Şimdi Ara

Tesisata göre anfi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2 takım midim var JBL GTO508C (165 W 55 RMS) ve Alpine SPG-13C2 (200 W 50 RMS), teyp olarak elimde Pioneer 3650UI modeli var.
    Bunlara ek olarakta JBL BOX 1214CS 1000 Watt 250 RMS lik bass modeli var elimde.
    Bunları taşıyabilecek uygun fiyatlı anfi arıyorum, isteğe bağlı olarak Alpineleri değiştirebilirim elimde 1-2 gün süre var.
    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

• Jbl gto5355 5 kanal amfi işinizi tam görür. 5 kanal başka amfilerde bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak9006 kullanıcısına yanıt
    Peki kaldırır mı hocam ? Bir de alpineler iyi midir değiştirebilirim başka tavsiyeniz olursa.

• Bence ikisini de alpine ya da jbl almak daha iyi olurdu. Alpine nin bu modelini dinlemedim yorumum yanlış olabilir ama genel itibariyle alpine ler tiz ve orta frekans ağırlıklı oluyor.

Gto 5355 tam yeter bu arada 55x4 +225x1 çıkışı var.

Hocam düz teybe bağlamayı düşünüyordum o sebepten bunu aldım coaxialler daha performanslı oluyor dediler. Peki soundmagus h500 nasıldır ben onu düşünüyordum açıkçası

• Teyp anca 20 25 rms verir. Yüksek seste bozar en güzeli amfi ile beslemek.

H500 daha güçlü 5355e göre. 90 rms veriyor stereo kanallara, daha güçlü birseyle degistirebilirsiniz alpineyi.

Tamamdır hocam çok teşekkürler, jbl nette aradım fakat bulamadım o sebepten h500 e yöneldim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100w yada üstü amfi tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Subwoofer ın düşük RMS li olması isabet olmuş. 300TL civarlarında dolaşan 5 kanallılardan birini al kullan. Yoksa iki anfi gerekir o da fazladan kablo ,işçilik demek.
  • SabitSalınım kullanıcısına yanıt
    Kafanızda öyle bi anfi varsa link atar mısınız bulamadım da hala, çok pahalı ürünlere rastlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Priori Incantatem -- 27 Haziran 2014; 10:21:11 >
  • Jameson USA - 515
    M- Acoustic M 5
    Kamosonic KS-Q15
    Harward HR-560 ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 27 Haziran 2014; 9:53:40 >
  • SabitSalınım kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, jamesonu alacağım sanırım. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.