Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2202. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 28 Misafir (6 Mobil) - 30 Masaüstü7 Mobil
5 sn
47.639
Cevap
1.256
Favori
3.132.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 22002201220222032204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aracımı teslim aldığımda üzerinde Tesla'nın kendi USB'si yoktu. Servise gelene kadar 2 aylık sürede 2 tane USB bellek yaktım, epeyce bir dönem de belleksiz kullandım artık bellek için para ödemeye sıkıldığımdan. Tesla'nın kendi belleği devamlı surette üzerine yazabiliyor. Üretici firmayı kontrol etmedim açıkçası. @amadeus99 un da belirttiği gibi üzerine yazarak başa dönüp devam ediyor. Güvenlik kamerasını ( park halindeyken ) de siz isterseniz açıyorsunuz. Hareket algıladığında olay olarak kısa kayıtlar alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeki28 Z kullanıcısına yanıt

Bendeki long range ile 180 km sabit hızlı hiç durmadan 220-230 km ancak gidebiliyorum. 1 şarj yetebilir yetmeyesebilir riskli, çünkü ankara istanbul yolunda rakım farkı da var. Ben istanbuldan bodruma gitmiştim

• Vierna V kullanıcısına yanıt

Bu nasıl bir kafa ya ? Hadi yüzde yüzle başladın yola bir kere şarj ettin ay boyunca ve toplamda 500 km yaptın. Sonraki ay ne yapcan ? Bu nasıl matematik bu nasıl bir mantık ben anlamıyorum…..

• Long range araba güzel havada %10 şarj =45-50 km
    Soğuk havada %10 şarj = 35 km gidiyor.

Artık döngünü möngünü kaç şarj etcen ne kadar şarj etcen bilmem ne yapcan ne zaman yapcan vs onları sen bilceksin. %10 şarjla bu kadar gidiyor bu araba.
    He ayrıca gün içinde 10 kez arabaya in bin yapıyorsan tüketim değerin biraz daha artacak. Buna göre yapın hesabınızı.

• zeki28 Z kullanıcısına yanıt

Sadece beygir olarak bakarsanız durum öyle. Ancak aracın bir de AWD özelliği var. Bu da özellikle kışın bir takım avantajlar sağlıyor. NMC bataryaların hep LFP bataryalara karşı olan eksikleri konuşuluyor ancak geçen kış gördük ki NMCler de soğuktan daha az etkileniyor. LR'nin bir takım avantajları olmasına karşılık şu anda 0km aynı donanımda SR RWD ile LR AWD arasındaki min. %50'lik fark vergiden kaynaklandığı için kesinlikle SR tercih etmek daha mantıklı.

• Arkadaşlar merhaba,

Tesla'nın anlaşmalı olduğu Yapı Krediyi aradım. Mobil uygulamasından size özel taşıt kredisine bakın dedi.

Uygulamadan Tesla ve sıfır araç seçtiğimde, max. 360 bin TL ve max. 24 ay çıktı. Verdiği oran ise 4,09

• abi 1000 tane LR sattılar :)) ama envanterde LR var. 100 tane teslim ettiler buda 101. sanırım.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025
  • MimarTR6161 M kullanıcısına yanıt

Dün gece ilk kez trafikte karşılaştım kendisiyle. Arka ledlerin aydınlatması epeyce güzel olmuş.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

bende giderken etrafıma dikkatlice bakıyorum henüz göremedim.

BMW'lerde de aşağı çekince D, yukarı itince R vitesi oluyor. Passat da vardı uzun bir dönem, ikisini de kullanıyordum o da tam tersiydi ama alışma sorunu yaşamadım hiç

Diğer araçlarda mesela hız sınırı 120 ise ben göstergedeki sapmayı bildiğim için 10% toleranslı 132'ye değil 135'e sabitliyordum. Sorun olmuyordu. Tesla'da direkt 131 yaparsanız. belki anlık 131.4'lere çıkabiliyordur araba 1kkm/saat tolerans koymak iyi olabilir

• Ben yanlış anladım konuyu pardon.

• aquaman A kullanıcısına yanıt

ben de öyle düşündüm hatta yeni LR aldınız sandım hayırlı olsun mesajı yazıcaktım :)

• Envantere 1 adet stealth grey düştü

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oswinaldo -- 30 Nisan 2025; 15:40:15 >
  • Oswinaldo kullanıcısına yanıt
    Şaka

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MimarTR6161 M kullanıcısına yanıt

Valla iptallerden düştü herhalde. Havada kaptılar 2 dk içinde gitti.

• Oswinaldo kullanıcısına yanıt

SR'lede envantere hiç beyaz döşeme düşmüş müydü, ben de quicksilver ve beyaz alayım diyorum ama genelde hep all black iç döşeme. Beyaz döşeme çok yakışıklı geliyor bana

%40 gireceği için alamazsınız. Envantere düşmez

Hocam beyaz iç mekan sadece stealth grey ile alınabiliyor. Quicksilver boya + beyaz iç mekan ötv sınırını aştığından gelmiyor. Tabi bir sonraki partide fiyat kırıp getirirler mi bilemeyiz TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 

Ben geçen hafta ankara armada showroom’unda inceledim. Test aracı hatta quicksilver içi beyaz, efsane duruyordu. Bu pazar test sürüşüm var daha detaylı inceleyeceğim. Eğer içime sinerse bu renk ve kombinasyonu kovalayacağım. Tabi kırmızı ve beyaz iç’de oda ayrı bir hava :) kısmet neye düşecez sahip olacağız göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 22002201220222032204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.