korumak da zor borsa belirsiz, kur korumalı en az üç ay vade istiyor, döviz alım-satım makası yüzde 10 oynuyor. Parayı hazır etsen bile nereye yatıracağını bilemiyorsun ve araba geldi mi fazla süre yok alım için.
Performance alıp, gerekirse jant+lastik değiştirme opsiyonu da düşünülebilir. Bir ek maliyet olacaktır tabii ki ama gerekirse bir çözüm sonuçta. Bütçesi kurtaran için sorun olmayacaktır. Süspansiyonda çok minimal bir fark olduğunu okuyorum, esas sorun lastik yanaklarının darlığı.
-
Arkadaşlar ücreti kabul ettim 5 iş günü yazıyor ama Tesla mail attı cuma öğlene kadar ödemeyi tamamlayın diyor, 1.8m u 2 günde nasıl bir araya getireyim ne saçma iş
Uzun yolda belki çok etkilemez ama şehir içinde çok ciddi yorar insanı
bu kadar güçlü arabaya o koltuklar hiç olmamış. bari bu modelde farklı olsaydı ya
iyiki long range sipariş verdim
-
VIN olmadan haziran ayında araba almak mümkün mü? İlk gün sabah 8 sipariş verdim.
Çok düşük ihtimal 😔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smskdr -- 30 Mayıs 2023; 15:43:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X