Şimdi Ara

Tesla'dan esinlenen Nikola Motor Company iki elektrikli araç duyurdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: khytr89

aynen 1930 km çekicinin yüksüz durumu.. ama şekli çok güzel ortala 1000km gider ki zaten bir şoförün 8 saat sonra dinlenmesi gerekiyor.. bu süre içerisinde araç şarj olabilir.

Hay ağzına bal süreyim. Ben diyecektim parmağımdan aldın.
    Saatte 80km X 8 saat = 640 Km eder.

• Çok şekil olmuş tasarımı mükemmel

• Şu tırı alıp yola çıkacaksın

• ne teslaymış be arakadaş?? tesla tesla diye diye şehla olduk ..tesla yazmasanız bu konuya girmiyecektim...bende tesladan esinlenip yorum yaptım kızmayın...
    Tesla'dan esinlenen Nikola Motor Company iki elektrikli araç duyurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 12 Mayıs 2016; 23:17:07 >

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....
  • Nikola ile Tesla ileride birlesir, rahmetli artik mezarinda rahat uyur, konu kilit uye ban esprisi ateslendi.

• Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık: Tesla'nın bu alanda önemli bir boşluğu doldurduğunu, devlerin yapamadığını gerçekleştirdiğini kaydetti.
    Işık; "Ama herhalde bir şirketin yaptığından daha iyisini bir devlet yapacaktır"
    "Bizim aracımız Tesla'nın 1 haftada 400 bin adet sipariş alan modelinden daha iyi ve iddialı olacak"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 12 Mayıs 2016; 12:14:56 >
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • Adını bilmediğimiz ne kadar çok şirket var batıda. Endüstrinin doğduğu yer. Bizde bir tane bile yok. Onlar aptal üretip bize yolluyorlar ne güzel. Niye üretelim ki?

• 1930 km menzil aracı süper yapıyor.

Nikola Motordan daha iyiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 12 Mayıs 2016; 17:09:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aviregal
    ne teslaymış be arakadaş?? tesla tesla diye diye şehla olduk ..tesla yazmasanız bu konuya girmiyecektim...bende tesladan esinlenip yorum yaptım kızmayın... Tesla'dan esinlenen Nikola Motor Company iki elektrikli araç duyurdu

Sen sus bakiiiim Felipe Cayetano Lopez Martinez Gonzales seniii.

• Dorse yüklü halde hızlanırken epey bir akım çekilir akülerden, ama bu araç bir defa hızlandığında çok yük çekmeyecektir.
    Zaten yokuş inişlerde fren enerjisi ile aküleri tekrar şarj eder. Hemde çok etkin bir şekilde şarj eder, atalet çok fazla olacağı için.

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

Dorsesiz 1930 km ama yüklüyken kaç olacak o menzil önemli olan o. Sallamasyon yapmak istemiyorum ama tonlarca yükle baya bir duser o menzil.

Elektrikli motorların torku çok yüksek olduğu için normal içten yanmalı bir çekiciye göre çok farkedeceğini sanmıyorum. 1000 km'ye falan düşer. O menzil de bir dorse için yeterli.

Asıl problem bin km'den sonra o kadar büyük bir pil nasıl şarj olacak

• Çekici çok yakışıklı ya alacan bundan bir tane artiz artiz dolaşcan.

• TIR güzel olmuş. 1930km çok iyi. Umarım yakında bu değerleri Arabalardada görürüz.

Model 3 1000km yapabilseydi super olurdu. Ama çok uzak değil o mesafeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanXxX

TIR güzel olmuş. 1930km çok iyi. Umarım yakında bu değerleri Arabalardada görürüz.

Model 3 1000km yapabilseydi super olurdu. Ama çok uzak değil o mesafeler.

Arabada ki akü ile bunda ki akü aynı ebatlarda değil ki. Bence tırda ki akü model 3 ün aküsünün en az 5 katı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 12 Mayıs 2016; 23:09:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şuan Model 3 540km gidecek batarya uptade alacak şekilde üretilecek. Ve eğer Tesla dediği gibi heryil yüzde 5 gelistirirse standart boyutlardaki bataryalarıni gelecekte 1000-1500km çok uzakta değil.

Mesela aslında maliyeti düşük olsa ve güvenlik sorunları cozulebilse Tesla çift katmanlı batarya ile 1100km ye çıkabilir. Sonuç olarak Tesla nin bataryaları bildiğimiz lityum kalem pillerin dizilimi. Araç biraz yüksek olur sadece.

Aynı firma mıdır nedir.

"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir."
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.