Sipariş verip aynı zamanda long range sahibi olarak yazıyorum. BU arabayı içi beyaz dışı mavi almadığım için aşırı pişmanım. bu şekilde %10 ötv'de olması oldukça şaşırtıcı limit artarsa dış renkten mecbur vazgeçerim ama içinin beyaz olmasından asla. bundan sonra ötv olayını togg belirler. uzunca süredir zam yapmıyor kurda baya oynadı. bakalım neler olacak. ben her zaman alınmış alınmıştır diyorum |
TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (1263. sayfa)

-
-
Selamlar,
Ben de ne olur ne olmaz ici beyaz soylemedim. Dis renk mavi. Gecen sefer kismet olmadi. Umarim bu sefer olur. Ancak eger ki vazgecen olur ve ici beyaz teklif edilirse hemen kabul ederim. Siyah ben de sevmiyorum. Beyaz ic dosemeden cok memnundum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arabanın bütün olayı içinin beyaz olması. camdan içeri daha az ışık çekiyor daha az ısınıyor.
dört gözle bekliyorum. inşallah nasip olur.
-
-
-
Burada karşılaştırdığımız şey bankadan faiziyle 800 bin lira kredi kullanmak değil, zaten öyle bir faiz ile araç alan da yok, öyle bir niyet de yok. Siz niye onu konuya dahil ediyorsunuz?
Kimin aylık geliri nedir, parasını nereye harcar ben bilemem. Benim için öyle bir hesap da yok. Bugün kaç para nakit ile bu aracı alabilirim ben ona bakıyorum. Ve dolayısı ile Tesla ile olan farkına bakıyorum bu konu dahilinde.
Bugün 1615 koyarsanız bankaya Togg'u alıyor musunuz, alıyorsunuz. Benim için hesap bu kadar.
Başka hesap yapmak isteyen de buyursun yapsın, kimsenin elini tutmuyoruz.
-
Ben hiç karşılaşmadım da dikkatimi çekti 110 km de 128 gerçek değer mi sapıtmış hali mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o değer gercek şehir içi kullanımda :) trafik sakinken bszen olabiliyor.mevcut sürüş de hata var .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi günlerde kullanın link verirmisiniz süeti merak ettim
Mavi beyaz güzel kombinasyon. Hayırlı olsun.
İçiyle ilgili karar göz zevki mi yoksa ısınma gibi fiziksel nedenler mi etkili?
Canlı görmeyenler için, inci beyaz renk de resimlerden çok daha güzel görünüyor. Hatta jant kapakları(19"ler kapaklı geliyor) ile en iyi giden renk olabilir.
Avrupa ya 2-3 hafta verip bize 2-3 ay veren Tesla' yı da kınıyorum. Bizi sitesinde Avrupa ülkesi gösterse de teslimatta Ortadoğu ülkeleri ile tutmuş.
Yine yanlış hesabınız. 800 bin lirayı mevduata koysanız aylık yüzde 5 faiz getirir. İlk ay koyarsınız 40 bin faiz getirir sonra 67 bin ilk kredi taksidini ödersiniz. 850-67: 783 bin lirayı yine faize koyarsınız ikinci 67 bin lira taksidi ödersiniz. Bir şey değişmez sonuçta yine 500 bine yakın para cebinizde kalır.
Ekleme: sizin bir diğer hesap hatanız 1615’e 1800’lük araba almanız. Aradaki 145 bini eklemiyorsunuz kazancınıza.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 23 Nisan 2024; 16:28:45 >
Hangi 800bin lira? 800bin nakit nerede?
Siz elimde 1800 var, 1 öderim, sonra 800 krediyi öderim 12 ayda diyorsunuz. Belki benim elimde 1800 yok mesela, nolacak o zaman?
Ben diyorum ki, elimde 1615 var, bu arabayı aldım ve konu kapandı.
Siz sürekli şartları değiştiriyorsunuz, benim arabanın maliyetini bugüne indirgeme hesabımı yanlışlayamıyorsunuz.
-
Matematikte tek bir doğru vardır lafı uzatmayı da sevmem ama hesabınız her yerden yanlış. 1 milyon verip 1.8 milyonluk araç alıyorsunuz. Sonra 615 bin ile 800 bin krediyi kapatıyorsunuz. 200 bin kar ettik diyorsunuz. Sen 1.8 milyonluk aracı 1615’e aldın 200 bin de kar ettin. Sizin hesabınızla bile 345 bin çıkar.
oy oy oy
iyi günler dilerim.
-
En güzel kombinasyon gerçekten güle güle kullanın.
-
Alıntı
metni:Hatta jant kapakları(19"ler kapaklı geliyor) hepsi kapaklı geliyor. kapağın altın da bildiğin sağlam bir jant var. teneke değil.
-
Aracı tanımayanlar, hiç görmemişler, nedir ne değildir fikri olmayanlara 20 ve 21 ler kapaksız olduğu için öyle yazdım.
Hepsi çelik jant, 19 larda ekstra menzil arttırıcı kapaklar var diye düzeltelim👍
-
-
Tesla kullanıcılarına bir kaç sorum var. Araç üzerindeki navigasyon yol tarifimi girdiğimiz Tüm şarj istasyonlarını gösteriyor mu? Yoksa sadece Tesla superchargerlar mı gösteriyor . Araç üzerinde ev için mobil konnektör geliyor mu ev prizi için kablosu kaç metre ? Şimdiden teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X