140 için tahmin yürüyebiliriz. Daha önce YouTube da 200km/H hız için 130-140 km gidiyor demişlerdi performance model için. Lr ve 19 jant 160-170 km gidebilir diye düşünüyorum. 140km hız için tahminim 300 km ye yakın olur. Fakat bataryayı sonuna kadar bitiremeyeceğimiz için yüne 250-260 km lerde istasyona girmek gerekebilir. Ben geçen gün İstanbul İzmir geldim BMW g20 ile. 214km/ ortalama hız ile sürmüşüm 17,5 litre tüketti. 350 km de bitti yakıt. Tek depo gelemedim yani |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (191. sayfa)

-
-
Merhaba,
Park sensörü konusundaki gözlemlerinizi paylaşır mısınız? Garaj girişinde manevra alanım kısıtlı. Araç, şimdiki aracımdan 12cm daha uzun. USS olmadan sıkıntı yaşar mıyım emin olamadım. Tesla vision ile ilgili izlediğim videoların neredeyse hepsi hayal kırıklığı ile bitiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkdogan -- 17 Mayıs 2023; 9:34:41 > -
4/4 07:17 ile ses yok VIN yok.
-
7 Nisan 18.50 hâlâ vın yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cihan hocam maalesef vın yok, bilsem performans alırdım, bizim vınlar gelene kadar performans parasına LR alıcaz galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benin anlamadığım şu herkes bir isyan havasında. Arabanı sipariş ettin mi. Ettin
Kurdan dolayı fiyat artışı olabilir diye bilgin var mı var.
Kardeşim Kurdan korkmak istemiyorsan 85.000doları bir kenara koyarsın zamanın geldiğinde alırsın.
85.000 doların yoksa kur fiyatı + artışları otomatik kabul ediyorsun.
Lr ayın 28 i diyenler var ama hayırlısı bakalım bekleyeceğiz artık.
-
4.4.2023 15.00 P siparişim var,henüz gelişme yok.
tesla türkiye'ye soru sormak için e-mail adresini bilen var mı?
-
turkiye_sales@tesla.com ben cevap alamadım ama belki size dönüş sağlarlar
hocam havadis nereden, deşelim birazcık.
-
alçak olduğu ve 21 jant olduğu için tercih etmedim ben pişman da değilim :)
bekliyorum
-
4 nisanları daha vermediler hocam
-
2023 Performans Siyah/Siyah (TR Clhazı) İlan No: 1099804468https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tesla-2023-performans-siyah-siyah-tr-clhazi-1099804468/detay
Siyah rengide güzelmiş. ☺️
boşuna zahmet etme cevap vermiyorlar
-
performans siyah modeli zamlı fiyattan sipariş geçtim
-
bu evrakları ne zamana kadar sisteme yüklemek gerekiyor
-
Telegramda birisi söyledi adette fazlaymış.Öyle 100- 150 adet değil yani.
-
Telegram grubu link bar mı hocam
Bunlar ne telefona ne mail e bakıyor boşuna kimse uğraşmasın. Zaten araç sırasıda şansa göre artık dolarda bekleyeceğiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X