Şimdi Ara

Teşhir Ürünün Dezavantajları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Darty'e gittim, ellerinde ürün kalmadığını ama teşhir olan ürünü verebileceklerini söylediler.

İndirim de %5 yaparız dediler.

Sizce almalı mıyım? Teşhir ürünün dezavantajı çok mudur? Aklıma takılmadı değil, sonuçta Tv'ler orda aylarca açık kalıyor sabahtan akşama kadar.

Almamı tavsiye ederseniz, indirim iyi mi yoksa daha fazla mı indirmeleri gerekir?

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eeny.Meeny -- 17 Mart 2009; 18:33:27 >

• bence indirim oranı önemli ....%5 cok büyük bir rakam degil + başka bi yerde bulunabilir lg6000 sıfır olarak sanırım...
  • Evet, 60 Lira inmiş oluyor, o da teşhir ürünü için az bir arkam sanırım.
  • Bu arada stok sorunu varmış anlaşılan. LG6000 Scarlet serilerinin üretimi durdurulmuş.
  • konu hakkında detaylı bilgiye sahip degilim bahsettigin ürününde satis fiyatının kac ytl ettigini bilmiyordum ama teshir ürünü icin %5 bana dalga gecmek gibi geldi. Heleki karsiligi 60 ytl olunca ben bu isten cok iyi anlamamama ragmen sana tek önerim baska biyerden bul yada baska bir ürün al. 60 ytl icin okadar ay calismis yorulmus makina bence alınmaz.
  • günde 12 saat açık olan bi tv için 60 tl. düşmeleri aptal yerine koymaktan başka bişey değil.. bence almayın.
  • Teşekkürler. Peki örneğin 1200'den 1000'e düşseler değer mi yoksa hiç bu işlere girmeyip sıfırına mı bakayım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 200 ytl için değmez git yenisini garantili al sonra başın ağrıdığında keşke 200 ytl fazla verseydim deme.
  • %5 çok düşük bir indirim oranı. En az %20-25 indirim yapıyorlarsa, faturası satın alındığı tarihte kesilip 2 yıl normal garanti geçerli olacaksa, bir eksiği çiziği yoksa, tüm kutu içeriği tamamsa olabilir. Tabi mutlaka orada test edilmesi (ölü piksel vs.) gerekir.
  • Teşekkürler arkadaşlar hepinize önerileriniz için. Ancak ölü piksel testinin nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok.
    TV açıkken orada kolayca yapmam mümkün müdür?
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@PiSh

Teşekkürler arkadaşlar hepinize önerileriniz için. Ancak ölü piksel testinin nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok.
    TV açıkken orada kolayca yapmam mümkün müdür?

Ölü piksel testi nasıl yapılır? öğrenmek için imzamdaki aynı adlı linkte tıklayabilirsin.
  • Şu anda tam açıklamanızı okuyordum :) Çok bilgilendirici olmuş, elinize sağlık.

Bunu Laptop veya normal bir Pc yerine, USB flash bellekle yapmanın herhangi bir yolu var mı acaba?
  • quote:

Şu anda tam açıklamanızı okuyordum :) Çok bilgilendirici olmuş, elinize sağlık.

Bunu Laptop veya normal bir Pc yerine, USB flash bellekle yapmanın herhangi bir yolu var mı acaba?

Benim elimde usb girişine sahip bir tv olmadığından deneme imkanım olmadı. Ama mantıken usb girişinden resim gösterebildiklerine göre, eğer bir tv'de usb giriş var ise...

-Usb belleğe 3 -4 tane farklı renkte komple ekranı kaplayacak resimler atıp, bunlar izlenirken gözle ölü piksel kontrolü yapılabilir.
  • Evet, mantıken böyle olması gerekir.

Teşekkür ederim bütün bilgiler için, büyük bir meblada indirim yapılırsa, ölü piksel vs sorun olmazsa ve garanti aldığım tarihten itibaren başlatılırsa belki teşhir alırım.

İndirim yapılmazsa zaten direk sıfırını bulurum alırım.

Teşekkürler tekrar
  • Temiz bir teşhir ürünü iyi bir indirimle tabiki alınabilir.. Garantisi aldığın tarihte başlasın ama..
  • dün medai markta sadece teşhir ürünü kalan bir plazma tv beğnedik. teşhir üründe herhangi bir indirim yapamayacakların söylediler. bizde almaktan vazgeçtik. indirimsiz teşhir ürünü mü olurmuş
  • teşhir ürünü almanı tavsiye etmmem ölü piksel çıkma ihtimali yüksek olur.
    eizo test 7 ile ölü piksel testi yapabilirsin. şöyle bi avantajın var teşhir zaten açık olduğu için adamı kafalayıp laptobunu tvye bağla sonra testi yap ölü piksel yoksa al. bi de tvde çizik olabiliyor onu soyleyim teşhir ürünlerde ekranda olmasa bile konsolunda mutlaka vardır. çizikleri de kontrol etmek gerek.
    ekrana yandan ve karşıdan dikkatli bakmak gerekir.....vs.
    quote:

Evet, mantıken böyle olması gerekir.

Teşekkür ederim bütün bilgiler için, büyük bir meblada indirim yapılırsa, ölü piksel vs sorun olmazsa ve garanti aldığım tarihten itibaren başlatılırsa belki teşhir alırım.

İndirim yapılmazsa zaten direk sıfırını bulurum alırım.

Teşekkürler tekrar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.