Hocam sizinde teslimat yeriniz değişti mi? |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2401. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: OswinaldoHocam sizinde teslimat yeriniz değişti mi?
15-28 haziran tahmini teslimat demişte teslim yerini bulamadım. Önceden Ankara dan teslim gözüküyordu.
-
ben de otomatik parkı merak ediyorum en çok.
otomatik parkı güzelse bence alınır.
yalnız yurtdışından nasıl yaptırabildiniz hocam? biz de yaptıralım tanıdıklar var orada yaşayan. selamlar...
-
Hocam 1.adımda görüntüleye basınca en altta görebilirsiniz.
-
Evet Kocaeli olmuş,büyük ihtimalle esas teslamat yerine buradan yola çıkar.
Bu arada siyah istersen becayiş yapalım
-
Hocam olur valla bende de siyah var hobi olarak yaparız
Ben müşteri temsilcisine sordum teslimat lokasyonunuz güncellenmiş uygulamada ne yazıyorsa o diyor.
-
Sipariş verirken posta kodu yazdığımız yerin doğru mu olması gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Posta kodunun hicbir onemi yok. O sistem sadece Amerika da duzgun isliyor. Tek amaci satin alan kisiye en yakin teslimat yerini bulmak ve posta kodundan dolayi hangi eyalette oldugunuza bakip Ev lerle ilgili indirimleri uygulamak. Turkiyede sadece 3 nokta oldugu icin bir anlam ifade etmiyor.
-
Arkadaşlar çok soran olmuş neden iptal ettin diye; 15 mayısta sipariş vermiştim ve aslında arabayı meydan avmde deneme şansım olmuştu. Siparişi oluşturduktan 1 hafta sonra önceki kasayı bir günlüğüne kullanma şansım oldu, 2 nedenden dolayı iptal ettim. İlki arabanın boyutları, şehir içi dar sokaklar sürekli park et in bin markete sağa sola git şeklinde bir kullanımım olduğu için bu arabanın boyutları bana aşırı büyük geldi yani evet sipariş verirken büyük bir araca geçeceğimin farkındaydım ama gerçek kullanımda yordu. İkinci ama daha önemli sebebim ise arabanın konforu ve malzeme kalitesi idi. Şehir içi sokaklarda tümseklerde falan mini bir kamyonette gibi gidiyorsunuz ben bunu hiç beğenmedim yine söylenen bir şeydi ama bu kadar da beklemiyordum. Kullandığım araba 2 yıllık 40 bin kmlik bir teslaydı ama trim sesleri, malzemelerin kendini bırakması, direksiyon derisinin perişan hale gelmiş olması vs derken kalite algısı cidden düşük. Bu sebeplerden arabadan soğudum.
Yine de yanlış anlaşılma olsun istemem bu fiyata çok güzel bir araba hala, benim halihazırdaki arabam da çok yeni olduğu için motivasyonum düşüktü elektrikli araçlara çok ilgim var ve bir noktada geçiş yapacağım ama beğendiğim bir araba almaya karar verdim. Teslanın yazılımı tartışılmaz bu konuda zirvede ama sonuçta araba satın alıyoruz telefon ya da tablet değil benim için tek kıstas olamayacağına kanaat getirdim.
Alan ve alacak olan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun yeni kasada muhtemelen bu saydığım sorunlarda iyileşmeler vardır ben keyif alacaklarını düşünüyorum.
-
LR RWD envantere düşmesiyle bitmesi bir oldu 2.6 - 2.8 M
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 3 Haziran 2025; 17:14:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam arkadaşlar 3. nesil tesla wall charger'la başka marka araçları şarj ederken sorun çıkıyor mu? Burada başka bir arkadaş, wall charger başka marka araca takıldığında her seferinde telefondan onaylamak gerekiyor demişti. Bu uygulamanın ayarlarıyla mı ilgili kapatmanın yolu var mı?
-
Her zaman icin yeterince parasi olan ve o fazladan 120 Km menzil icin odeme yapacak insan olacaktir. Her malin bir alicisi var sonucta.
-
Siz sanırım epey hor kullanılmış bir Tesla deneyimlendiniz. Benim aracım 55.000 km geçti. Ancak direksiyon simidi veya başka bir yerinde aşınma yok. Tamam bazı tirim sesleri var ama çok bozuk yolda ve abartılı değil. Ayrıca kendini bırakan hiçbir malzeme yok. Deneyiminiz hırpalanmış araçta olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O ayarı açıp kapatabilirsiniz diğer markalarıda şarj ediyor bir sorun yok.
Bugün mü geldi? AWD'ler 3.5m değil mi hocam RWD olabilir dediğiniz. Ben iki haftadır LR RWD kovalıyorum ayın 28'inde çok az stok koydular hemen bitti onlar da.
Edit: Evet 45 dk önce gelmiş habersiz hem de. Yine kaçırdık.
Teşekkürler hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 3 Haziran 2025; 16:36:35 > -
Çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet yanlış yazmışım
RWD olacak bende bitane gördüm 1 dakka sonra yok oldu :)
-
Araba yolda gitmedi mi kendisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonunda gerçekçi bir yorum :) şerit değiştirsin diye o kadar para veriliyor. Ki onu da düzgün yapamıyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X