Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023-2025 (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: arslanplaza , arslanplaza
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
52.892
Cevap
1.387
Favori
3.512.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkes sensörlerin maliyetinden bahsetmiş fakat burda amaçlanan üretim hızını arttırmak olabilir. 2 dakikada bir araç üretiyor sistem, sensör kablolamak bu sistemi yavaşlatıyor olabilir.

• Merhabalar, ben de 4 Nisan 07:28 de sipariş vererek aracı beklemeye geçtim. Sipariş numaram RN118850XXX , LR + Beyaz + Siyah Döşeme + 19' Jant. Sipariş veren herkes için hayırlı olsun.

• TheFearless11 T kullanıcısına yanıt

aynı anda aynı konfigürasyon ile vermişiz siparisi. 50nin sonrası sizde kaç, özel mesajla iletebilir misiniz, sırayı ifade ediyor mu bakalım. gönderiyorum benimkini

• nosfecagri N kullanıcısına yanıt

90-100 km/s ile ve 19 inç kapaklı cantla uzun yolda en az 300-350 arası görür bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozturkosman kullanıcısına yanıt

07:27 de bende aynı araç Performance sipariş verdim . Bakalım hangimiz önce alacak? :)

• BTMWTMP B kullanıcısına yanıt
    Ortam sıcaklığı çok soğuk değilse en az 450 km gidersiniz 90/100 km ortalama hızla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu hızlarda çok rahat 420 -450 km arası gider. Yapılan çoğu testte otoyol süratlerinde, model Y'nin vaad edilen menzilin %80'ini karşıladığı söyleniyor. Bu da çok iyi bir değer bence. Şuan 40'ın üzerinde şarj istasyonu firması aktif duruma geçti ülkemizde. Yani bilinenden çok daha fazla istasyon var aslında. Bence, artık elektrikli araç sahipleri için uzun yol deneyimi de stres olmaktan çıkmaya başlayacak.

Tabi ki görür ama optimum değil. Genelde şarj %5 kalana kadar surmuyorsun. Araç 20 gibi uyarı veriyor, 15 - 20 arası doldurmaya başlıyorsun, 80 den sonra çok yavaş dolduğu için de 80gibi şarjdan çekip devam ediyorsun.

Yani sık sık az az durarak çok daha hızlı gidiyorsun.

Uzun yol adeti bu şekilde bu araçların. Kimse 100 e kadar doldurup 0 a kadar surmuyor. Süren gereksiz zaman kaybeder. 20 - 80 en tatlı Aralık. O da dediğime geliyor.

Tesla navigasyon da zaten bu şekilde tavsiye veriyor.

Benzinli gibi düşünmeyin bunlar farklı sistemi var ona uyum sağlayacaksınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

"bence" dediğniz şeyin gerçek deneyimlerde karşılığı yok. Bataryanın %60'ı ile 300-350 km görürsünüz, yazmamışsınız. Dediğinizden batarya menzilinin tamamının verisi algılanıyor. Daha yeni yapılmış bir uzun yol testi aşağıdaki videoda mevcut. Gerçi daha önce bu forumda ve bu bölümde paylaşılmıştı ama yine koyayım linkini. Saatte 70 mil (yaklaşık 122,5 km/sa) hızla 286 mil (yaklaşık 460 km) menzil yapıyor.

Ayrıca kendi deneyimle aktarayım; saatte yaklaşık 110 km hızla Kia Niro Ev aracımla yaklaşık 320 km yaptım ve %10 şarjım vardı istasyona geldiğimde. Yani dediğiniz km'yi Niro ile bile geçerim 90-100 km hız ile.

Out of Spec Reviewsyoutube
    Kyle ran this thing completely out! We would really appreciate it if you subscribe to our channel! The more subscribers we have, the more awesome opportunities we will be able to bring to you! Find all of our Amazon must-haves here: https://www.amazon.com/shop/influencer-3317696d Kyle on Twitter: @itskyleconner Kyle on Instagram: @Virtualkyle For more behind the scenes content: Twitter: @Out_of_Spec Facebook: https://www.facebook.com/outofspecreviews Instagram: @OutofSpecReviews Inquiries: info@outofspecstudios.com If you liked this video, we recommend checking out some of our other channels! Out of Spec Motoring: http://youtube.com/outofspecmotoring Out of Spec Reviews: https://www.youtube.com/outofspecreviews #Tesla #modely #range
    https://www.youtube.com/watch?v=YvEty1MQUOs&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corylus -- 27 Nisan 2023; 10:12:27 >

• emrdmr1 kullanıcısına yanıt

26 Nisan akşam siperiş geçtim MYLR 19 inç beyaz siyah koltuk bakalım sizden ne zaman sonra bizimkiler gelecek ÖTV yüzde 60 barajında önce gelirse iyi olur tabi.

• performance önce gelirse çok kıskanırım

• evokul kullanıcısına yanıt
    İlk gün 11.20’de sipariş verdim, teslim tarihi ekim-aralık.

Hw4 ekim-Aralık’a yetişir mi sizce ne dersiniz?

Yoksa hw4 için model 3 ve Y’nin 2024’de gelecek olan facelift’ini mi beklerler?

• Fennezs F kullanıcısına yanıt
    🙏

• Fennezs F kullanıcısına yanıt

cevap için teşekkürler formun en güzel yanı bu bence bilmediklerimizi tartışıp araştırıp öğrenmek

• Öncelikle sipariş veren herkese şimdiden hayırlı olsun. Ben ilk önce öğlen 13:00 gibi standart menzil 19’ siyah sipariş verdim. Yaklaşık 5 gün sonra LR e çevirdim siparişimi. Siyah renk 19’’ jant LR.

40 yıllık bir binada oturuyorum. Şimdilik şöyle bir planlama yaptım. Bina girişinde olan elektrik panosundanki kendi sayacımdan 1 adet 32amper sigorta çıkışı alıp bunu kaliteli bir kablo ile kapıya kadar (3-4metre) getirip oraya bir priz sabitleyeceğim. Kapının önünde aracımı şarj etmek için. Kapıdan arabaya 3 metre mesafe olur tahmini sadece kaldırım var. Bu konuda tavsiyesi yada görüşü olan veya başka bir fikir düşünen var mi normal apartmanda kişiler için.

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• corylus C kullanıcısına yanıt
    Aynen 200 250 km yi geçemezsin uzun yolda mantıksız oluyor uzun yolu çok keyifli bu arada hiç yormuyor adaptif Cruise ve koltuklar çok iyi model y lr için konuşuyorum.

O kadar ki yazın tr ye gelmeyi bile düşünüyorum bakalım gözüm keserse yapabilirim bir çılgınlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nosfecagri -- 27 Nisan 2023; 14:43:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Yazdıklarınız içimi rahatlattı.Model Y LR’nin uzun yolda çok konforlu olduğunu öğrenmem iyi oldu. Hızı 100 e sabitleyip rahat rahat uzun yolda gezeriz :)

• KashmiriaN kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla kapalı garaj yok binanızda, kaldırım üzeri sarj etmeyi düşünüyorsunuz ama bu prizden sarj kablosu 300 dolar. Wallbox koysanız 500 dolar. Dışarda tutulacak ürünler değil gece çalınma ihtimalleri yüksek.

hocam golf 8 ile kıyaslarsanız konforu nasıl? Golften çok mu yukarıda ? Ya da 3008,C5 air cross, Tuscon gibi C suçlardan daha mı kötü yoksa yarışır mı?

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.