Şimdi Ara

TESLA BOBİNİN (TESLACILAR GELSİN=) yardım gerekiyor!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba arkadaşlar 4 motla çalışan (8600v) (mikrodalga fırın trofosu) tesla bobini yapmayı planlıyorum

1.soru
    fakat öncelikle güç kasası tarafındaki devreyi anlamadım

devrenin tamamı yukarıda

bu da sorduğum taraf

yapan adam nasıl yapılacağını belirtmiş fakat anlamadım

4 modifiye edilmemiş MOT var. İlk ikisinin çekirdeği zemine, birincil sargılar paraleldir. İki seri uç, birbirinden ayrılmış olan diğer iki MOT'in çekirdeğine bağlanan 4 Mikrodalga Fırın kapağına her biri seri bağlıdır. Fakat, son 2 MOT'un primerleri de ilk 2 MOT'un primerleri ile paraleldir. Son iki MOT'in İkincil Maddeleri yaklaşık 8600VAC'lik bir voltaja sahiptir. 4 MOT'un çoğalma oranlarını ölçtüm ve voltaj 9 × 240 olacaktı .. 8600VAC.

basitçe yada çizimle anlatabilecek olan varsa sahneye alalım.

2.soru

adam yukarıda yumuşak başlatma devresi yapmış ne amaçla yaptığı aşikar(enerjinin aniden gelip devreye zarar vermesini önlemek için) fakat

nasıl yaptığını aşağıda yazdım fakat onuda anlamadım

4 x 5A şebeke tetikli röle, bazı 15A konektörler, bir direnç ve bazı RCA ses jakı var. Eve döndüğümde çalışmalıydım.

Bu yüzden, yumuşak başlatma devresini, üst kısmında bazı konektörler bulunan güzel bir kutu içinde bağladım. Fotoğraflar nihai sonucu gösteriyor. Röle 4 kontak 5A röle olduğundan 20A'ye kadar iyi olmalıdır. Direnç 25W 47 ohm alüminyum dirençtir. Oldukça sıkı bir uyumdu ama ben hepsini aldım. Naylon kablo bağlantılarıyla kutuya bağlanacak. Röleyi test ettik ve işe yaramış gibi görünüyor.

anlatacak yiğit varmı?

• irdersissam103 İ kullanıcısına yanıt
    ikinci resim de buhttps://i.hizliresim.com/kOMajy.jpg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.