< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2391. sayfa)

-
-
Ben bu insanlari anlamiyorum. Hata var, hata var. Herkes biliyor teslalardaki kaporta sorunlarini. Yok surasi duzgun oturmamis, yok burasi hizalanmamis, yok boyada sunlar var. Bunlar goz ardi edilebilir, benim icin onemli degil denebilir. Ama biri cikip frenlerle ilgili sikayet eden birine amma agladilar derse ben onun aklindan suphe ederim. Can guvenligi bu ya. Bir arabayi tum ozellikleri ile beraber ucuza almak demek herseye goz yumacagiz demek degil. Ucuzada alinmis olsa para veriyorsun. Ayrica herkes deneyimli bir surucu olmak zorunda degil. Bu araci alinca sadece siz binmeyeceksiniz. Yeri gelecek ailece bineceksiniz, yeri gelecek oglunuz arabayi kaciracak, yeri gelecek esiniz tek basina binecek. Biraz empati yapinda bu durumda kalsaniz nasil bir durumda olacaginizi dusunun. Fanboylugun luzumu yok. Arabanin guzel oldugunu herkes biliyor ama hatayida soylemeyeceksek isimiz var...
-
Normalde var bu değerler teknik özellikleri içinde acikanir ama malum Tesla bazi konularda ketumdur. Buda onlardan biri heralde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
büyük ihtimal 30 haziranda düşük maliyetli model y piyasaya çıkacak, 12 haziranda robotaksi lansmanında yeni nesil platform tanıtıldığında bizim sipariş verdiğimiz model y bile eski kalbilir bakalım neler olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 31 Mayıs 2025; 14:22:21 > -
Herkes aracını teslim aldığı gibi servise gitse yada aracını teslim alanlar işini gücünü bir kenara bırakıp araçlarını servise götürse tesla mecbur çözüm de bulur açıklama da yapar ama yok neymiş servis kaydı açılacakmış randevu verilecekmiş vs.kusura bakmasınlar fren gibi hayati bir konuda geçsinler bu süslü işleri
Hocam sen çok heyecanlısın belli ama bu tip sorunlar ciddi sorunlar. Öyle kozmetik hatalara benzemez. Dikkat etmenizi öneririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam satmayi dusuyomusunuz? 2150 tl ye alicilar var
-
20 jant opsiyonu nasıl oluyor arkadaşlar.Sitede bununla ilgili bilgi bulamadım.Fiyat nasıl?teslimattamı değişim oluyor
-
20 jant olursa barem atlıyor. O yüzden satışta zaten SR'da 20 jant yok.
LR de ise 20 jant seçeneği oluyor onda da fiyat artıyor sipariş aşamasında direk zaten 20 jantlı olarak satışa çıkıyor araç.
-
Dediğiniz tarihte olması imkansız. Haziran ayı tarihte hiçbir zaman 31 gün olmamıştır.quote:
Orijinalden alıntı: arslanplazabüyük ihtimal 30 haziranda düşük maliyetli model y piyasaya çıkacak, 12 haziranda robotaksi lansmanında yeni nesil platform tanıtıldığında bizim sipariş verdiğimiz model y bile eski kalbilir bakalım neler olacak.
Antalyada aracı kullanan kişi sorun yaşarsa fren, ekran gibi mobil servis dışındaki işler Ankaraya aracı götürmemiz gerekli değil mi? İstanbul ve Ankara dışında servis yok sanırım.
30 haziran olarak editledim, 2025 ilk yarının sonu haziran sonu
-
Yok 2025 içinde kurulacak dendi ama bilmiyorum, Antalya en çok tesla satılan yerlerden malum,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saygıdeğer forumdaşlar
Kullandığımız Tesla araçlar çok teknolojik olduklarından, en ufak bir sorunda panik yapıp, siparişi iptal etmek, depresyona girmek veya aracı çekiciye yükleyip Türkiyenin bir ucundan İstanbula servise yollamak yerine, aşağıdaki linkini bıraktığım TÜRKÇE olarak yazılmış 299 sayfalık pdf formatındaki kullanma kılavuzunu okuyabilirsiniz, çok faydalı bilgiler bulmakla birlikte aracınızın tahmininizden fazla özelliklerde olduğunu keşfedeceksiniz.....
https://www.tesla.com/ownersmanual/modely/tr_tr/Owners_Manual.pdf
Frenlerin tutmamasını en ufak sorun olarak görüyorsanız sizce ciddi sorun nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3- 5 araçta 30 gram fren sıvısı eksik olmasını büyük bir sorun olarak görmüyorum, açarsın ön kaputu sökersin plastik kaplamayı, 30 ml fren hidroliği ilave edersin , aracının keyfini çıkarmaya devam edersin
Tesla ekibi akıl edip yapamamış dediğinizi, yükleyip çekiciye götürmüşler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ironi yapmak istedim de eksik kalmış cümlem 😁 dediğinize katılıyorum, hatta Tesla SC bile kurulmasını engelledikleri , işleri yokuşa sürdüklerini düşünüyorum , içerdekilerin düzenine çomak sokuyor her alanda , böyle olunca da önüne engel de koyuyorlardır diye düşünüyorum,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X