Paspas konusunda netaş'ın halılı kauçuk paspasını kullanıyorum , memnunum. Çok iyi oturuyor. Görsel olarak da şık. Yalnız şunları da belirtmem gerekiyor.
|
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2506. sayfa)

-
-
Az önce Tesla web sayfasından hesabıma giriş yapmaya çalıştım. Kullanıcı adı, şifre ve doğrulama kodunu girdikten sonra aşağıdaki hata sayfasına yönlendirildim. Bana özel bir durum mu yoksa genel bir sorun mu var acaba?
{"code":500,"data":null,"message":"Oops! Something went wrong. 4d0d66c2-8f63-4675-bd64-e5e49610f6f7","success":false}Kod
Yığını: -
Çok çarpıcı bir tablo.
İyi mi kötü mü bilemedim.
İthal arabalar çok ucuz kaldı sanırım.
Ülke ekonomisi için çok tehlikeli değil mi bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de ayni hata. Sizlik birsey degil
-
Baska ulke nezdinde evet cok tehlikeli hemde. O yuzden Cin liler Avrupada satmaya basladiginda aninda gumruk vergileri kondu. Ama TUrkiye icin bu durum son yillarin bir gercegi zaten. Sadece markalar ve modeller degisiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmkrcn -- 2 Temmuz 2025; 11:27:12 > -
Uygulamadan girin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba herkese,
Envanter ile ilgili danışmak istiyorum. Anladığım kadarı ile sipariş iptali + koşulsuz kapora iadesi için 14 günümüz var.
Son zamanlarda alan arkadaşlara sorum: bu 14 gün içinde fiyat teklifi ve ödeme sonuçlanıyor mu genelde?
Malum, ötv düzenlemesinden gol yer miyiz sorusu var hepimizin aklında, o yüzden soruyorum.
hayır maalesef 14 günde fiyat teklifi gelmiyor.
ortalama 30-35 günde teslim ediliyor.
25. gün gibi teklif netleşiyor. ödeme yapılıp 35. gün teslim ediliyor gibi düşünün.
denk gelirde önceden iptal edilen araçlardan olursa o zaman hemen ödeme istiyorlar, ödemeyi de anında yapıp bikaç günde teslim alanlar oldu.
ama standart envanter alımında teslim 45 gün max olacak şekilde düşünün. ödemeyi de teslime 10 gün kala istiyorlar yaklaşık
-
Alım gücü sıkışması, %10 dışında kalan araçların gereksiz ÖTV yükü listeyi bu hale getiriyor. Egea ve Megane gibi ilkel araçlar fiyatına Model Y gibi teknolojik bir ürün alınabilirken özellikle vergi sistemine dair sorgulanması gereken çok şey var. Bu da alt tarafı yukarıya yaklaştırmak değil, üst tarafın oranlarını aşağıya yaklaştırmak olmalı ama nerdeeee...
Bende istemeye istemeye siyah aldım ama gerçekten maşallah en yakışan renk siyah bakımı zor ama bakımı zor diye kimse güzel almaktan vazgeçmiyor çekeceğiz kahrını.PDF de yaptırmadım satarken alıcı söktür bakacağım dedi geçmiş aracımda söktürdük bir bahane buldu vazgeçti elimde kaldı naylonlar gırtlaklıyamadımda adamı.
-
Hocam ppf söktür diyen alıcıya önce ppf parasını kapora olarak almak lazım. Bişey çıkmazsa zaten alır çıkarsa parasını verirsin usül böyle.
Arkadaşlar Merhabalar, ben de 4 temmuzda sipariş vermeyi umut ediyorum inş. Fakat ioniq 5 ile arasında kaldım. Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
Nissan qashqaiden 1.3 benzinliden teslaya geçmeyi düşünüyorum . Genelde şehir içi kullanıcam sürüş keyfi felan nasıl sürerken suv keyfi veriyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pendik05 -- 2 Temmuz 2025; 13:24:28 >
"İptal edilen araçlara denk gelmek" bunun belli bir yeri, yada envanter satış yeri ile aynıysa , belli bir gün ve saati var mı ?
Bunu bilmiyordum. Hemen ödeme , birkaç güne de teslimat , gayet iyiymiş.
-
Yahu neyle neyin arasında kaldınız? İnterneti var mı interneti Ioniq 5 in? Yok. Eee o zaman?
Sizinle dalga geçenlere prim vermeyin derim. Daha kaç senedir internet getirmemişler, ithal ettikleri araçlardan modemleri söküp tasarruf (!) etme yoluna gitmişler, zerre utanmaları olmadan "internet gelecek" yalanları ile pazarlıyorlar... Gelecekmiş ama şu an satılanlara gelmeyecekmiş, ileride sattıkları araçlara gelecekmiş diye de yan çizip yalanlarını saklamaya çalışacak kadar da oynaklar...
Hiç arada kalacak bir şey yok bence. Kia EV3 de internet olaydı, Juniper yerine EV3 almıştım. Almadım.
Son derece de memnunum. İnsanlar o çöpleri aldıkça bunlar internete ne gerek var nasılsa bizim ... insanımız alıyor diye billur* geçiyorlar.
İnternet gelecek yalanları ile umut satıyorlar, yıllardır.
Almayın, aldırtmayın, kendinize hakaret etmelerine müsade etmeyin diye düşünüyorum ama herkesin kendi mezhebi, kendi düşüncesi tabi...
İddia ediyorum, interneti yok diye araç satamaz hale gelsinler bak bakalım ertesi hafta apar topar bluelink nasıl açılıyor ülkede.
Her millet hak ettiğini yaşıyor bir şekilde... Hak etmeyin derim.
-
ara sıra, normal bildirilen envanter satış günleri dışında araçlar da geliyor envantere. onlar iptal edilen araçlar oluyor.
onları yakalamanız çok zor çünkü insanlar siteye bot kurmuşlar, envantere araç gelince hemen alan botlar var, onlardan önce bilgi sahibi olmanız ve almanız çok zor. ama olur da rastgele siteye girdiğiniz bir güne envanter denk gelirse, o araçlar birkaç gün içinde alınıyor :)
sıradan kullanıcı için tamamen tesadüf ve çok şanslı olmak gerek.
-
Tam bir SUV hissiyatı beklentisi içerisine girmeyin hocam. ABD menşeili geniş bir sedana daha yakın diyebiliriz. Koltuğu yüksek kullanmanız mümkün ama araç tabanı yerden çok yüksek değil. 3008 veya Qashqai gibi değil sürüşü ancak daha rahat ve keyifli denilebilir. Arkadan itişili versiyonu kullanmadım, o konuda diğer arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler.
Hımm teşekkürler, bot'ları sevmiyorum, uğraşmanın anlamı yok.
Bende Kia Ev3 Gt-Line var çok da memnunum. Kuzene alacağım Tesla Juniper yeni olanlardanm , en mantıklıfiyat performans seçimi diye düşündük. Envanter olaytı millipiyango yada kazı kazan işi gibi garip. Neyse kısmet . Zaten geç kaldık. Kuzen ev3 gtline alana kadar araba 4 defa zam yedi. Bugünde yeni fiyat ile zamlanmış. ÖTV %10 iken %40 a çıkınca eledik. TESLA'da kuzenin işine çok yarayacak uzaktan bağlanma olayı var. Gerçi onun vakti yok herşeyi ben halledeceğim. Hatta kırmızı beyaz olmasın, siyah olmasın dşye paşam sanki manavdan meyve alıyorum sanıyor. Ama vakti yok babası hastanede , benimde vaktim var umarım işler rast gişder de alabilirim bu kampanyalı fiyata.
Verdiğiniz tüyolar için teşekküğrler ben genede ara ara bakarım . Kısmet
-
elektrikli almaya karar verdiğimden beri ioniq5 bakıyorum, tipi, sürüş konforu, koltukları fln çok hoşuma gidiyordu, sonra juniper gelecek, bişeyler değişecek dediler, hadi bekleyelim dedim. %10 dan girmez boşuna bekleme al ioniq5 dediler, o sırada ioniq5 in donanımlarını kıstılar da kıstılar.
23 nisanda test sürüşü yaptım tesla ile, ardından ioniq5 görmeye gittim tekrar. o mu bu mu diye.
25 nisanda tesla satılacak denildi, aldım. alamasam ioniq5 alırdım diye düşünüyordum o zaman, ancak 1 aylık tesla kullanımımdan sonra uzaktan bağlantısı olmayan elektrikli araba alınmamalı diye düşünüyorum. şu 1 aylık kullanımım olmasa alınır ya ne olacak, eskiden uzaktan bağlantı mı varmış derdim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X