Şimdi Ara

Teşekürler hocam Moral Alt Üst...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar moralım çok bozuk 11 Sınıfım Endüstri meslek lisesi TEKNİK LİSE öğrencisiyim. Bugun Kimya dersindeyken YGS ile ilgili konu açıldı neyse işte laf lafı açtı ben burda iyi bir bölümü kazanabilecek bir öğrenci göremiyorum bir kaç kişiye belki siz başka sınıfta olsaydınız kazanırdınız ama burda kazanamazlar dedi . Dershaneye kayıt olmuştum Ağustosta başlıcaktı Ağustosa kadar mat-1 kasayım demiştim hergün konu bitiriyordum son ders bu olay olunca bugun ne çalışasım var ne de başka birşeyim hedefimin hukuk olduğunu söyleyince bile dalga geçti öğretmen denilen ŞAHIS . ! Moralım alt üst....

• kardeşim sen hocayı ne takıyorsun.salla gitsin sen çalışmana bak.sanki kendi çok iyi birşey olmuşta sizi küçümsüyor
  • öyleyse öyledir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç alakası yok arkadaşım sen çalış az yada çok mutlaka çalış dershanede 2. sınıftayım ve düz liseye gidiyorum yanımda ki çocukda denizcilik lisesinden. Sınıfta robert kolejine gidende var fen lisesine gidende gerisi anadolu zaten kimseyi dinleme çalış
  • olurmu öyle şey dostum.. o seni hırslandırmak amacıyla söylemiş ama ne kadar başarılı olduğu ortada...

Ayrıca ciddi ciddi böyle birşey söylemiş olsa bile; hocanın, sınıfın tamamını çok iyi bi şekilde tanıması imkansız... böyle birşey söylemesi çok yersiz ve mantıksız.. Buna aldırış etmeyin..

He sınıfın o kadar kötüyse bile.. senin onların arasından sıyrılıp biyerleri kazanman çok büyük bi mutluluk olacaktır.. o anları düşünmelisin ve ona göre çalışmalısın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 5 Mart 2013; 16:35:03 >
  • Hocam Hırs felan Değil Kadın Ciddi Ciddi Bu sınıftan bir cacık olmaz dedi . Offfff Offff
  • Hukuk için dershane başlayana kadar mat-1 bitirsem yeterli olurmu hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde Alt-Üst Devre Olayı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Meslekliselerinde klasikdir bu durumlar sen takma 11de bizdede durum böyleydi ama sınıftan bir arkadaş derece yapmıştı LYS de
  • Ehehe, aklınca sizi hırslandıracak. Takma kafana, adam gibi çalışırsan rahat kazanırsın, hukuk üst düzey puan isteyen bir bölüm değil. Mat 1'i bitirebilirsen bitir, geometriye bak biraz, üzerine dil bilgisinden eksiklerin varsa hallet, gerisini seneye yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flugyl

kardeşim sen hocayı ne takıyorsun.salla gitsin sen çalışmana bak.sanki kendi çok iyi birşey olmuşta sizi küçümsüyor
    Sen salla hocanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Il Giurista -- 5 Mart 2013; 18:00:59 >
  • Hocanin bir sozuyle bu kadar moral bozmaya gerek yok. Gicik olmustur soylemistir.

Hukuk konusuna gelirsek, fizik kimya biyoloji derdin yok. Lys geometri tm-2 puanini cok etkilemiyor. Yapman gereken mat1 ve turkceyi cok iyi halletmek. Sonra da edebiyat ve mat2'ye yuklenmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizede zamanında aynı şeyi ingilizce hocası demişti. Sınıfa isyanla karışık ironi yapmış.
  • Anladım hocam. Saolasın
  • İnsanı sıfırlamaya yetiyor hocam
  • Arkadaşım belki gerçekten öyle belki değil.

Ama bunu hocanın söylediği şey belirlemez..

Onu kendin bileceksin. Gerçekten kötü müsün? Veya iyi misin bunu sen bileceksin. Hocanın dediklerini takılma ama çok kötüysen de bunu farkında ol ve ona göre çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MATRAXERCAN -- 5 Mart 2013; 17:06:52 >
  • Bence hocaya verilebilecek en güzel cevap . Seneye yerleştirmeler açıklanınca hukuk fakültesini kağıtta görmesi olabilir .. Yaptığı büyük bir ayıp ama kardeşim .. Senn gne şevkin kırılmasın .. Çalışmaya devammm .
  • Sosyal ? Birde hadi hukuk kazanamazsam.. O Zaman ne olacak Fende kasmam lazım değilmi :(
  • Öylelerine biz kıskanç diyoruz kendi sktiriboktan işe yaaramaz kimya öğretmeni olmuş öğrencilerini umutsuzluğa sevkeden bir aşağılıktan ibaret bir adam asla onu takma kendisi van 100.yıl üni mezunu olduğu için bu hareketleri normaldir.yanlış anlaşılmasın kimya öğretmeni derken sadece bu şahıs için konuştum yoksa ne öğretmenler var Doktor yanında halt etmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidin45

Arkadaşlar moralım çok bozuk 11 Sınıfım Endüstri meslek lisesi TEKNİK LİSE öğrencisiyim. Bugun Kimya dersindeyken YGS ile ilgili konu açıldı neyse işte laf lafı açtı ben burda iyi bir bölümü kazanabilecek bir öğrenci göremiyorum bir kaç kişiye belki siz başka sınıfta olsaydınız kazanırdınız ama burda kazanamazlar dedi . Dershaneye kayıt olmuştum Ağustosta başlıcaktı Ağustosa kadar mat-1 kasayım demiştim hergün konu bitiriyordum son ders bu olay olunca bugun ne çalışasım var ne de başka birşeyim hedefimin hukuk olduğunu söyleyince bile dalga geçti öğretmen denilen ŞAHIS . ! Moralım alt üst....

aynısını dönem başı kimya bölüm şefimden duymuştum. (meslek lisesi 12.sınıf kimya bölümü okuyorum) sonra senin gibi ilk başlarda bende bıraktım fakat kasım gibi başladım -10 net 'di ilk denemem.Şuan 80'nin altına düşmüyorum sen takma böyle lafları meslek lisesinde klasik böyle sözler.Belki alışkın değilsindir ders çalışmaya fakat pes etme.Tavsiye falan gerekirse pm at halinden anlarım bir meslek liseli olarak

• Bize örnek veriyor yok eşi Fen lisesinde öğrenmenmiş bilmem ne yapıyorlarmış ordakiler biz hiçbirşey yapmıyormuşuz imkanı olsa bu okulda bir dakika durmazmış bizden birşey olmazmış felan filan.......
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.