Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (2031. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Bobby Hatfield
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (5 Mobil) - 9 Masaüstü5 Mobil
5 sn
40.668
Cevap
1.044
Favori
2.641.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 20292030203120322033
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün meydan AVM teslaya gittim yeni juniper mart sonu Nisan başı gibi satışa çıkacakmış ve 45 gün sonra teslimatlar başlayacakmış ilk başta lr gelecekmiş

Fiyat aralığı 3200 - 4000 arasında olacağını söylediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokay1980 G kullanıcısına yanıt

Bence cesaret edemezler cunku en fazla 10 tane fln satarlar o tabloyu gormek istemezler diye dusunuyorum.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokay1980 G kullanıcısına yanıt
    Eski kasa satışlarının devamı için bu söylem devam ediyor ancak %10 SR gelecektir bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • to9y kullanıcısına yanıt

Gayet güzel analiz yapmış, benzer fikirdeyim arkadaşla. Zahmet edip bu kadar analiz yapmak yerine içeriden bilgi diye hikaye de anlatabilirdi. Emeğine sağlık arkadaşın.

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    Bir yanlış ifadesi var. Kimse LR için Eylül'de gelir demedi. Yada ben okumadım. SR için yaz sonu konuşuldu. Ben de dahil böyle düşünüyorum. Lr de zaten 45 gün muhabbetinden dolayı siparişi açık değil. Söylediği yeni şeyler değil yanı. Hatta bana burada konuşulanları özetlemiş gibi geldi. 😊

Fiyat konusunda da inşallah zam gelmez ama sonuna kadar matrah yada yeni dilim için Teslâ'nın zorlayacagini düşünüyorum. Ama eğer SR nin gelişi Eylül'ü bulur ve düzenleme olmaz ise bu kur artışı ile %10 ile geleceğini sanmıyorum. O zaman SR yerine, 160kw Lr rwd getirmesi kendisi açısından daha mantıklı görünüyor. Ama LR yada P nin 3.2 yada altında olması şu anda imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 10 Mart 2025; 6:7:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir sorum olacak aracı alalı 10gün oldu. Bu süreçte ortalama şehir içi menzilim 270-280 km. Biraz düşük geldi. İstanbul’da yaşıyorum acaba uygunsuz yaptığım ya da iyileştirebileceğim bir şey var mı ? Ön iklimlendirme denedim o da uzun yol olmadığı sürece mantıklı gelmedi

• Gkcbrk001 G kullanıcısına yanıt
    Bu mevsimde normal. Ben de İstanbul'da bu menzilleri alıyorum. Havalar ısınınca 350+ km.lere çıkar.

• Merhaba. Dün şerit takip ve otopilot çalışmadı. Baktığımda sağ kamerada görüntü olmadığını gördüm. Uyarıda bir sonraki sürüşte düzelebilir diyordu. Kapattım açtım olmadı. En son direksiyondaki iki tuş ile restart yaptım. Yine olmadı. Eve çıktım. Servis kaydı açayım dedim. Video veya fotoğraf eklemek için yeniden arabaya indim düzelmiş.

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025

Ön iklimlendirme ile araca binmeden aracı ısıtın, böylece hem sıcak araca binmiş olursunuz hem de batarya ısıtılıp, tüketiminiz düşer. Yani yolda harcayacağı fazladan enerjiyi baştan harcamış olursunuz ama konforunuz artar. Rejeneratif frenleme de daha iyi çalışır.

Ben Ankara'da en düşük 250 km gördüm, havalar ılıkken çok rahat 350 km yapıyordum. Bu verdiğim menziller %0'a kadar menzil değil, genelde araç 40-50 km daha menzil gösterdiğinde şarja takıyorum. Sizin menzil biraz kısa gibi ama çok kısa mesafelerde kullanıyorsanız menzil düşüyor çünkü araç kabin sıcaklığını arttırmak için batarya harcıyor, sık sık kısa mesafe gidince ısıtma için çok fazla batarya harcıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 10 Mart 2025; 11:4:29 >
  • Bobby Hatfield B kullanıcısına yanıt

Sabahları ortalama 15 km yol yapıyorum. Uzun sayılmaz. Ön iklimlendirme kurdum bu hafta düzenli deniyeceğim. Ama İstanbul aşırı soğuk değil ona rağmen biraz düşük geldi menzil

Güzergah nasıl, çok fazla iniş, çıkış var mı?

Benim menzilim çok daha düşük :( şarjı nasıl yapıyorsunuz ?

• konjuge K kullanıcısına yanıt

Biraz kullanmaya alışın değişir o. Birde güvenlik modu vb açık mı yol bilgisayarında tüketiminiz nedir 100 km'de?

• Bir arkadaşımız sık sık Balkanları turladığını söylüyordu. Bu yaz tatilinde araçla Yunanistan'a gidip, hem gezmeyi hem de otel tatili yapmayı düşünüyorum. Yunanistan'da şarj istasyonlarının yerini nasıl bulabiliriz ve şarj ödemelerini nasıl yapabiliriz (uygulamalarda İngilizce desteği vardır sanırım) bu konularda kendisi biraz bilgi paylaşımı yapabilirse çok sevinirim.

Ben geçen yaz Yunanistan, Makedonya, Kosova ve Bulgaristan yaptım. Plugshare ve Google Haritalardan tüm istasyonlara erişebilirsiniz. Marka ve fiyat olarak görürsünüz. Yalnız internet ihtiyacınız olacak bilginiz olsun.

Önceden rotanızı planlayın. Mümkün olduğunca tek firmadan alet belirleyip uygulamasını, kart tanımlamalarını burada iken yapın. Yunanistan'da ücretsiz Elektrip firması bedava idi ama o bitti diye biliyorum. Dedeağaç ve Selanik'te vardı. Birde İtalya tarafına geçen feribotun orada vardı.

• vs-fb kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, Plugshare yüklü aslında ama hiç aklıma gelmemiş :) Türkiye'de, en azından Ankara'da Plugshare pek yeterli değil, Yunanistan'da daha mı iyi çalışıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Hatfield -- 10 Mart 2025; 15:9:38 >
  • nurullahkrks N kullanıcısına yanıt
    Satışta SR yok ki, ben bu söylemlerin doğru olduğunu düşünüyorum.

• Selamlar arkadaşlar,

Araba şu an kendini güncelliyor %80 e geldi. Ancak iş çıkışıma yetişmezse ve güncelleme yarım kalırsa bir sıkıntı oluşur mu yoksa yarın kaldığı yerden devam eder mi?

Sorunsuz çalışıyor. Zaten Yunanistan'a girince ya dedeağaç ya Gümülcine yada İskeçe tarafında şarj edebilirsiniz. Tabi istikamete göre. İskeçe en mantıklısı.

İskeçe de bu konumu attığım noktadaki benzincide şarj istasyonu var ve benzinciyi Bülent bey işletiyor. Sıkıntı olursa yardımcı da olur. Sıcakkanlı birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 10 Mart 2025; 16:17:2 >

• 
Sayfa: önceki 20292030203120322033
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.