Bu tepkiyi buraya gelen trollere de göstermenizi beklerdik Tesla almayı bile düşünmeyen adamlar burayı yalan haberler ile manipüle etti sesiniz çıkmadı şimdi kartalın tg kanalına mı yönlendiriyorsunuz. MOD'ları kim davet etti buraya? Kim tepki gösterdi? Biz tepki vermesek burada jamaicadaki range rover fiyatı ile model y fiyatını kıyaslıyordunuz. Boş muhabbeti kestik. Ya tek bir başlık olur yada her model için ayrı başlık olur. SR için ayrı başlık var ise LR ve P için de olmalı. Bu kadar basit. İlginçsiniz valla. |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1725. sayfa)
-
-
Hep oyledi hocam ben hic p’ye almadim buzamana kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konudan bağımsız, haklısınız haksizsiniz demek istemiyorum. SR konusu Kullanıcı kulübü değil. Bu forumdan farklı. Alacak olanların, alım süreçleri ile ilgili bilgi paylaşımı yaptığı bir konu. Tabi içerik kim ne konuşursa konuşur orası ayrı. Alımdan kullanıma kaymıştır orası, olabilir. Ama SR için ayrı konu var, LR ve P içinde olabilir argümanı mantıklı gelmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir senedir kendime iş çıkartmışım desenize 🤣 Teşekkürler hocam.
SR başlığı genel bir SR konusu. Başlığa girin anlarsınız.
Haklı yada haksızlık kovalamacası değil bu.
Bu forumu idare eden arkadaşlar bir işlem yaptıysa açıklamasını yapmalı. Şu kuraldan dolayı şu işlemi yaptık diyecekler.
LR-P ayrı başlık olamaz diyorsa da emsal olan iki tane SR başlığı var onu açıklasınlar.
https://forum.donanimhaber.com/tesla-model-y-sr-435km-204hp-ana-konu--158555569
https://forum.donanimhaber.com/tesla-model-y-sr-hakkinda--158611625
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbee -- 19 Eylül 2024; 15:48:0 >
-
trim seslerini mobil servis halledebiliyormu . kuş cıvıldaması gibi sesler geliyor sürekli araç dışından . hala izmire de servis açılmadığı için …..servis isteyim dedim ancak mobil servis çkkmkyor. karşıma listede
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende bilmiyordum sayenizde öğrenmiş olduk
Dostlar TESLA MODEL Y SR HAKKINDA konulu forum sayfasını ben açtım. Bu konuyu açma nedenimde sipariş verdiğimiz dönemde sipariş süreçleri ile ilgili bir çok soru gelince haklı olarak geçen sene lr&p sahipleri serzenişte bulundu. Tabiki şu an açmış olduğum sayfada sr alım sürecinde olanlar ile sr alanların sorularının cevap bulacağı muhabbetler oluyor. Bu sayfada sr konusununda geçmesi gayet normal geliyor bana çünkü donanımsal anlamda batarya ve güç farkı dışında fark yok.
2.paylastiginiz konu ile ilgili fikrim aynı. Aracın değil, teslim alacakların bilgi paylaştığı bir konu olarak açılmış. Ama ilk konu da haklısınız. Bu mantık ile onunda silinmesi gerekiyor.
Aynen bu tip durumlara mobil servis bakıyor.
ama mobil servisi seçemiyorum ki . karşıma istanbul ankara dervis randevuları cıkıyor . bu tıkırtı ses izolasyon sorunları için izmirde mobil servis nasıl randevu alıcam
Şimdi kontrol ettim. İstanbul'dayım. Bana da mobil servis görünmüyor. Iş planında yoğunluk olabilir. Ara ara bakın bence.
0 (212) 922 24 50 nolu telefondan arayarak İzmir'de nasıl destek alabileceğinizi sorabilirsiniz sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 19 Eylül 2024; 20:50:17 >
tesekkur ederim
Ben bahsettiğiniz ses için servise talep oluşturduğumda telefonla bana ulaşamadıklarından maille bu numarayı aramamı talep etmişlerdi. Aradığımda arkadaşlar Tuzla üzerinden yardımcı olmuşlardı. Sanırım Otomol üzerinden yönlendirme sağlayan personelleri mevcut. Söz konusu numaradan ulaşarak İzmir'de neresiyle iletişime geçmeniz gerektiği hususunda destek isterseniz belki yönlendirme yapabilirler.
Siz izmir üzerinden istanbul’u seçin onlar mobil servis ile giderilebilecek sorunsa sonradan yönlendirme yapıyor.
geçen ay 1900 liraya sattım... Altına koydum parayı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recak -- 20 Eylül 2024; 9:31:47 > -
Bu sr canına okudu piyasanın
slm beyler 2021 model y long range aracım var uzun zamandır kullanıyorum dun bır arac yıkamaya bıraktım 2 gundur sol arka cam önunde hıcbır engel olmasa bıle engel var deyıp tekrar gerı acıyor acac camı daha once yasayan oldumu boyle bır sorun sankı camın bastıgı plastıkler sertlestı camları tekrar ayarladım klavuzda gosterdıgı gıbı ama tatmın olmadım acaba bu kapıdakı plastıkler sertlestıgı ıcınmı yapıyor bunu ? varmı basına gelen daha once
-
bu kapılardaki plastiklere herhangi bir şey suren var mı sertleşmesin diye :) yada kayganlaştırmak için Arap sabunu sürmek geçiyor aklımdan ama karar veremedim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X