< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2158. sayfa)

-
-
Bence çirkin:)) ama mesele neydi ? Güzeli herkes sever. Mesele çirkini sevmekti :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huyu güzel olsundu
Ya bu model de herşeyi orta ekrandan mı yapıyoz. Direksiyonun orada gösterge ekranı yok. Vites de ekrandaymış tuş muş silecek kolu hiç bir şey yok
-
Hangi dünyadasın hocam sen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de boyle dusundum hatali yazim yoksa…
Hatta acaba subwoofer da cikar mi diye dusunmedim degil… Siparis ettigimiz aracin her detayini goremiyor muyuz ya?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umarım hemen stok eklerler
Kardeşim aracın + larını anlıyorum senide anlıyorum da vites kolu daha önce direksiyondaymış. Belki sen genç bir arkadaşımsın bizim yaş gurubuna (50) mı garip geliyor çok hazır değil yada zamanla alışırız bilemiyorum belkide bana uygun değildir. Alanlara hayırlı uğurlu olsun.
-
Alana satana hayırlı olsun. Burada aylar öncesinde atıp tutan arkadaşlar yok şu fiyat olur bu olur diyenlere inat Tesla iyi fiyata geldi. Ben ötvden dolayı 2.3m falan diyordum.
Togg ile kıyaslıyodum ama Tesla bu fiyatlarda öttürecek piyasayı :))
Bu kumara girmeden başka bir araç almıştım. Stoklarda hemen bitmiş.
Bugün öğlen tesladan mail aldım. Envanterden alamıyorsanız mail atın bilgilendirelim diye.
mkorkut@tesla.com
Mert Korkut ile irtibata geçin isterseniz.
Siparişten sonra teslimat adresi değiştirilebiliyor mu Antalya'da yaşadığım için teslimat adresi İzmir verdi. Ben Ankara yapmaya çalışırken tabiki tren kaçtı. Bir dahaki stokta aklımda bulunsun diye soruyorum
Telegramda stok icin bot mu varmış,bi videoda gordum,o olay nedir,bilem var mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekranda vitesi dünyada seven yok hocam Tesla dayatması ama diğer herşeyi kullanıcı odaklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocan21 -- 25 Nisan 2025; 19:13:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Botlara fırsat vermemek için Tesla TR ekibi açıkladı 17:00'de stoklara girecek diye. Sunucu saatiyle 16:55'de satış açıldı. Önümüzdeki hafta cuma tekrar stok getirecekler siteyi takipte kalın. Bu arada posta kodu hatası aslında stok bittiği için aldınız arkadaşlar, stok olsaydı çorum dahi girseniz aracı veriyordu.
-
Dün 2700 den alanlar ne oldu şimdi😁😁
Ben aracımı temmuz 2023 te aldım hocam, çok şükür şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum.
Cuma olacağıyla ilgili bilgi nereden geldi hocam acaba ?
grey 1866 idi. Ben aldim. Kilometresi 63 mus. Bende aceleden aldiktan sonra farkettim :)
Ben QuickSilver olandan aldım. 16:55 te tüm renkleri birden görünce panik yaptım hangi renki alacağımı bilemedim. Stealth grey içi beyaz koltuk daha iyi olurmuş sanki ama, çok detayları inceleyecek vakit olmadı. Sipariş’i anında bitirmem gerekti. bu renkten sonra en çok istediğim ikinci renk denk geldi.
Bu kadar hızlı bitmesi gerçekten üzdü tahminimce 250 civarı araç vardı
Stealth Gray. Allblack premium iç mekan. Siraşimiz onaylandı. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Almayı düşünen arkadaşlarada nasip olmasını dilerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X