Şimdi Ara

Tesla model s bomba gibi patladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesla model araçlar çok kullanışlı ve doğa dostu olarak tanınıyor. Ancak araçlarda herhangi bir yakıt deposunun bulunmaması ve tamamen pillerle donatılmış olması çok büyük bir tehlike arz ediyor. Öyle ki araçlar, kaza durumlarında adeta bir bomba gibi patlayabiliyor.

Bu elektrikli arabaların yapısında var sanırım bu. Geleceğin teknolojisi elektrikli arabalar deniliyor. Ama bir kaza anında öleceğimiz yoksa bile ölebiliriz gelecekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3559F3B6A -- 5 Kasım 2019; 12:9:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iç tasarımı da çok kötü, hiç sevemedim bu arabayı. çok popülist bir ideoloji ile satılıyor bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

...Ancak araçlarda herhangi bir yakıt deposunun bulunmaması ve tamamen pillerle donatılmış olması çok büyük bir tehlike arz ediyor...

Bu cümlenin düzeltilmesi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

iç tasarımı da çok kötü, hiç sevemedim bu arabayı. çok popülist bir ideoloji ile satılıyor bence.
    Kusura bakmayın ama bu yorum bana kedi ciğer ilişkisini yansıttı
    Konuya gelirsek aracın neden patladığından tam olarak emin bile değiliz. Tesla araçlarını karalamaya çalışan örgütlerin düzenlediği bir komplo tuzağı da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 5 Kasım 2019; 11:32:40 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    paramın yetmediği her arabayı beğenmek zorunda değilim. kedi ciğer ilişkisi yok, üzgünüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

paramın yetmediği her arabayı beğenmek zorunda değilim. kedi ciğer ilişkisi yok, üzgünüm.
    Hadi ama para olsa sizde isterdiniz şöyle bir altıma elektrikli Tesla çekeyim diye
    Tesla yav .. adı bile yeter ..

param olsa, ille de elektrik alacaksam e-tron veya jaguar. I-pace tercih ederim. Açın bakin, siz de hak vereceksiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesla bu elektrikli otomobil konusunda öncü sayılabilecek bir firma. Küçümsemek veya burun kıvırmak komik duruyor.

Hatalarını genellikle kabul eden, üretim konusunda genelde geç kalan bir firma. Her firmanın yediği haltlar oluyor..

Her konuda olduğu gibi bu konuda da fanatik olmak çok gereksiz. Hangisi hoşunuza giderse onu alabilirsiniz. Tabi bu ülkede imkansıza yakın
  • Baska platformlardan alinti yaptigimizda kaynak belirtmeliyiz.

• bulentcandan B kullanıcısına yanıt
    Neden? Yakıt deposu mu var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Hadi ama para olsa sizde isterdiniz şöyle bir altıma elektrikli Tesla çekeyim diye
    Tesla yav .. adı bile yeter ..

Alıntıları Göster
    Ne Tesla’sı ya hesap el değiştirdi galiba param olsa son model premium megane çekerim olacaktı o.

• fangoso kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam alıntının sonuna

• Tesla'yı sevmeyen de ne bileyim

Menzili iyi olsa ve güvenli olsa müthiş gerçekten.

• Ey hidi musk efendi keske elektrikli araba yerine hidrojenli araba projesine girseydin o zaman gercekten temiz bir cozum olurdu.
  • Modelcilikle uğraşanlar bilir.Li-po bataryalar bu konuda sakattır. Ufak bir hasarda, veya voltaj probleminde çok kolay tutuşur ve deli gibi yanarlar.
    Hani hibritler neyse de, full elektrikte hala şüphelerim var biraz.

Oha reno haric bi arabayi ovdun hocam artik rahatca olebilirim elveda dunya

• Yakıt deposu olsa tehlikeli olmazdı gibi bir ifade var sanki.

İçten yanmalı motora sakip araçların yanma oranı ile elektrikli araçların yanma oranına bakmak lazım. Hatta elimizde veri varsa, batarya sebebiyle alev alan Tesla Model 3 oranı ile mesela Renault ZOE oranı karşılaştırılabilir. Diğer türlü afaki olur.

• AVMlere TESLA alınmasın !!!!!!

Konu aylar önce açıldı bu arada
  • Kazadan sonra yanan Benzinli araç yok mu ?
    Kazadan sonra yanan dizel araç yok mu ?

Tamamen boş bir konu. Her otomobil gerekli şartlar sağlandığında yanabilir. Patlayabilir.
    her maliyet ilişkili konuda şunu yazmayın lütfen arabanın içi bomboş arkadaş çok haklı ben de hiç beğenmemiştim. genel olarak elektrikli arabaların içi böyle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.