Bildirim
teşhir malı alıyorum hangini tavsiye edersiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Hocam,darılmada teşhir ürününe 2.500 Lira verecek kadar zenginsen sorun yok !
Teşhir ürünü almaktansa 2 nci el almayı tercih ederim,emin olki teşhir ürününden daha az kullanılmışlardır !_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
46" teşhir alacağıma 42" sıfır alırdım. _____________________________ -
Yeri gelir teşhir ürününe daha fazla para verilebilir fakat önemli olan hangi ürüne verdiğiniz.
Şahsen LH4000'e o fiyatı vermem, 2800 civarına 47PFL8404 Philips ya da 47" Toshibalar dururken._____________________________ -
Dostum içini karartmış herkes
Ama haklılar maalesef. Tehşir ürünü alma bencede hergün en az 12 saat çalışıyor o tv ler ve genelde temizlik yapanlar ve müşteriler tarafından çizilliyor. ( gerçi mutlaka incelemişsindir çizik falan yok herelde
) en önemlisi elektronik cihazlar zaten çok çabuk toz toplar hele mağaza ortamında cihazların içi inanılmaz tozludur. Dışı temiz olsada içi pistir.
Dikkat et lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nv gece -- 16 Mayıs 2010; 11:03:05 >_____________________________ -
Hocam teşhir malı alma kimin ellediği belli olmuyor akşama kadar başına herşey geliyor. _____________________________ 2012 Kanuni Breton
2011 Model Toyota Corolla D-4D Comfort Extra -
hepatit bile geçebilir _____________________________
Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir. -
quote:
Orijinalden alıntı: medusacafe
teknosadan bu 2 lcd arasında kararsız kaldım SIFIRLARI YOK SADECE VİTRİNDE VAR
samsung 46b620
Lg 47lh4000 İKİSİNDE FİYATI 2,500 YTL HANGİSİNİ ALAYIM
teknosada bu tvnini sıfırı 2400 hiç mi araştırmıyorsunuz_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
quote:
Orijinalden alıntı: medusacafe
teknosadan bu 2 lcd arasında kararsız kaldım SIFIRLARI YOK SADECE VİTRİNDE VAR
samsung 46b620
Lg 47lh4000 İKİSİNDE FİYATI 2,500 YTL HANGİSİNİ ALAYIM
teknosada bu tvnini sıfırı 2400 hiç mi araştırmıyorsunuz
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
bu sayfayı okuyarak iyiki teşhir lcd tv almamışım dedim kendi kendime.çoğunluk teşhire sıcak bakmamış.paylaşımlar için teşekkürler.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: albati
Yeri gelir teşhir ürününe daha fazla para verilebilir fakat önemli olan hangi ürüne verdiğiniz.
Şahsen LH4000'e o fiyatı vermem, 2800 civarına 47PFL8404 Philips ya da 47" Toshibalar dururken.
yani,madem alıyorsun değmeli bencede
_____________________________ -
fiyatlar biraz daha aşağıda olsa alınabilirde sanki çok temiz malmış gibi yüksek fiyat biçmezlermi birde _____________________________
Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler